Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SONDA: gdybyś miała wybór... SYN czy CÓRKA ?!?!

Polecane posty

Gość gość

Pytam wszystkie kobiety... Te, które mają już dzieci (każdej lub jednej płci), Te, które dopiero są w ciąży... Te, które dopiero planują... Itp.

Gość gość
Chciałabym mieć w ogóle dzieci a moja diagnoza to bezpłodność.

Gość gość
mam 2 synów i córkę i gdybym miała miec jeszcze dziecko to byłoby mi bez różnicy jakiej płci bedzie

Chciałabym bardzo mieć syna, i podobnego do jego ojca. Ale jeszcze mężczyzny nie znalazłam na dziecko..:(

Gość gość
Corka.a jesli dwoje to druga corka

Gość gość
Mam syna więc odpowiedź brzmi CÓRKA, ale gdybyś zapytała mnie jeszcze przed synem też odpowiedziałabym CÓRKA.

Gość gość
OMG, znowu ta nawiedzona krowa rozplodowa ktora tym razem kompleks bycia kobieta chce wyleczyc urodzeniem syna

Gość gość
Mam dwóch synów więc..... córka ❤️

Gość gość
Nie mam jeszcze dzieci, ale mówi się, że córka to jednak bardziej potem z rodzicami, a syna ukradnie jakaś baba :p

Gość gość
Mam trzech synów więc chciałabym mieć córcie

Gość gość
Ja kiedyś chciałam mieć corke a mam syna a gdybym miala mieć kiedykolwiek drugie dziecko to wszystko mi jednio, moge miec drugiego syna. Tak juz tez pomyslalam, bo w pierwszym jestem zakochana. Jak sie rodzi dziecko to sie nie patrzy na płeć, tylko oby bylo zdrowe. Kocha sie je bo to twoje dziecko. Jak urodzilam syna to go pokochalam calym sercem i zadne dziewczynki wokół nie robily na mnie wrażenia.

Gość gość
Pierworodny to oczywiscie syn, nieudalo sie, ale mam corke i syna, trzecie oczywiscie corka- mam nadzieje

Gość gość
mam parke, oboje kocham szalenczo, ale z corka matka ma wiekszy kontakt.

Gość gość
to slabo sobie kontakt z synem wyrobilas. Wiadomo ze matka i corka maja ten sam kobiecy swiat, w sensie zakupy, kosmetyki, ubrania itp, ale z chłopakiem mozna sobie rownie dobry kontakt wyrobic.

Gość gość
Nie mam jeszcze dzieci. Mój typ corka, drugie- corka. Nigdy nie marzyłam o synu (co nie zmienia faktu, że jak się przydarzy to pokocha "jak swojego" :-D )

Gość gość
Mam corke i syna. Naprawde nie ma różnicy, dzieci sa kochane, nie ważne płeć. Nie potrafilabym zdecydowanie powiedziec, czy wolałabym nastepna córeczkę czy synka. Poprostu zdrowe dziecko.

Gość gość
mam dwie córki i to jest spełni9enie moich marzeń o płci dziecka. gdybym kiedykolwiek miła mieć trzecie dziecko to byłoby mi obojętne jakiej płci

Gość gość
Też mam córkę i syna. Kocham bardzo oboje. Gdyby było następne, to tylko ważne by było zdrowe, bo 3 ciąże poronilam.

Gość gość
Nie dalabym rady z wychowaniem syna.po prostu nie rozumiem chlopcow. poza tym bylam kiedys w roznych szkolnych stolowkach w pracy, dziewczynki dziekuja zwracajac talerze, przepuszcza jak sie idzie z jedzeniem na tasme, szanuja nauczycieli i inny personel.chlopcy rzadko podziekuja, nie ustapia, pyszcza ze tacki mokre (ze zmywarki nie schna od razu) a raz jak czyscilam tasme to jakas grupka sie nasmiewala "patrzcie jaki ambitny zawod".nie mowia wszyscy, bylo i pare milych sympatycznych chlopcow, ale jako wyjatki.a na to wplywaja glownie geny, wychowanie tez ale w tym ma udzial nie tylko matka, ale i ojciec, dziadkowie, koledzy czyli wszyscy ktorzy moga zepsuc proby wychowania na dzentelmena i rycerza robiac z malego rozpuszczonego pyskacza i przyszlego badboya i boksera, ktory nie potrafi skarpetek uprac.to ojcowie psuja synow, matki chyba sa bardziej wymagajace i stad stara to jest ta wiedzma co sie tylko czepia

Gość gość
Miałam pierwsza córkę i druga tez chciałam córkę, ale mąż i dziadkowie marzyli o synu, bo w rodzinie same dziewczynki, wiec dobrze ze drugi byli syn, choć w głębi serca córka...

Gość gość
Mam synka i gdybym miała wybór,drugiego tez chciałabym synka,za około tydzień za świat przyjedzie córeczka :)

Gość gość
Chciałam syna mam córkę. Drugiego nie planujemy jeśli jednak kiedyś zaliczymy wpadkę mam nadzieje ze będzie to córka.

Gość gość
20:29 jak to?? Przecież chciałaś syna, a masz córkę i co? Znów córkę byś chciała?

Gość gość
mam córkę i syna ....jeśli miałabym mieć trzecie to corka

Gość gość
mam córkę, chcę drugą córkę :) (zanim urodziłam to chciałam 3 synów :D)