Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze baby są tak głupie że polecą na każdego byle by miał tatuaż

Polecane posty

Gość gość
Wytatuowany osobnik najczęściej nie ma się czym pochwalić, oprócz tego, że ma tatuaże :-) Bardzo często spotykane zjawisko :-)

Gość gość
Mowisz o sobie? Bo chyba nie rozmawialas z wytatuowanymi osobnikami zeby to wiedziec, co?

Gość gość
Rozmawiałem, co jeden to głupszy. Nawet zdać na prawko już problem

Gość gość
Moze masz glupich znajomych? Poza tym zdanie prawka to kiepski przyklad bo nie zalezy tylko od inteligencji.

Gość gość
Byłem kiedyś instruktorem nauki jazdy. Niektórzy myślą, że tatuaże robią wrażenie na wszystkich. Niestety na egzaminatorach nie robiły

Gość gość
No to akurat o inteligencji nie masz sie co wypowiadac biorac pod uwage stereotypy o twoim zawodzie. P.s nikt na tobie nie chcial robic wrazenia

Gość gość
Jakim cudem inteligentny człowiek nie jest w stanie opanować kilku podstawowych umiejętności w celu zdobycia prawa jazdy? Poza tym, kto ocenia ludzi na podstawie tego, co wyprawiają ze swoim wyglądem faktycznie jest głupi

Gość gość
Jako instruktor zarabiałem sobie dodatkowo na studiach. To nie jest żaden zawód

Gość gość
Prowadzenie zalezne jest rowniez od koordynacji, stresu, koncentracji... to logiczne, a ty "inteligencie" tego nie wiesz? I jaka szkola zatrudnila jako instruktora gowniarza na studiach?

Gość gość
Przez tatuaże kolega nie umiał pracy znaleźć. Dziewczyny zresztą też nie znalazł do tej pory. Wysoki, przystojny, wyższe wykształcenie. Chłopak przesadził z tatuażami i się oszpecił. Nie wszystkie da się schować

Gość gość
To jakie ma?

Gość gość
Takim prawem zatrudnia, że ma prawo jazdy i uprawnienia. Wygoogluj sobie na jakich zasadach. Jasne, że 18 latka, który dopiero co sam zdał nikt nie zatrudnia. Trzeba zdobyć uprawnienia

Gość gość
Czyli jednak zawod

Gość gość
Kolega ma pełno tatuaży, na szyi widać i za uchem nawet jak jest w garniturze. Na rękach też trochę i nawet jak ma długi rękaw. Niestety, czepiali się go o te tatuaże

Gość gość
W takich miejscach owszem. Co ciekawe, mozna miec na przedramieniu i nie beda sie czepiac, ale na dloni juz tak. Nawet jak nosisz krotki rekaw

Gość gość
Co za szczęście, że ja mam tylko 1 i go nie widać cały czas. Na lewej łopatce

Gość gość
Niestety, sporo osób ma jakieś uprzedzenia. Pozostałości z czasów, kiedy tatuowali się kryminaliści, albo czasem niektórzy z nudów, w wojsku. U nas kilka osób sobie zrobiło w maturalnej klasie to wychowawczyni, młoda osoba, stwierdziła, po co się oszpecać :-(

Gość gość
Ja mam 20, ale moge je zakryc do pracy

Gość gość
Jak ma tylko tatuaż, a nie ma pieniędzy to co najwyżej deszcz na niego poleci, a nie kobieta :-)

Gość gość
Wy macie tutaj wszyscy z głową mój mąż jest cały w tatuażach ponieważ jest tatuażystą i jakoś nie poleciałam na dziary tylko ma ogół. Sama mam 9 tatuaży i nie uważam żebym była głupia. Debile

Gość gość
Salony tatuażu są już nawet w każdej prowincjonalnej mieścinie, tylko patrzeć jak pójdą z torbami po kolei. Tu, gdzie mieszkam już 2 poszły, nie każdy chce być wydziarany :-)

Gość gość
Salony tatuazu to biznes jak kazdy inny. Nie kazdy jest dobrze zaplanowany, nie kazdy tatuazysta dobry.

Gość gość
"nie każdy chce być wydziarany" x No właśnie widać. Ludzie tak bardzo nie chcą być wytatuowani, że osoby bez tatuaży są w coraz szybciej kurczącej się mniejszości :)

Gość gość
Na ta chwile okolo 40% milenialsow ma tatuaze