Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córkę co dnia boli głowa, proszę wejdźcie

Polecane posty

Gość gość
A może to od antykoncepcji hormonalnej?

Gość gość
Właśnie może od hormonów jeśli bierze? Ja kiedyś po takich jednych tabletkach mialam codziennie okropne migreny.Zmienilam i jest juz ok

Gość gość
Migrena to inaczej globus histericus, histeria macicy, twoja corka na pewno ma zakaz spotykania sie z chłopakami, gadalas jej ze faceci mysla o jednym, a jej cialo domaga się miłośc*****eszczot, mezczyzny. Pozwol jej isc na imprezę, zachęc by poznała kogos. Naprawdę rodzice trzymaja dzieci krotko i potem one sa znerwicowane, cierpią na migreny. Od orgazmu przejdzie jej ból głowy na dlugi czas

Gość gość
Bol co wydawac mogloby sie migrenowy bardzo czesto jest od kregoslupa szyjnego!!! Moja mama przez wiele lat sie meczyla az w koncu doszli do wniosku lekarze ,ze to od niego.Nerw gdzies uciska i tyle !!! Proponuje raz jeszcze udac sie do neurologa !!!

Gość gość
Zbadaj corke pod katem zwyrodnienia kregoslupa szyjnego wowczas zobaczysz

Gość gość
Zgadzam sie z postem dotyczacym stykania nerwow. Moja babcia od wielu lat cierpi na niesamowite bole glowy. Jezdzila po lekarzach, robione byly badana i nic!. Bol potrafil ja zlapac o kazdej pprze dnia i nocy nawet kilka razy w ciagu doby. W koncu po 3 latach! znalazla lekarza, ktory postawil trafna diagnoze. Okazalo sie, ze nerwy gdzies sie stykaja i to powpduje ten bol. Dostala leki i po 2 tygodniach od stosowania leku bole prawie ustapily, teraz juz jest ok. Niestety nie znam nazwy leku.

Gość gość
Moja córka tak miała. Sama ją wyleczyłam, bo lekarze nie umieli. Też leżała w szpitalu i robili jej najróżniejsze badania z których nic nie wyszło. Teraz córka jest zdrowa i od kilku lat już nic ją nie boli.

Gość gość
Córka odżywia się zdrowo, jest weganką, zresztą ja też. xxx Ha ha tu jest rozwiązania. Normalnie aż dziwne, że lekarze w szpitalu i ci wszyscy do których chodziłaś z córką nie wyłapali tego, a ja tylko przeczytałam to zdanie i już wiem. Dieta wegańska wcale nie jest taka zdrowa, jak się tobie wydaje

Gość gość
Dokladnie wydaje nam sie ze to migreny a to promieniuje od kregoslupa szyjnego,i nie tylko z tylu glowy czesc potyliczna tylko plat czolowy ,skronie .Dziwne prawda? Ale tak jest

Gość gość
Myślę, że to nie jest od hormonów, ponieważ córka stosuje plastry antykoncepcyjne, chłopaka ma i współżyją, spokojnie, nie zabrania córce chłopaków, czy wychodzenia do znajomych. Córka również odwiedziła neurologa, okulistę, miała badany kręgosłup, te badania niczego nie wykazały. Nie jestem wstanie zmusić córki do jedzenia mięsa, u nas w domu nie jada się mięs i jakoś nikt za tym nie tęskni i tak, jest to zdrowe odżywianie. Pojedziemy do Berlina, z nadzieją, że tam coś jej pomogą, postawią jakąś diagnozę. Dziękuję za tak liczną pomoc. Pozdrawiam.

Gość gość
Tomografia nic nie daje. Zróbcie angio tk głowy. Wtedy dopiero wykryli mi tętniaka. A wcześniej nic.

