Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dłuższa podróż

Polecane posty

Gość gość

Czy w czasie dłuższej jazdy autem jako pasażerki kładziecie sobie nogi na kokpit albo na fotel z przodu, gdy siedzicie z tyłu?

Gość gość
Tak, zawsze :)

Gość gość
a częściej jedziesz z tyłu czy z przodu? facet nie ma nic przeciwko?

Gość gość
hmm robiłam tak jak jeździłam z byłym obecny oduczył mnie takich zachowań.

Gość gość
Nie ale widać trochę buraków w trasie które swoje obrzydliwe stopy z popękaną skórą i żółtymi piętami wystawiają do szyby, Januszki w podróży. Także zanim takie coś wystawisz na widok ludzki to pamiętaj nie pomalowane paznokcie a zadbane stopy są ważniejsze!

Gość gość
11:56: a jeżeli masz ładne zadbane stopy, to co?

Gość gość
a na drzwi zdarzyło Ci się je wykładać latem?

Gość gość
Jakby mi tak laska w samochodzie zrobiła to po podróży nie miałaby na co butów założyć. Tylko prostaczki nie potrafią normalnie siedzieć w samochodzie i muszą się rozjebać jak gówno na polu i nogi pod sufitówke wjebać. Taką to przywiązać do haka po asfalcie na bosaka to by se w dupe te nogi wsadziła a nie na siedzenie czy deche rozdzielczą

Gość gość
12:02: z taką postawą nigdy nie będziesz miał fajnej dziewczyny.

Gość gość
11:58 W swoim możesz nawet na lampe pod sufitem zawiesić co dalej nie oznacza że to kulturalne i na miejscu. Jak w restauracji siedzisz też pchasz nogi na stół? Albo w kinie na siedzenie kogoś z rzędu przed tobą? Nawyk wsadzania nóg na wysokości jest zaletą niewychowanych pustak. Między ludźmi wypada nogi trzymać na podłodze a nie jak luj z baru zarzucać je gdzie i na co popadnie.

Gość gość
wiesz co w restauracji nie, ale w kinie zdarzało mi się wpakować nogi na siedzenie przede mną ( oczywiście, gdy nikt na nim nie siedział). Nie uważam, żeby to było złe.

Gość gość
Zawsze zakładam a wtedy on wkłada swoje paluszki między moje uda ymmm, cudownie. Wtedy muszę na niego usiąść bo nie potrafię wytrzymać.

Gość gość
Spokojnie z takim nastawieniem mam dziewczynę która wie gdzie i co wypada. Nie jestem z tych zrozpaczonych, co musi mieć byle małpę, z nogami na zagłówku czy cockpicie. Takie nieogary powinny pieszo chodzić. A na motorze jak siedzisz to gdzie zawieszasz nogi?

Gość gość
mam 31 lat i tak, zdarza mi się podczas jazdy władować nogi na deskę rozdzielczą, gdy jadę z facetem albo koleżanką. Nie robię tego nagminnie, ale się zdarza i uważam, że są gorsze rzeczy, które ludzie robią podczas jazdy ( choćby prowadzenie rozmów przez fona).

Gość gość
Mi się kilka razy zdarzyło w długiej podróży, ale to nie jest bezpieczne, więc unikam takiej pozycji. No i.ja podróżuje z mężem, naszym autem, więc to nie cudze auto, jako gość nie pozwalalabym sobie na takie zachowania.

Gość gość
12:16: tak, to nie jest bezpieczne, ale z drugiej strony komu nie zdarzyło się tego robić.

Gość gość
12:16: a jak siedziałaś z tyłu to też kładziesz nogi na podgłówek?:)