Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werka5

lekarz w Luboniu

Polecane posty

Gość Werka5

Mieszkam w Luboniu i koniecznie muszę zmienić lekarza rodzinnego, bo moja dotychczasowa lekarka chyba nie lubi pacjentów. Proszę mi polecić kogoś bardzo sensownego i życzliwie nastawionego do ludzi.

Gość Krzysia56
Ja od lat leczę się u dr. Jana Banasiuka, którego gabinet znajduje się przy ul. Maya 1a. Pan doktor bardzo sympatyczny, miły, na prawdę życzliwie nastawiony do pacjentów, zawsze cierpliwie wysłucha i zastanowi się nad objawami choroby. Jest skrupulatny i wnikliwy, żadnych symptomów nie zlekceważy, jeżeli jest koniecznym to nie żałuje skierowania na badania, na rehabilitację czy do sanatorium. Rozumie oczekiwania pacjenta i jest bardzo kompetentny z dużym doświadczeniem. Na pewno będziesz zadowolona. Polecam

Gość Ela N
Wspomniany pan dr Jan Banasiuk leczy całą moją rodzinę, mam do niej ogromny szacunek i zaufanie. Nigdy nie lekceważy pacjenta i nie pominie żadnych objawów.Dużo czasu poświęca na szczegółowy wywiad i badanie. Dla mnie jest to bardzo ważne. Również nie szarżuje antybiotykami, zawsze pomyśli o innych farmaceutykach, które mogą je zastąpić. Z czystym sercem polecam jako człowieka i lekarza.