Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PCOS a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, pytanie do was. Która z was miała zdiagnozowane Pcos i zaszła w ciążę? Po ostatniej wizycie u ginekologa okazało się że mam to cholerstwo.. Dodam tylko że problemy zaczęły się u mnie po odstawieniu tabletek anty, mam bardzo nieregularne miesiączki i podwyższona prolaktyne.. Zalamalam się bo bardzo chciałabym mieć dzieci.. I zastanawia mnie czy dużo kobiet z tym schorzeniem mimo wszystko zachodzi w ciążę.. Wiem że każdy przypadek jest inny ale pomóżcie :(

Gość gość
bzykaj sie na lyzie przez rok a jak po roku roochania nie zacuążysz to idz do endokrynologa ginekologa 200zl za wizyte bedzie cie wspomagal ewentualnie lekowo A nie sie tu gupia zalisz

Gość gość
Proszę o interpretację wyników badań. Jestem 22 letnia kobieta od 3 lat staram się z mężem o dziecko. Homocysteina 10,85 Prolaktyna w surowicy 23,45 ng/ml AMH 6,43 ng/ml FSH 6,98 mIU/ml LH 18,32 mIU/ml Estradiol 55,47 pg/ml Andostendion 2,44 ng/ml Homocysteina 10,85 Dodam iż mam PCOS. Badaniw było wykonywane między 2 a 6 dniem okresu

Mam PCOS i jestem w drugiej ciąży. Jedyne co potrzeba to cierpliwość i dobry lekarz

Gość gość
Jeśli chodzi o dobrego lekarza to w naszej Polsce ciężko. Przynajmniej ja trafiam na takich nie kompetentnych.. :(

Gość gość
Ja chodziłam z moją przypadłością do tego ginekologa www.ginekolog-usg.tychy.pl i lekarz wdrożył odpowiednie leczenie i monitorowanie. Po 6 miesiącach kuracji zaszłam w ciąze dubeltowo - mam tera blizniaki i jestem z tego powodu szczęsliwa.