Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córkę co dnia boli głowa, proszę wejdźcie

Polecane posty

Gość gość
Proszę oddać tę tajemniczą chorobę Panu Bogu i może niech jakiś ksiądz się nad nią pomodli.

Gość gość
Może bolec od kregoslupa, zebow, uczulenia pokarmowego, boreliozy, migreny, wady lub zmian w obrebie czaszki, zatrucia, wysokie/niskiego cisnienia, odwodnienia, braku zelaza (anemia), pasozytow w organizmie, a nawet zlego materaca albo zanieczyszczonego ..moze byc milion powodow...nie szukaj porad w internecie tylko u porzadnego lekarza, albo -jesli wierzysz takim ludziom-od medycyny naturalnej, medycyny chinskiej, czasem pomaga akupunktura -polecam: lekarz Wasyl w Krakowie/Częstochowie) tel.608132134

Gość gość
Skoro była w szpitalu i nic nie znaleźli, to przykro mi...Nie lekarz chiński, ale egzorcysta by się przydał

Gość gość
Chyba Tobie.. ;)

Gość gość
Możesz sobie kpić. Ale ja czytałam na temat dużo. Kiedy medycyna nie znajduje rozwiązania, często ksiądz egorcysta cuda działa. Zły duch powoduje dręczenia psychiczne, ale też choroby, szczególnie te niewyjaśnione. Środki przeciwbólowe pomagają z reguły wszystkim ludziom. U tej 18-letniej dziewczyny, to aż niemożliwe. Morfinę mają jej dać? Zastanów się..

Gość gość
To nie tak ze.do egzorcysty sie leci bo kogos boli glowa. Poczytaj dokladniej. Ponadto przed egzorc.. zwykle pewnie bylaby wizyta upsychologa i psychiatry.A przyczyna jest bardzo czesto zwykle fizyczna.a akupunktura pomaga-to jest bardzo stara nauka.poza tym morfina sluzy do czego innego... i nie wyskakuj z egzorcyzmami bo to bez sensu..

Gość gość
A p/bolowe nie pomagaja wszystkim ludziom !

Gość gość
P/bolowe nie dzialaja na kazdego.np na rudych, alergikow itp. Nawet jak masz stan zapalny zeba to moze nie.regowac na p/bolowe.dpczytaj wiecej :)nikt z bolem glowy nie leci do egzorcysty-nie kpij sobie i poczytaj wiecej i dokladniej :) :) poza tym przed egorcysta jest na pewno psycholog i psychiatra..

Gość gość
Córka odżywia się zdrowo, jest weganką, zresztą ja też. Ciśnienie ma normalne, miała mierzone przez cały pobyt w szpitalu i było idealne. W Berlinie te badanie kosztuje 2 tyś euro i z tego co wyczytałam, leży się tam 5 dni i muszą coś wykryć, jeśli nie to choroby nie ma. Żaden ksiądz czy egzorcysta nie wchodzą w grę, my jesteśmy z dala od kościoła i wszelkich religii. Dziękuję za rady. Mam nadzieję, że jest to migrena, bo to chyba najlepsza z opcji. Aha i boleriozy też nie ma.

Gość gość
Szczerze polecam Ci tego Pana Wasyla.jest to lekarz medycyny (naszej, tradycyjnej) ktory leczy akupunktura. Swietny fachowiec.przyjmuje w krak. I czestoch. Wizyta trwa ok 20 -30min.cena 50zl. Bylam, moi znajomi tez kazdu pomogl. Nie jest to reklama ani nie jest to moj znajomy. Jak masz w berlinie kase wydac to co Ci szkodzi podjechac.telefon masz wyzej

Gość gość
Jak dla mnie sprawa jasna. I proszę nie robić z lekarzy szpitalnych głupców i nieuków. Mojej córce pomogli skutecznie, a objawy miała podobne. A gdzie diagnoza psychologa i psychiatry? x Tylko ja jestem blisko Kościoła. Taka jest różnica pomiędzy mną a panią.

Gość gość
Zreszta zobaczysz kolejki pod gabinetem to sama sie przekonasz.pomaga

Gość gość
gość dziś Początkowo myślałam, że to reklama, dlatego to zignorowałam. Możesz napisać coś więcej o tym lekarzu? Na czym poleca to badanie?

Gość gość
Nie ma sensu sie klocic. I to nie jest kwestia wiary.nie bedziemy sie licytowac kto jest bardziej a kto mniej wierzacy :) ale prosze sie nie osmieszac i nie pisac ze "kwestia jest jasna" bo diagnstyka przez internet po dwoch wpisach nie jest mozliwa :) :) to ze komus pomoglo to nie znaczy ze innym tez to samo jest :) kobieto jest piatek, uspokoj sie i zastanow co piszesz ;)

Gość gość
Zapewne migrena,możliwe ze ten bol jest też od zębów

Gość gość
"Niektóre objawy zniewoleń przypominają choroby psychiczne, są to: napady lęku, myśli samobójcze, depresja, koszmarne sny, widzenia, głosy. Niektóre objawy przypominają choroby fizyczne, np. ból głowy, żołądka i innych części ciała, wykręcanie rąk lub nóg. W takich przypadkach osoba zniewolona zwykle nie zdaje sobie sprawy ze swojego stanu, sądzi że jest po prostu chora."

