Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie skonczone gimnazjum :(

Polecane posty

Gość gość

hej wszystkim mam 21 lat w ostatniej klasie zaszlam w ciaze nie zdalam 2 razy mam dwojke dzieci 6 i 5 :P moj maz wtedy konczyl technikum i teraz jest juz po studiac a ja nie mam gimnazjum... :( bardzo mi wstyd :( jakie macie propozycje jak skonczyc? chciaabym miec mature i pojsc do jakiejs policealnej bo o studiach raczej nie ma mowy nie chce zeby moje dzieci sie mnie wstydzily :( bo co ja im powiem ojciec po studiach a matka nawet gimnazjum nie ma

Gość gość
1. zglos sie do oke 2.zdaj egzaminy eksternistyczne z zakresu gimnazjum 3.zdaj egzamin gimnazjalny 4.zglos sie do oke 5.zdaj egzaminy eksternistyczne z zakresu liceum 6.zdaj mature 7.idz na studia lub policealna to najszybsza droga w dodatku malo meczaca ;)

Gość gość
na hooj ci durny papierek? ucz się coś przydatnego a nie wkuwać durnoty w szkole, jakaś durna matura jest do niczego nie potrzebna, tak samo durne studia

Gość gość
dzieci mają w doopie jakie ty masz wykształcenie, a co myśli otoczenie OLEWAJ, zajmij się dziećmi a nie marnuj czasu na szkoły, bo to tylko fabryki niewolników umysłowych

Gość gość
Faktycznie wstyd. Czasu nie cofniesz, w dzisiejszych czasach średnie to podstawa. Zawalcz o siebie.

Gość gość
idź do ohotniczego hufca pracy

Gość gość
Szpoko zlikfidowano ginmazja muf rze maż potstawowe nieh mysilom rze maż osiem klas :)

Gość gość
Powiesz dzieciom, że chciałaś skończyć gimnazjum, ale zlikwidowali! :classic_cool:

Gość eldvin
Stosunek pciowy w gimnazjum? Czy to przypadkiem nie jest karalne?

Gość gość
Teraz to tylko podstawowke mozesz kończyć, bo gimnazjów już nie ma

Gość gość
Gimnazjum dla dorosłych miało inne podręczniki bo przecież dorośli nie będą się uczyć o zapłodnieniu na kwiatkach i motylkach. To się chyba od razu nie zmieniło i od razu nie zkikwiduja.

Gość gość
Znam parę osób które mają wykształcenie zawodowe i zarabiają 3 razy więcej niż te po studiach.

Gość eberle
Nie ma w tym nic dziwnego. Jak ktoś opanował trudny zawód na przykład spawacz to dyktuje warunki i poniżej 5 tysięcy na rękę nawet nie zacznie rozmowy. Ale za absolwentami zawodowek ciągnie się opinia z lat 90 kiedy były wylegarnią hołoty.

Gość gość
Najpierw trzeba skończyć gimnazjum, żeby iść do zawodówki

Gość gość
A właśnie, że wstyd i to wielki. Bilanse, karty do wychowawcy, do szkolnej świetlicy, wszędzie wpisuje się wykształcenie :-( nie brzmi dobrze "niepelne podstawowe" :-( szybko coś z tym zrób, jeszcze jest gimnazjum, może uda się egzamin zdać. Dalej możesz wybrać zaoczne lo, skończysz i podejdziesz do matury, dalej jak zechcesz.

Gość gość
Jak ktoś skończył podstawowke w czasach kiedy trwała 5 lat ma chyba pełne podstawowe bo ma swiadectwo ukonczenia szkoły.

Gość gość
gość dziś . Kiedy podstawówka trwała 5 lat ?

Gość gość
wiemze to tylko papier ale chcialabym miec go chociazby podniesc swoja wartosc i moc isc na policealna chcialabym zarabiac przynajmniej te 2000 zlotych :( wlasnie wiem ze gimnazjum likwiduja..i co ja mma zrobic?

Gość gość
idz do oke serio ci mowie :P tak zdasz gimnazjum w 3 tyg potem liceum w 3 tyg i droga otwarta :P