Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda życie z mężczyzna? Nigdy z nikim nie byłam

Polecane posty

Gość gość

więc nie wiem :(

Gość gość
Ja też nie byłam i raczej nie będę. Lata lecą. Ale z tego co się nasłuchałam to miodów raczej nie ma. Same rozwody albo zdrady naokoło. Nielicznym udaje się stworzyć normalny związek.

Gość gość
Ale to fajnie mieć do kogo się przytulić.

Gość gość
Zależy jak trafisz jak wybierzesz dupka to będziesz płakać (większość kobiet tak wybiera) jak człowieka o dobrym sercu który cię słucha (naprawdę słucha) i będzie dbał o ciebie to będzie super/łatwiej iść przez życie. Wybór należy do ciebie.

Gość gość
To tak jakbyś byla bykiem i mieszkała z torreadorem. I tak prawie cały czas

Gość gość
autorko mozesz podac gg?

Gość gość
Autorko,ile masz lat?

Gość gość
Z grzecznym jest wygodnie z chamem jest totalnie przerąbane

Gość gość
ciężko o jedną odpowiedź bo mężczyźni to grupa 3 miliardów ludzi z czego każdy jest inną jednostką...z jednym zycie będzie bajką (to należy do mniejszosc, zdecydowanej), z drugim będzie się żyło jak pies z kotem ale z braku laku kobieta jest z nim co jest modelem przeważającym, a z trzecim życie będzie totalnym piekłem.

Gość gość
Ja bylam z mezczyzna, ale nigdy nie mieszkalam i boje sie tego. Że mnie okradnie albo zrobi kupę i nie posprzata, że bedzie sie awanturowal, wyjadal z lodówki, nie zrobi zakupow, będzie balaganil i czepiał się, że ja za rzadko sprzatam i ogólnie czarno to widze. Małżeństwo moich rodzicow totalna porażka i wieczne czepialstwo mojego ojca! Takiego męża to bym chyba otrula, moja mama ma anielska cierpliwosc. Ogolnie faceci to trutnie

Gość gość
Udreka! Narzekaja, ciagle cos im nie pasuje, non stop cos wymagaja, pierdza, smierdza, jape dra, pyskuja, gadaja debilne rzeczy, robia balagan, pouczaja, wymadrzaja sie, wyzeraja wszystko co kobieta kupi, ciagla chca zrec, naciagaja na koszty, nie sprzataja po sobie, zajmuja telewizor, nudza sie i marudza jak bachory, maja sie za znawcow od wszystkiego a maja dwie lewe rece do roboty, sa irytujacy, wredni, zlosliwi, chamscy, ironiczni, leniwi, nie dbaja o dom ani o kobiete, zycie z nimi to MĘKA!

Gość gość
dziś hahahahah :D Strzał w 10! :)

Gość gość
25 już minęło i tak się zastanawiam czy się nadaje do związku. Małżeństwo moich rodziców to też porażka. Nigdy nie widziałam by się kochali, zawsze nienawiść :(

Gość gość
ja też nie byłam i żyje

Gość gość
21:01 obie wypowiedzi :) widzę że kolezanki tu myślą podobnie, czyli to juz standard, a historie o tym jak to "misio codziennie robi mi obiad i sniadanie do lozka i zakupy itp" to mozna miedzy bajki i miejskie legendy wsadzic. Pewnie jeden na 500 tysięcy mezczyzn jest taki. Reszta to lenie, obiboki, smierdziele i bilans jest taki, że kobiecie latwiej jest samej :)

Gość gość
Faceci śmierdzą, pierdzą, pocą się, zdradzają, porzucają, piją, biją nie pracują, klną, żrą, długo śpią, chcą żarcia z 3 dań, śpią, leżą, sapią i po du/pie sie drapią leżą w foteli i łózku jakby mogli to autem by do WC jechali ogarnij sie kobieto i pomyśl że z facetami to same problemy !! Ciesz sie wolnością i rozpieszczaj siebie

Gość gość
gość dziś Zależy jak trafisz jak wybierzesz dupka to będziesz płakać (większość kobiet tak wybiera) jak człowieka o dobrym sercu który cię słucha (naprawdę słucha) i będzie dbał o ciebie to będzie super/łatwiej iść przez życie. Wybór należy do ciebie. x KAZDY facet to DU'PEK! wbij to sobie to pustego lba. Kazdy z was jest taki sam, KAZDY !

