Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze baby są tak głupie że polecą na każdego byle by miał tatuaż

Polecane posty

Gość gość

Serio, ile to ja już razy widziałem fajną laskę z wytatuowanym brzydalem

Gość gość
Baby sa dziwne taki Trynkiewicz ma zone a normalny mezczyzna nie

Gość marawstala
No cóż fajnych chłopaków nie wystarczy dla każdej : )

Gość gość
Ja wiem czy tatuaż? Wzrost to jest to na co każda poleci. Weźmy 182 bez tatuażów i 171 z kilkoma nawet fajnymi tatuażami - nie ma cudów, 100% kobiet woli tego wyższego.

Gość gość
Fajnych mezczyzn jest wielu i to w Polsce ale wy ich nie chcecie z jakiegos powodu

Gość marawstala
Ale dla nich ci wytatuowany sa fajni, gusta sa różne : )

Gość gość
Kluczem do sukcesu jest wzrost, w każdej dziedzinie, a zwłaszcza jeśli chodzi o powodzenie wśród kobiet. To się nie zmieni do końca świata.

Gość gość
A gdzie są ci fajni, samotni faceci?:D Nie znam żadnego mezczyzny spełniającego definicję fajnego czyli: przystojnego, inteligentnego, wykształconego, z klasą i kregoslupem moralnym, prawidłowo rozwiniętego emocjonalnie i społecznie, który byłby sam z przymusu, bo zadna go nie chce. No sorry, to ze niektórym niedorozwojom i przymułom z kafeterii wydaje sie że są tacy fajni i porządni, bo babcia i mama tak mowi, to nie znaczy, że taka jest rzeczywistosc.

Gość gość
14:06 Bo kobiety kochają świrów i psychopatów, normalny spokojny facet to dla nich nuda, one muszą mieć emocje i czuć te swędzenie w pipce

Gość gość
baby szukają męskich typów. też ostatnio widziałem dziewczynę z takim łysym, wydziaranym bykiem koło 190 cm z brodą. Widocznie dla niej to jest męskie.

Gość gość
Tatuaż od razu zwiększa kilkukrotnie twoje powodzenie wśród kobiet, nawet jak wyglądasz jak typowy chudy brzydki nerd okularnik

Gość gość
dziś Pytanie tylko co zapewni jej taki świr i psychopata piwo pod blokiem czy wizytę na komisariacie?

Gość gość
14:24 ja spełniam te wymogi i jestem odrzucany ze względu na wzrost, naprawdę. No chyba że uznamy z automatu że facet poniżej 180 cm NIE MOŻE być przystojny no to nie, w takim przypadku nie jestem przystojny.

Gość gość
Ja bym skreslila faceta gdyby właśnie miał tatuaż.

Gość gość
Mnie sie podobaja tatuaze, ale samo to nie wystarczy. Facet musi byc tez fajny

Gość gość
Brakuje wysokich facetów, takich powyżej 180. Jeśli dziewczyna ma 170 albo więcej wzrostu nie ma w czym wybierać :-(

Gość gość
A ty Damianus to masz potęgę w majciorkach, prawda :)

Gość gość
Za to wysocy lubia niskie :P

wczoraj Ja wiem czy tatuaż? Wzrost to jest to na co każda poleci. Weźmy 182 bez tatuażów i 171 z kilkoma nawet fajnymi tatuażami - nie ma cudów, 100% kobiet woli tego wyższego. Zgł x Przecież 171 cm to jest normalny wzrost, w robocie u mnie jest parę gosci co mają mniej i jakos mają zony i dzieci. Twój problem nie lezy we wzroscie tylko gdzie indziej

Gość gość
Normalni faceci maja rodziny sa ogarnieci nie siedza cale dnie na kafe by pisac chore komki By poznac kogos trzeba wyjsc do ludzi w miasto spacer basen kino dyskoteka silownia itd Nie cale dnie pc gry czy serfowanie itd tv seriale smieszne i w kolo to samo nuda nuda strata czasu zycie ucieka Potem zale na kafeteri baby sa glupie itd Jedni ludzie chca byc sami bo tak jest im wygodnie ich wybor Tylko nie trzeba robic tego co reszta Kobiete poznac to nic trudnego isc do lokalu czy kawa na poczatek rozmowa nie chodzi by zaraz wskoczyc do lozka kazdy powinnien sie szanowac Kobieta jak jest inteligentna to nie liczy tylko ze masz kase fajne auto Charakter czlowieka jest wazny czy jestes uczuciowy wierny no i jakim czlowiekiem Dla wiekszosci osob wsrtosci Milosc wiernosc czy rodzina zdrowie to nie sa w tych czasach wazne Puste barbi tylko chca gruby portfel mietek maybach duzy dom sprzataczka i zlota karta Mamy dziwne czasy teraz ludzie sie zdradzaja nie dbaja o to co maja wystarczy wejsc w portale rande vous pelno fotek mezatek szuka wrazen tragedia Gdzie tu wiernosc szacunek dla partnera i vice versa Bedzie tylko gorzej co roku jest wiecej rozwodow jak wczesniej

Gość gość
Niby charakter taki wazny, a oceniacie po wygladzie

Gość gość
To nie do końca prawda, że wysokim podobają się niskie dziewczyny. Kolega mówi, że on z dziewczyną do łokcia by wyglądał śmiesznie i po co się schylać? Niskie dziewczyny zostawmy tym, którzy nie pasują wzrostem do tych wysokich. Tatuaże nie wszystkim się podobają, niektóre są brzydkie i obleśne. Szczególnie na grubasach, albo tatuaż i zaniedbane zęby, odrażające, fuj

Gość gość
To byl zart. Aczkolwiek sama jestem duzo nizsza od meza. Siegam mu tak do mostka

Gość gość
Wygląd można ocenić od razu, z charakterem już gorzej. Trzeba kogoś poznać. Jak się nie podoba z wyglądu, zwykle nie mamy ochoty poznać bliżej :-)

Gość gość
Chodzilo mi o ten najazd na kobiety, ze nie patrza n charakter, a temat jest zalozony przez kogos kto patrzy tylko na wyglad

Gość gość
Niższe dziewczyny mają większy wybór, a niscy faceci już nie :-)

Gość gość
W sumie wygląd przyciąga, że się chce poznać też charakter, nie inaczej

Gość gość
Zadbany wygląd i charakter do przyjęcia, to wszystko

Gość gość
wysocy faceci nie tyle nawet ze to wzrost decyduje o tym ze maja wieksze powodzenie co ich wiekssa pewnosc siebie i ogopnie ze wiekszy wzrost laczy sie razem z wiekszym statusem spolecznym. jak by tak porownywac nizszych pewniejszych z wyzszym statusem spolecznym z tymi wyzszymi i nierozwinietymi za bardzo to ci nizsi by wygrywali na takich jak by kfalifikacion zazwyczaj wyzssym sie wydaje ze wiecej moga ., kobiety to lubia , . nizsi w zasadzie sa cwansi, wyzszy to tylko jedna ocena kryterium . decyduje ogolna przewaga

Gość gość
dobrze powiedziane, tatuaz dodaje przewagi