Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DanielOli

Aparat słuchowy dla dziecka

Polecane posty

Witam. poszukuje aparatu słuchowego dla mojego dziecka. moja córka ma 11 lat i zdiagnozowano u niej niedosłuch. Kontaktowaliśmy się z porotetykiem który polecił nam Aparatu audibel start 1000. Szukam inforamcji na temat tego aparatu w internecie, ale nie znalazłem nic co by mnie usatysfakcjonowało. Aparat nam przedstawiony wydaje sie okej, ale nie wiem za bardzo na co patrzeć przy wyborze aparatu.

Gość DanielO1
Skontaktowałem sie jeszcze z innym protetykiem, który tez polecił mi Audibel start 100, kupiliśmy go i sprawuje się super także polecam

Gość renn

Swój aktualny aparat Sonic kupowałem w Krakowie w ABS Słuchu – abcsluchu.com. Mają swój sklep na Mazowieckiej. Fajna kompetentna obsługa, zrobili mi na miejscu badanie, dobrali aparat pod kątem mnie, a nie – jakikolwiek .

Aparat powinien zostać dobrany przez odpowiedniego specjalistę.Na pewno nie polecam kupowania aparatów samodzielnie przez internet (dziwi mnie, ze jest to w ogole dozwolone bo takie samodzielnie kupione aparaty mogą niestety przynieść o wiele więcej szkody niż pożytku....).

Polecam skontaktowanie się z nimi:

https://www.bernafon.pl/

Firma powinna pomóc w doborze odpowiedniego aparatu. Obecnie dysponują jedynymi z nowocześniejszych technologii w tym zakresie.