Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie rodziny wielodzietne

Polecane posty

Gość gość
nie przesadzajcie z tym bogactwem u wielodzietnych, bo babska chore psychiczne się rozmnażają i żyją kosztem swoich dzieci, ponieważ żadna zdrowa psychicznie matka jak nie ma za co utrzymać dzieci ich nie klepie jak idiotka.

Gość gość
gość dziś No nie trafiłaś. W ogóle nie byłam na żadnym wątku o parawanach. Nie jesteś tak bystra jak Ci się wydaje.

Gość gość
17 47 poważnie medium skąd ty imbecylu wiesz ?????? :-D :-D Podaj mi imię nazwisko tej babki, adres i szkołę. To Ja ci uwierzę, że jest tak jak napisałaś .

Gość gość
gość dziś Akurat ty jesteś przykładem wielodzietnej patologi .

Gość gość
a jakim sposobem pomarańczowy gościu ? Skoro Ja nie mam dzieci ?

Gość gość
Najlepsze jest jak ta od 5 dzieci uważa sie za kobietę z klasa :) Jak ktoś napisze cos nie po jej myśli to wyzywa od Karyny hehe Najważniejsze ona jadła kawior :) dlatego jest kobietą z klasa .

Gość gość
dobra znikam było śmiesznie, ale czas goni nas tak że bawcie się dobrze pomarańczowe bo tu jesteście anonimowe i możecie być wystrzałowe 👄

Gość gość
No idz idz w końcu masz 5 dzieci Nara

Gość gość
co 5 dzieci, ja pieprzę ale sie królica rozmnożyła

Gość gość
Ale jatka! Akurat, ze ktos jest tu pomaranczowy, nie ma zadnego znaczenia, moze sobie wybrac nick Królowa Elzbieta , a i tak oceni sie go tylko po sposobie pisania, kulturze wypowiedzi( lub jej braku) waleniu ortów itd :)

Gość gość
W naszym kraju malo kto moze sobie pozwolic na wiele dzieci, jesli ktos jest odpowiedzialny, a go nie stac ( finansowo i czasowo), to ich nie rodzi. Ale np we Francji wielodzietnych rodzin , zyjacych na poziomie, jest sporo. W Polsce tez sa n ludzie, którym latwiej jest dysponowac swoim czasem. Np znajome malzenstwo architektow, maja biuro w domu, czworke dzieci i wszystko dobrze działa.

Gość gość
gość dziś gość dziś Zgadza się. Ona pisała o tym, że narobiła sobie dzieci bo ma nerwicę. XXX Z kimś mnie pomyliłaś to ja pisałam o tym że mam piątkę dzieci i nerwicę. I po co robisz na mnie o to taką nagonkę ? Psychiczna jesteś czy jak, ja tu tylko opisuje to co przeżywałam jako dziecko i to, że dla mnie krzywdzące są takie oceny, ale widać fetyszystki co niektóre lubią tu pluć jadem :-o

Gość gość
19 12 o analfabetka wróciła :-)

Gość gość
gość dziś 19 12 o analfabetka wróciła usmiech.gif xx

Gość gość
gość dziś 19 12 o analfabetka wróciła usmiech.gif x Dlaczego analfabetka? I skąd wróciła? Gdzie była przedtem? Dziwne stwierdzenie.

Gość gość
20 23 weź nie udawaj cały dzień Ci tłumaczę że jesteś patologią i analfabetką a do ciebie nie dociera. A ja mam już dość tego twojego dialektu i słów których nie rozumiesz a je używasz :-o

Gość gość
gość dziś [20:32 Widać mnie z kimś pomyliłaś, nie siedzę to cały dzień, błędów nie robię, najwyżej literówki. A jakiego słowa, wg ciebie, nie zrozumiałam? Na tym forum nie piszesz tylko ty + jedna osoba, nie zauważyłaś tego dotąd?

