Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie Ci robić ;( mieszkam z toksyczna matka

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat . Mieszkam z toksyczna matka w kawalerce. Zawsze jak się jej przeciwstawie to wypomina mi że jestem chora psychicznie że sobie nie poradzę w życiu że nikt mnie nie będzie chciał i że na nic mnie nie stać. Bardzo chce się usamodzielnic mam chęci plan na to ale nie mogę się zebrać na szukanie pracy bo ona codziennie wybija że mnie cała energię. Jak się jej poddaje to leżę całe dnie praktycznie bo nie mam na nic siły :( to jest błędne koło. Byłam u psychiatry dała mi leki na nerwy ale dopiero będę jej brała od jutra. Nie wiem już co mam robić nie mam na nic siły :(

Gość gość
naucz sie jakiegos jezyka i wyjedz za granice.w polsce nie masz prawie szans sie usamodzielnic.nie wiem jakie jest twoje wyksztalcenie,ale w najgorszym przypadku to zrob kurs opiekunki dla osob starszych

Gość gość
naucz sie jakiegos jezyka i wyjedz za granice.w polsce nie masz prawie szans sie usamodzielnic.nie wiem jakie jest twoje wyksztalcenie,ale w najgorszym przypadku to zrob kurs opiekunki dla osob starszych Xxx Będę szukać pracy w większym mieście mam to w planach ale nie mogę się zebrać . Ta wariatka mnie wykańcza codziennie . Już od kilku lat mi wypomina że nie jestem samodzielna.

Gość gość
Wyprowadzka, jakas praca. Wynajmij pokoj ok500-700zl zalezy od miasta w jakim mieszkasz... moze to twoja matka jest chora a nie ty? Ktora normalna na umysle matka niszczy wlasne dziecko?

Gość gość
Wyprowadzka, jakas praca. Wynajmij pokoj ok500-700zl zalezy od miasta w jakim mieszkasz... moze to twoja matka jest chora a nie ty? Ktora normalna na umysle matka niszczy wlasne dziecko Xxx Mieszkam w małej mieście. Chce szukać pracy w Warszawie. Moim marzeniem jest się odciąć od niej .Ja nie jestem chora byłam wczoraj u psychiatry powiedziała że wszystko jest że mną ok. Leki będę brać od jutra mi że to mi trochę ukoi nerwy.

Gość gość
" Zawsze jak się jej przeciwstawie to wypomina mi że jestem chora psychicznie(...) Byłam u psychiatry dała mi leki " To sie zdecyduj. Ogolnie jedynym rozwiaaniem jest wyprowadzka.

Gość gość
Zawsze jak się jej przeciwstawie to wypomina mi że jestem chora psychicznie(...) Byłam u psychiatry dała mi leki " To sie zdecyduj. Ogolnie jedynym rozwiaaniem jest wyprowadzka. X Dla Ciebie ktoś kto był raz u psychiatry jest chory psychicznie ? Mam stwierdzona depresję to dlatego mam brać leki. Dla mnie osoba chora psychicznie to schizofrenik , ktoś kto ma żółte papiery.