Gość gość
i jeszcze do tego antykoncepcja typowe opętanie jedź do Niemców, niech ci kase zabiora , moze i na to zaslugijesz, skoro taka jestes

Gość gość
Do ludzi wierzących Są takie Msze św. o uzdrowienie. Ja i wiele innych ludzi, otrzymaliśmy łaskę zdrowia. Polecam!

Gość gość
niech córeczka zadba troche o czystosc umysłu i ciala i proszę się douczyć o plastrach antykoncepcyjnych właśnie od tego boli ją głowa hormy sobie wprowadza do organizmu, a organizm wariuje

Gość gość
Antykoncepcja hormonalna jest szkodliwa dla zdrowia! Ogromna grupa leków, nie tylko tych hormonalnych może wywołać przykre dolegliwości. Należy jednak pamiętać, że choć mogą wcale nie muszą się pojawić. Do najczęstszych zalicza się nudności, bóle głowy czy bardziej niż zwykle, obfite miesiączki. Mimo to, korzyści płynące z jej regularnego stosowania są znacznie wyższe. Pozwala zmniejszyć nie tylko dokuczliwe bóle miesiączkowe, ale i zredukować ryzyko rozwoju torbieli, raka jajnika czy endometrium. W skrajnych przypadkach dochodzi do powikłań zakrzepowo-zatorowych, stanów depresyjnych, podwyższenia poziomu tzw. złego cholesterolu, choroby niedokrwiennej (szczególnie u pań palących, po 35 roku życia). Trzeba jednak zaznaczyć, że ich rozwój to konsekwencja toczącego się już w organizmie stanu chorobowego. Stosowanie pigułek może go jedynie aktywować, dlatego tak ważne są szczegółowe i skrupulatne badania przy doborze odpowiedniej metody antykoncepcyjnej, niezależnie od tego czy będzie to pigułka, plaster czy wkładka wewnątrzmaciczna. Więcej: http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,105625,16813264,Hormony_w_antykoncepcji___powoduja_tycie_i_rujnuja.html

Gość gość
18 lat i plastry antykoncecyjne?!!! taka mądra mamusia, nie jest warta uwagi!

Gość gość
Czytałam w internecie wiele opinii, dobrych ginekologów - wszyscy nie radzą antykoncecji w wieku 17, 18 lat. Poczytaj sobie kobieto.

Gość gość
Ty to też dobra jesteś, jak ta twoja matka babka i siostrunia p*****lnięta :D

Gość gość
Ja mam 22 lata obecnie, antykoncepcje brałam w wieku córki autorki, również wszystkie moje koleżanki i jakoś tam to nigdy nie zaszkodziło. Bzdury piszecie. Wiem że w czasach 500+ antykoncepcja jest nie modna, no ale nie każdy chce się rozmnażać na potęga dla kilka złotych.

Gość gość
11.04 nie prównuj swojego końskiego oragnizmu do innych Jeden bierze antybiotyki i nic mu sie nie dzieje a drugi wymiotuje i kuracji nie kończy to ty nie masz reacji, bzdurbna i nie zachęcaj do antykoncepcji

Gość gość
11.02 a ty nie pij tyle!

Gość gość
11.04 zewmści się na was to, teraz nie, ale później tak!

Gość gość
Nie zachęcam do brania antykoncepcji, jednak nie uważam by miało to jakikolwiek wpływ na jej bóle głowy i to o takim nasileniu, na pewno co innego jest przyczyną .

Gość gość
11.12 nieprawda!

Gość gość
być może ma to związek, nie należy negować

Gość gość
Taaa, antykoncepcja taka zła, a później latają po podwórkach te wasze małe 500 plusiki.

Gość gość
takie kochane, miluśkie...czego chcesz od nich, ty niedobra!

Gość gość
Ha ha dieta bez mięsa zdrowa, na 100% niedobór b12 i b9 i stąd te bóle głowy. Poczytaj sobie o niedoborach tych witamin.

Gość gość
u tej dziewuchy dieta jest dobra, jej nie szkodzi problem jest gdzie indziej x 1. antykoncepcja 2. pusta duchowość