Gość gość
życie z facetem to udręka...pięknie jest tylko na początku...potem zamieniasz się w kucharke, sprzątaczkę i zbierasz jego włosy łonowe z sedesu...i dzi##kę - a jak nie wygolisz c##pki na gładko jak tylko będzie mu sie chciało roooochać to sobie poszuka na roksie lepszego modelu a Ty mu będziez prać gacie kiedy on będzie posuwać malolatę z roksy lub tindera jak nie trudno odgadnąć jestem w trakcie sprawy rozwodowej.

Gość gość
Aaa i jeszcze jak facet zrobi cos typu obiad, zakupy, poodkurza to bedzie o tym trąbil przez kilka dni, jaki to z niego bohater, bo k****a panicz powinien tylko pierdziec w kanapę a jak pojdzie na zakupy i zrobi cos dla domu to rycerstwo normalnie

Gość gość
Normalnie. Pierdzi, beka, robi kupe, brudzi gacie, wkurfia, domaga się seksu i jedzenia.

Gość gość
Ja tez mam 28lat i cieszę się wolnością, mam sporo wolnych kolezanek nawet starszych ode mnie, fajnycg lasek, model ten sam, mieszkaja same, same z psem lub kotem, robia co chca, do seksu zawsze sobie kogos znajda, no na co im facet? Przecież oni nawet do dziecka sie nie nadaja, dzisiaj widzialam faceta z około 2 letnia dziewczynka ledwo sie na nogach trzymal. A ten co mial 3 promile i jechal autem, rozjechal dwie dziewczynki w tym wlasna corke? Faceci to gnoje! No ktora kobieta robi cos takiego?

Gość gość
Nie zachęcacie drogie panie :o

Gość gość
gość dziś Zależy jak trafisz jak wybierzesz dupka to będziesz płakać (większość kobiet tak wybiera) jak człowieka o dobrym sercu który cię słucha (naprawdę słucha) i będzie dbał o ciebie to będzie super/łatwiej iść przez życie. Wybór należy do ciebie. x co niektorzy idioci mysla, ze sa cudem na tej ziemi i kobieta z nimi bedzie najszczesliwsza na swiecie, szkoda tylko ze zapominaja wspomniec przy tym pierd'olac te brednie ze tak samo beda chciec ciagle seksu, ciagle zrec, ciagle trzeba bedzie po nich sprzatac, ciagle stac przy garac i im jadlo gotowac, ciagle znosic ich chore nastroje i zwierzece zachowania, ciagle znosic ich pierd'olenia i wymadrzania sie, wszystko za nich robic i meczyc sie z nimi tak jak z kazdym innym facetem

Gość gość
W moim jednostkowym przypadku było tak, że czułam ciągłą presję. Nie wiedziałam, o co będzie miał pretensje. Czy o to że tego nie zrobilam, czy że zrobiłam, czy że za późno, czy za wcześnie, za dużo, za mało, za mocno, za słabo. Stwierdziłam że po prostu czuje się jak w więzieniu. Na początku nic nie zapowiadało, że tak będzie, więc twierdzenia "wybrałaś dupka to brednie, bo najgorsze dupki mają opanowaną sztukę kamuflażu. Samej jest mi o wiele lepiej.

Gość gość
To niestety wszystko prawda, dlatego coraz więcej singielek... Singielki to kobiety, ktore oczekują. Oczekują że facet bedzie dojrzalym, doroslym, partnerem. Mezatki i konkubiny to te co cieszą sie z faceta, nie umieją bez niego, gotuja, robia wszystko co "kobieta powinna". A rozwodki to te co stracily juz cierpliwosc do gnoi. Aa są jeszcze wdowy, szczesciary.

Gość gość
Jak wygląda życie z mężczyzna? tragicznie, nie tak bajkowo jak w filmach:O posluchaj doswiadczonych kobiet, ktore zmarnowaly zycie wiazac sie na lata z facetem