Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesli zonaty zauroczyl sie czy to zdrada

Polecane posty

Gość gość
10:07 co za wariatka..

Gość gość
Pisze, ze laczy nas jakas wiez- jest cos miedzy nami- i to jest przyciaganie. To jest fakt, gdybys widziala, jak on sie zachowywal, wiedzialabys, o czym pisze. Chyba, ze uwazasz za calkiem norlane, to, ze jesli masz meza, czy chlopaka, to ze obserwuje on kobiete, lub zawraca za nia. To byly jego dzialania, wiec z czym mam isc do psychologa, dzieki za takie rady.

Gość gość
ok, to wszystko, co chcialam napisac, widze, ze tu tylko wyzwiskami rzucacie

Gość gość
on sobie może obserwować bo nic z tego nie wynika. NIC. poza tym nie zdziwiłabym się jakby wcale nie obserwowal a Ty sobie to wszystko wymyślasz, dodajesz bo z tego co tutaj piszesz wynika że jesteś niestabilna psychicznie.. współczuję facetowi psychofanki, odczep się od niego i daj im spokój, idź po pomoc do specjalisty

Gość gość
Będąc w podobnej sytuacji, radzę dać sobie spokój z tym facetem i zapomnieć o nim, namieszał Ci w głowie z tego co widzę. Ja słów mojego "wyznawcy" nie wzięłam zbyt poważnie, aczkolwiek nadal zastanawiam się dlaczego postanowił mi to powiedzieć i raczej nie będę miała okazji się tego dowiedzieć.

Gość gość
Tak, z tym, ze ty moze nie jestes az tak zauroczona nim. Postanowil powiedziec, bo mysli o Tobie i chcial, zebys o tym wiedziala. Trwa to juz od lat i dlatego chcial to z siebie zrzucic. Ten "moj" zauroczył mnie kiedys, kiedy sie spotkalismy, on ma w sobie czar i magie. Siedzac obok niego czulam, ze mnie przyciaga, jak nikt, a poza tym, wiedzialam, ze bedzie swietnym mezczyzna, czulam, ze chcialabym, zeby byl moim mezem. Swietnie mi sie z nim rozmawialo, on jest charakterystyczny i na odpowiednim poziomie. Coz, ludzie, kotrzy po jednej znajmosci przechodza do drugiej i maja 5, 10 i wiecej kochankow nie sa w stanie czegos takiego pojac i diagnozuja choroby psychiczne tam, gdzie jest magia, o ktorej oni nie maja pojecia.

Gość gość
:-D :-D :-D

Gość gość
Rozumiem, że jest Ci ciężko ale krzywdzisz sama siebie. Musisz zrozumieć że on ma żonę i jej nie zostawi, a to "zauroczenie" może doprowadzić do tego że zostaniecie kochankami, a Ty nadal będziesz cierpieć bo on nigdy nie będzie tylko Twój. Najlepiej będzie jeśli nie będziecie utrzymywać ze sobą żadnego kontaktu to choć trochę pomoże Ci o nim zapomnieć

Gość gość
rozumiem