Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda życie z mężczyzna? Nigdy z nikim nie byłam

Polecane posty

Gość gość
zycie z facetem miało sens gdy kobiety nie mogły pracować zawodowo i ktoś musiał zadbać o jej byt. Teraz, gdy kobiety stały się niezależne finansowo i też muszą pracować zawodowo (nawet te które by wolały zajmować się domem) to to się mija z celem bo facet będzie tylko dodatkowym obowiązkiem.

Gość gość
cóż, z facetami to jest tak, że można trafić gorzej albo nieco lepiej (nie idealnie bo księcia na białym koniu masz tylko w bajkach... ale trochę lepiej)...a że gorzej trafić jest zawsze łatwiej stąd tyle tu wpisów tego typu... Kobiety mają ten problem, że często są z kimś z braku laku (na zasadzie lepiej z kimś niż być samej) i potem taki jest efekt, że są wykorzystywanymi seksualnie kurami domowymi, które muszą się w dodatku dokładać finansowo nieudacznikowi do budżetu domowego... Fajnie faceci istnieją ale cholernie ciężko o takich

Gość gość
Kobiety to debilki :D lepiej byc samemu, zero problemow itd. :)

Gość niska tolerancja
gość wczoraj mój Boże, kobieto, na jaką patalogie ty trafiasz, współczuje, na jakiej to wsi tacy bywają ?

Gość feministki wam nasrały
jak wy kobiety bierzecie wzorce życiowe z TV i potem realne życie nie jest takie to nic dziwnego że macie z tym problem. WYŁĄCZYĆ TV!!!!!

Gość gość
Jestem chora i w kryzysie malzenskim.nie moge spac po raz kolejny.jak bylam sama chcialam bardzo zwiazku, chociaz sprobowac, teraz wiem ze lepiej bylo zyc owinieta w wate.wszystkim ktore sa same i nieszczesliwe mowie ze moze byc gorzej.nie wiem co bedzie za miesiac, rok, inni maja plany a ja nie mam pojecia, bo nie ode mnie zalezy.niby chce sie rozwiesc ale sie waha, ja nie chce i najgorsze to zycie na krawedzi, nie wiesz na ktora strone pojdziesz i tak nie mozesz decydowac

Gość gość
I tyle właśnie są w stanie kobiety zrobić dla kootasa i roochańska. Ten temat jest kwintesencją tego.

Gość gość
"Udreka! Narzekaja, ciagle cos im nie pasuje, non stop cos wymagaja, pierdza, smierdza, jape dra, pyskuja, gadaja debilne rzeczy, robia balagan, pouczaja, wymadrzaja sie, wyzeraja wszystko co kobieta kupi, ciagla chca zrec, naciagaja na koszty, nie sprzataja po sobie, zajmuja telewizor, nudza sie i marudza jak bachory, maja sie za znawcow od wszystkiego a maja dwie lewe rece do roboty, sa irytujacy, wredni, zlosliwi, chamscy, ironiczni, leniwi, nie dbaja o dom ani o kobiete, zycie z nimi to MĘKA!" X Ale trafiłaś, tyle wad w jednym faceci . Naprawdę musiałaś mieć pecha. Zostaw to kobieto.

Gość gość
Strasznie Ci w życiu nie wyszło, ale takie beznadziejne przypadki jak twój to na szczęście tylko margines.

Gość gość
Rewelacyjnie: mniej obowiązków przypadających na jedną osobę i świetny seks. Inaczej życie wygląda od poniedziałku do piątku, inaczej w weekend, a inaczej na wakacjach. Nie mniej jednak fajnie czuć się kochana, mieć oparcie w drugiej osobie, mieć z kim spędzać wieczory. Pracujemy na dom i przyjemności razem, obowiązki związane z domem i opieka nad dziećmi podzielone.

Gość gość
Hhihihi pranie mozgu tv dziala. Ciesza sie z bachorow itd. Do czasu az pojda do szkoly, trafia w nedzne towarzystwo alkoholikow, palaczy i cpunow, stana aie tacy sami i znienawidza nauke i rodzicow. Hihijiiihihju :D

Gość gość
07:58. Szkoda mi Ciebie, ale może jeszcze nie jest za późno, żeby jednak zabrać się za naukę 8 nie skończyć jak patola.