Gość gość
Nie mówię, że jest zniewolona, ale biorę to pod uwagę.

Gość gość
Nie to nie jest reklama. Lekarz jest przemilym kompetentnym czlowiekiem.bylam i polecam. Pomaga w bolu. Poczytaj na czym polega akupunktura. nie boli. Zadzwon i umow sie. On nie dorabia do tego zadnej ideologii.nie.naciaga na kolejnych milion wizyt.

Gość gość
Ząbki akurat też ma bardzo zdrowe, bialutkie, chodzi regularnie do dentysty. więc to też nie to. Ale dziękuję za wszelkie rady, prócz tych księży i egzorcystów. Córka depresji nie ma, to aktywna dziewczyna, uśmiechnięta towarzyska, tylko wszystko teraz psuje jej ten ból głowy.

Gość gość
gość dziś Ok. Dziękuję Ci bardzo. zadzwonie tam

Gość gość
Czasem ciut trudno sie dodzwonic jak akurta przyjmije pacjenta.ale da rade. Nie pisz sms, bo nie odpisuje. Tylko zadzwon.Zdrowka!

Gość gość
wolała bym iść do księdza niż dawać się kłuć igłami ale ty babo wiesz co lepsze... Przypomnij sobie później co tutaj napisano oprócz chińszczyzny

Gość gość
Nikt tu nie jest "babą"chyba ,ze pani ;)

Gość gość
same baby tu piszą, jedna mądrzejsza od drugiej... ja to bym kazała jej jechać do tego Berlina, niech wyłoży jeszcze kasę jak chce, skoro i to nie pomoże...niech nie ma do niekogo pretensji

Gość gość
Co do badań na boreliozę czasem trzeba wykonać je drugi raz. Jakoś pół roku od poprzednich.

Gość gość
Mam córkę dokładnie w tym samym wieku i podobny problem. Wszystkie badania i nic. MR wykazało małą torbiel, 5mm, ale lekarz wykluczył, że to może być przyczyną bólu głowy. Córka była u neurologa, okulisty i miała kompleksowe badania krwi, łącznie z biochemią. Nic. To było jakiś czas temu, wtedy głowa bolała ją prawie dwa miesiące, każdego dnia. Dziś boli ją rzadziej, ale mimo wszystko dość często. Od siebie polecam badania na pasożyty, też panuję wysłać córkę. Pasożyty wydzielają toksyny, które mogą być powodem przewlekłego bólu głowy. Zauważyłam też, że kiedy córka spożywa mniej nabiału, właściwie mleka, bóle są rzadsze.

Gość gość
P.S. I nie słuchaj o tętniakach niewidocznych na rezonansie, bo to bajki.

Gość gość
To rzeczywiście warto wiedzieć x "Objawem zniewolenia może być także choroba fizyczna. Pewna osoba od kilku miesięcy cierpi na nieznośne bóle głowy. Żadne lekarstwo nie pomaga. Ktoś radzi jej udać się do świeckiej egzorcystki. Egzorcystka stwierdza, że jest to sprawa diabelska, i jednego z diabłów niby przepędza. Ale ból głowy nie ustaje. Osoba ta trafia wreszcie do egzorcysty księdza. Początkowo ksiądz bardzo sceptycznie podchodzi do powiązania bólu głowy ze zniewoleniem demonicznym, ale zauważa, że osoba ta boi się przeżegnać wodą święconą, boi się też modlitwy. To może wskazywać na przyczyny duchowe. W czasie wywiadu z daną osobą wychodzi na jaw, że kilka miesięcy temu wyrzekła się Boga. Dotknięta cierpieniem osoba ta żałowała tego czynu i postanowiła się wyspowiadać. Po egzorcyzmach ból głowy całkowicie ustąpił. Najbardziej charakterystyczny dla zniewoleń duchowych jest lęk przed modlitwą, rzeczami świętymi i sakramentami. Pewna osoba zniewolona opowiadała, że każde przystąpienie do spowiedzi było dla niej męką: trzęsła się przy konfesjonale, nie mogła mówić, nie mogła otworzyć ust. Po modlitwie o uwolnienie objawy te minęły bezpowrotnie. Zniewolenie duchowe często wywołuje niechęć do rzeczy świętych, a nawet agresję. Osoba, której poradzono egzorcyzmy, mówiła, że czekając w poczekalni i słysząc przez drzwi urywki modlitw wpadła w złość i chciała wyjść. Bardzo często osoby egzorcyzmowane zatykają sobie uszy, aby nie słuchać słów modlitwy. Zły duch nie chce dopuścić do spotkania z egzorcystą przez mnożenie różnych przeszkód i wzbudzanie lęku."

Gość gość
mój mąż tak mial, leki nie dzialaly, okazalo sie ze to nerwica, dostal leki wyciszajace na kilka tyg, zwolnienie, spotkania z psych. i przeszlo