Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dylemat. Czy wg was dobrym pomysłem jest praca w firmie siostry mojego facet

Polecane posty

Gość gość

Jeśli mam zamiar z nim zerwać? Czy powstalaby niezręczna sytuacja wtedy? Oni oczywiście jeszcze nie wiedzą, że planuje rozstanie

Gość gość
Pomyśl choć może jesteś blondynką więc podpowiem, jeśli planujesz zerwać z facetem to pójście do pracy do jego siostry jest złym pomysłem. Na miejscu siostry bym cię wtedy jak najszybciej zwolniła albo dała tyle obowiązków ze sama byś zrezygnowała z pracy. Tym bardziej że planujesz zerwanie co innego jakbyś zerwała później i teraz jeszcze nie wiedziała ze chcesz zerwać a tak to się nazywa zatajanie informacji czy jakoś tak.

Gość gość
No niekoniecznie jest to zatejenie informacji bo teoretycznie życie zawodowe ma niewiele do prywatnego... Szkoda mi tej szansy, ale z d rugiej strony facet zachowuje się jak totalny cham ostatnio, więc nie mam wyboru :( jegonsiostra mnie lubi i nawet stawała w kłótniach w mojej obronie, ale nie wiem jak to będzie po rozstaniu

Gość gość
sorry za literówki ale pisze z telefonu

Gość gość
To zmienia troszkę postać rzeczy, myślałem ze on cie kocha ale tobie się znudził a jeśli on jest wobec ciebie niemiły to inna sprawa. Tak czy owak dla mnie jest to zły pomysł ale jeśli dobrze płaci to spróbuj a siostrze powiesz że jego zachowanie było nie do zniesienia.

Gość gość
Autorko, to hoojowy pomysł, tyle

Gość gość
Jak facet cham to zrywaj ale pytanie czy silniejsza jest więź miedzy tobą a jego siostrą czy między rodzeństwem. Według mnie rodzeństwem.