Gość gość
ale ona uważa że wszystkie my to jakaś jedna :-) poważnie mi też próbowała wmówić że mam nerwicę potem że mam pięcioro dzieci a potem się czepiła że stawiam przecinek robię spację stawiam przecinek i robię spacje i że przez to jestem kimś tam z kim ona kiedyś tam pisała :-) Tak że poziom wyższy :-)

Gość gość
wystarczy , pisać tak i już cię ma nie no nie mogę padłam :-D :-D :-D

Gość gość
gość dziś 20 23 weź nie udawaj cały dzień Ci tłumaczę że jesteś patologią i analfabetką a do ciebie nie dociera. A ja mam już dość tego twojego dialektu i słów których nie rozumiesz a je używasz pechowiec.gif xxxx Ha ha! Nie nauczyli cię w podstawówce znaków przestankowych? Nie słyszałaś o przecinkach? to taki zakręcony robaczek, często widać go w książkach :):). A o stosowaniu dopełniacza też nie słyszałaś? Używać: czego? ( ich, nie je). Jeśli musi cię uczyć analfabetka, to naprawdę źle z tobą :) Tym , że masz dość, nikt się nie przejmie. To jest forum dyskusyjne, każdy może pisać, ile chce, byle nie wulgarnie i nie obraźliwie.

Gość gość
21 17 ale żeś odpłyneła tym swoim wywodem, że ta twoja wypowiedź aż tak różni się od pierworodnej ahahahahahahahhahahahahahanhhajajana

Gość gość
Ja pozwolę sobie wtrącić, jedni ludzie jak tu widać trochę się wygłupiają, a inni stale wymandrzają . Co nie zmienia faktu że jesteście wszyscy popiertoleni !

Gość gość
gość dziś A jeszcze inni nie potrafią niczego napisać tak, aby nie strzelić orta :-D

Gość gość
Co to ort ? I gdzie go widzisz ?

Gość gość
21 56 Czemu piszesz tak zachowawczo ? Boisz się że strzelisz orta ? My już wiemy, że jesteś analfabetką więc spokojnie luzuj majtki . Najgorzej jak nie można dopiertolić się do treści, to byki rażą to fakt

Gość gość
Oho,wielodzietne dostały bólu d**y :D Zrozumcie że to nie jest normalne,by mieć po 4 sztuki bachoów,tylko kompletne patusy rozmnażają się bez pomyślunku.A ci którzy zaprzeczają temu powinni się leczyć na nogi bo na mózg za poźno.Tyle mam do powiedzenia,królicze kretynki.

Gość gość0877A
haha a dlaczego bez pomyslunku ....to raczej ty masz cos z glowa zeby ziac nienawiscia do rodzin, matek z dziecmi, twoja osobowosc jest powaznie zaburzona. Normalny czlowiek reaguje z usmiechem na widok dzieci, zyczliwoscia Moje dzieci sa juz duze bo maja 23 , 20 i 18 lat mlodsze 13 i 9 , i gdy ide z nimi gdzies do miasta to milo mi sie patrzy na maluszki w wozkach , zawsze przytrzymam drzwi w sklepie lub pomoge na parkingu ....kiedys pewien umierajacy czlowiek powiedzial ze nic w jego zyciu nie stanowilo wartosci ponad jego rodzine i dzieci ( mial ich 7) wszyscy go odwiedzali regularnie ...nauczcie sie szanowac zycie i drugiego czlowieka

Gość gość
23 55 one nie zrozumieją tego o czym piszesz ,to ma szlam zamiast mózgu jedno z drugim. Wogule nie szanują cudzego zdania,życia . Więc nasówa się pytanie co to za patologiczni ludzie tu piszą .

Gość gość
Są różne rodzaje fetyszu sądząc po twojej wypowiedzi Wychodzi na to że szczytu jeż kiedy matki wielodzietni cierpią

Gość gość0877A
dlatego w Polsce nigdy nie bedzie dobrze bo ludzie sa pelni nienawisci bezsensownej do siebie nawzajem, idealnie sie Polacy sprawdzaja podczas wojny, potrafia walczyc jak zaden inny narod...natomiast nie potrafia zyc w zgodzie, z usmiechem i zyczliwoscia na codzien, dlatego nigdy do tego kraju nie wroce ani ja ani moje dzieci , one nie znaja takiej mentalnosci , gdy im pokazalam to forum byli w szoku jak ludzie moga byc tak podli wobec siebie i to zupelnie bez sensu....ja im mowie, pluja na nas jako rodzine, gardza mna bo mam was ...to jedyny powod hahaha patrzyli z niedowierzaniem