Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnitaBlack

Doswiadczenia z mlodszym mezczyzna

Polecane posty

Gość AnitaBlack

Jakie są Wasze doświadczenia z młodszym? Tak o 4-5 lat młodszy chłopak. Czyn się różni od rówieśników lub starszych? W łóżku i w relacjach? Interesuje się mną pewien 22-latek, ja mam 27. Myślicie, że to dobry pomysł? Zazwyczaj kobiety są ze starszymi, ja do tej pory byłam...

Gość gość
Chyba jest chory umysłowo że taką starą chce

Gość gość
przecież to żadna różnica, często nawet w wyglądzie, oprócz tego, że ty pewnie pracujesz, a on może jeszcze uczy się/studiuje, jeśli oboje pracujecie to czemu nie jeśli koleś jeszcze się uczy, to za parę lat już będzie po, a różnica między wami jeszcze bardziej się "zatrze"

Gość gość
gość dziś Dlaczego chory umysłowo?

Gość gość
Seks jest bardzo zdrowy dla ciała i umysłu, jeśli interesuje Cię to czemu nie. Zawsze warto spróbować może będzie miło i przyjemnie tworzyć z nim związek. Ja gdybym nie szukała dalej zostałabym pewnie sama.

Gość gość34
Mam 34 lata, mój mąż 41 a kochanek 23. Mak drugiego nie dlatego ze mąz nie daje rady albo cos w tym stylu ale dlatego ze zwyczajnie podoba nam sie taki układ.

Gość gość
Po rozwodzie bylam juz dwa lata i myslalam ze juz bede sama nagle poznalam faceta wiekszego pare centymetrow odenmie przystojny grama tluszczu kaloryfer na brzuchu.Zaczelismy sie spotykac na kawe, ale nie wytrzymalam i zaprosilam go do mieszkania dowiedzialam sieze jeszcze jest studentem ostatni semestr. Gdy juz tak daleko byliemy ze znalazlam sie z nim w lozku to az oczy reka zaslonilam jakiego duzego penisa u niego zobaczylam chwile sie nim pobawilam ale nie dlugo bo tak sie rozgrzalam ze bez problemu do ccipki wpakowal mi. Takiego seksu wczesniej nie przezylam i tak mocno p******a nie bylam, zerznal mnie na tym spotkaniu wspaniale . Zaskoczona bylam ze taki mlody stuka babke jak doswiadczony, Na tym spotkaniu znajomosci nie skonczylam tylko bardzo dlugo go urzywalam bez problemu mu dduupcie nadstawialam

Gość gość
Poważny temat, a dziec***iszą i się podszywają.