Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna ma obwisly biust

Polecane posty

Gość gość

Ma 25lat i Chce namowic ja na operacje pod grozba odejscia. Ale ona nie chce siekroic. Chyba ze zgodzi sie na kompromis bede macac mlode a ja tylko uzywac do seksu

Gość gość
a moja nie ma wogle, plaska jak na plecach. Co ja mam powiedziec?

Gość gość
Mam nadzieje, ze sami macie kuśki po 20 cm

Gość gość
Obwodu i jaja

Gość gość
Wiesz co, daj mi numer do Twojej dziewczyny, bo Ty nigdy nie zasługiwales, żeby nawet na Ciebie spojrzała. Jak Ci nie pasuje to s********j i nie marnuj kobiecie życia, bo zasługuje na kogoś kto ją pokocha, a nie będzie wykorzystywał do seksu

Gość gość
To prowokacja, szkoda czasu.

Gość gość
Po co ci numer do jego dziewczyny.

Gość gość
Bo ten typ nie zasługuje na żadną, więc trzeba dziewczynę uratować z tego bagna, a w dodatku może okazać się fajna, a ja wolny jestem

Gość gość
osadzasz po pozorach. kolo zrobil swoje. ma. a ja nie. ona tez nie. pytania.

Gość gość
chce jej numer bo chce jej wylizac c**e

Gość gość
...i tzycki, no i kupię jej stanik

Gość gość
Co tam biust. Najważniejsza jest i tak cipka. A jeżeli dziewczyna jest co najmniej przeciętna z wyglądu i do tego lubi jeszcze rimming to cycki mogą dla mnie nie istnieć.

Gość gość
Domyślam się, że ten temat, to prowokacja, ale, skoro owy wątek pojawił się w czyjejś głowie, znaczy, że bywają i takie myśli w męskich głowach. Mam nadzieję, że jesteś, Autorze, jedynym mężczyzną, który wpadł na tego typu wizję. To teraz się wkręcę w tę prowokację i Ci odpowiem. Zastanów się, jakbyś się poczuł, gdyby Twoja dziewczyna wyśmiała Twoją męskość, i to jeszcze publicznie. Zamiast ją wesprzeć, szukać w niej plusów, Ty wolisz skupić się na negatywie. Gdyby ona kazała Ci pójść na operację, na przykład, usunięcia Twoich fałdów skóry z brzucha lub powiększenia męskości, pod groźbą odejścia od Ciebie, posłuchałbyś jej? Zamiast narzekać na jej piersi, sprezentuj jej jakiś modelujący biustonosz, poszukajcie kremów ujędrniających, mów jej komplementy, akceptuj jej wygląd. Chociaż, myślę sobie, lepiej byłoby dla niej, gdyby odkryła, z jakim człowiekiem ma do czynienia i odeszła od Ciebie. Dla Ciebie najważniejsza jest powierzchowność, ciało, okładka. Nie - uczucia drugiej osoby. Proszę, prowokacja podbita...

Gość gość
21:02, gratulacje. Kiedy wiemy, że kobieta ma jakiś kompleks, w tym przypadku piersi, to zadaniem mężczyzny, który ją kocha jest komplementowanie jej ciała, mimo że piersi nie są ładne to powinien ją zapewniać o tym, że dla niego i tak są piękne i kocha ją właśnie taką. Na tym właśnie polega miłość, druga osoba ma mieć oparcie w swoim partnerze i powinna móc mu zaufać na tyle, żeby mogła porozmawiać z nim o każdym, nawet najbardziej intymnym problemie. Dla kobiety sprawa jej biustu jest bardzo delikatna, zwłaszcza że sama ma świadomość, że nie jest najładniejszy. Mężczyzna, który kocha przede wszystkim ma wspierać i właśnie pieścić i całować ten nienajładniejszy biust, żeby kobieta czuła, że ma w nim oparcie i kogoś kto ją akceptuje, bo to najważniejsze. Jeśli kocham kobietę, to każda jej część ciała jest dla mnie piękna, a osoby takie jak autor są dla mnie zwykłym zerem, kretynem i niedojrzałym gówniarzem, który o miłości nie ma najmniejszego pojęcia

Gość gość
Czyli kłamiesz bo piszesz ze nawet jesli jest biust brzydki to ty mowisz jej ze ladny . Jestes zwyklym oszustem.

Gość gość
GOsc 22:22 = a gdy przestaniesz kochac taką kobiete to wygarniesz jej ze jednak cycki ma brzydkie

Gość gość
Powinieneś dać jej pieniądze na operację a nie wciskać kity kobiecie że ma dobry cyc

Gość gość
Pan z 22;22 czy ma Pan teraz kobietę ?

Gość gość
Gdy przestane kochać taką kobietę, to po prostu odejdę, rozstane się z klasą. Co do tego ma jej biust? Trudno, żebym w momencie rozstania z kobietą, rozmawiał z nią o jej biuście. Nie mam teraz kobiety, ale nie bardzo rozumiem jaki to ma związek z pytaniem

Gość gość
Miło się czytało to co napisales i dlatego zapytalam czy masz kobietę

Gość gość
autor debil, a dziewczyna mądra że nie chce się kroić, powinna kopnąć w doope debila

Gość gość
23:58, mam rozumieć, że Ty też wolna?

Gość gość
Juz tak , wodocznie bylam tylko plastrem a to najgorsze ponizenie dla kobiety

Gość gość
Jeśli moge zapytać :) to z jakich powodów odchodziłeś od kobiet ?

Gość gość
To widzę, że mamy podobne doświadczenie. Uwierz, że dla faceta też jest poniżające. Może wymienimy ze sobą kilka maili?

Gość gość
Z tego powodu rozwiodlem sie z zoną 8lat temu,paskudne cyce wiszace i zero zainteresowania nad poprawą wyglądu.dostala ultimatum z ktorego nie skozystala. Teraz siedzi sama z wiszacymi cycami ktore wygladaja jak śpiki na płocie

Gość gość
Nie ja odszedłem. Byłem tak jak Ty, tylko plastrem, szkoda że wczesnej tego nie widziałem

Gość gość
Obwisły biust jest obleśny.