Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siedzę na plaży nad morzem i widzę taka scenę

Polecane posty

a jesteś pewna, że to mąż? byli w tym samym wieku? może to dziadek malca. aczkolwiek takie uzależnienie córki nie jest wcale mniej nienormalne. może toksyczny związek.

Gość gość
a dlaczego wiele osób tutaj myśli że jak mąz tej dziewczyny jest gruby i brzydki to jest stary ? Nic takiego nie napisałam to wy sobie dopowiedzieliście i nadinterpretujecie. Jaki dziadek ? Ten facet jest młody ,może też nie ma 30 tki

Jaki dziadek ? Ten facet jest młody ,może też nie ma 30 tki x no to głupia laska, że nie wzięła go za szmaty do lekarza i dietetyka, zamiast tego jaśnie pana wiezie na plażing:O i koniec pieśni, po co patrzeć na takie coś, lepiej nagraj filmik znad morza

Gość gość
Tak, super wspaniały skoro w ogóle nie pomaga w obowiązkach. I faktycznie jest co kochać.

Gość gość
Mnie nie cieszy ani rozwijanie się zawodowe ani wycieczki po lesie itp itd. Wolę rzadko ale luksusowo. Niech mąż zarabia ja to odpisze a raz na dwa tygodnie idziemy ostro się zabawić w weekend. I macierzyństwo wcale tu nie przeszkadza. W ogóle nie rozumiem ludzi którzy dzielą życie na jakieś etapy. Ja z taka sama intensywnością imprezoealam jak miałam 17 lat, 21 czy teraz 28. Raz na dwa tygodnie to taka moja opcjonalna dawka imprwzowania. Co najwyżej miejsca i poziom się zmienił.

Gość gość
To nie jest żadna nowość - kobiety uwielbiają miśków z wielkimi piwnymi brzuchami, najlepiej całkowicie bez włosów na ciele, a nienawidzą facetów nawet z lekkim umięśnieniem i brzydką je odrobiną włosów na ciele mężczyzny.

Gość gość
Dokładnie taki sam temat i ten sam opis był już tutaj parę lat temu, a autorka pisze jakby to było dziś, ewidentne prowo

Gość gość
Libed Jak ktos poswieca swoje cale zycie na sledzenie kafeteri,to nie ma sie co dziwic,ze zna tematy.Wkrotce pochwali sie magisterka w tym temacie...,bo to latwo pojdzie.