Gość gość
Dzisiaj kupie mojemu mezowi kwiaty. Myslalam, ze jest normalny. Po przeczytaniu tego topicu wiem, ze mam w domu brylant. Nie smierdzi, dba o higiene, ma piekne zeby, robi pranie, Kiedy widzi ze trzeba, gotuje lepiej ode mnie, sprzata, robi zakupy, dba o mnie, kupuje prezenty bez okazji, slucha tego, co mowie. Obowiazkami dzielimy sie na pol, obydwoje czynni zawodowo. Jest moim partnerem, kochankiem, przyjacielem. Dotrzymuje slowa, okazuje uczucia.. k****- pomnik mu dzis postawie :D

Gość gość
No to koniecznie, naprawdę, to jak milion w Lotto.

Gość gość
gość dziś X Przyglup uzalezniony od czyjegos widzimisie :D wolnosc i samowystarczalonosc to jest to i co daje mi niesamowite szczescie a nie z kazdym gownem biegniecie do kogos, nawet to czy sie zdarzy wysrac bo moze kibel zajety buahahahaha :D

Gość gość
Dokladnie.

Gość gość
Kiedys spędziłam 3dni w mieszkaniu chlopaka i jego dwoch braci. Bardzo sie wtedy zniechecilam do facetow. Wychodza z domu, na miescie, piękni, uczesani, pachnący, nie pogadasz. A w domu syf, niespuszczone gowno w klozecie, loniaki w wannie, naplute w zlewie, w domu bekanie, pierdzenie, chodzenie w uwalonych ciuchach, dziurawe skarpety, majty, spoceni, dramat. Z chlopakiem sie oczywiście rozstałam i mam dosc na razie. Skoro tacy na pozor eleganccy faceci w domu maja chlew to ja dziękuję Jeblam ze smiechu :D a te tepaki placza za zwiazkiem hihihi

Gość gość
Mieszkanie samemu i wolnosc - najpiekniejsze co moze byc!!!!

Gość gość
życie kobiety u boku mężczyzny wygląda tak: 1. rano robisz loda, najlepiej koło 5-6 rano bo wtedy pała stoi sama 2. jak on jest w pracy to ty sprzątasz mieszkanie, puszki po piwie itd 3. jak wraca z pracy to czekasz na niego z obiadem 4. po obiedzie gdy mąż odpoczywa ty idziesz na zakupy, pytając wcześniej czy 4-pak piwa wystarczy czy może kupić 6 piw. 5. w zależności od nastroju męża czy ma ochote to dajesz mu sie wyruhać i tak dzień za dniem :)

Gość gość
13:22. Masz to na co się godzisz. Współczuję Ci.

Gość gość
Ojca nie miałaś na co dzień ani brata że pytasz? U większości wygląda beznadziejnie na pewno czyli chłop w robocie a ty z**********z na dwa etaty czyli jeden w domu a drugi w pracy. Nie wiem czy warto całe życie spędzić na takim kieracie i monotonii bo zbyt wiele ciekawszych rzeczy można robić ale mało kto potrafi się wylamac ze schematu.

Gość gość
Dokladnie. Bo wiekszosc to nedzne mieczaki uzaleznione i wykorzystywane przez innych. A ja na szczescie jestem wolna ujejejeje. :D

Gość gość
12:27. Biedny bachorku sam jesteś przygłupem, ale czego można wymagać od nieuka, który nienawidził rodziców (bo na swoim przykładzie pisałeś bachorku o tej patoligii). A wychodzisz gdzieś, czy tylko w domu siedzisz, bo a nóż będziesz musiał skorzystać z wc i będzie zajęte. Wyobraź sobie, że ludzie mają więcej, niż jeden kibelek.

Gość gość
13:22 To już pierwszy punkt odchaczony. Może idź do pracy to nie będziesz uzależniona finansowo od faceta i to w końcu zostawisz.

Gość gość
a ja tam lubię mieszkać ze swoim facetem i nie narzekam pracuję ale lubię też gotowanie więc mi to nie przeszkadza lubię sex nawet o 5 rano. Sprzątamy oboje

Gość gość
ciekawy temat, prosze wiecej swiadectw :D

Gość gość
Kobiety w związku robią to czego faceci od nich oczekują czy też to na co mają ochotę. Ilu facetów jest tak naprawdę jstawkcznke zadowolonych z związkowego seksu /,,?

Gość gość
"Ilu facetów jest tak naprawdę jstawkcznke zadowolonych z związkowego seksu /,,?" X A ile kobiet jest tak naprawdę zadowolonych z seksu? Sporo kobiet wypowiada się, że ma egoistów w łóżku, których interesuje tylko własna przyjemność.

Gość gość
Ja nie wyobrazam sobie jak można miec ochote na seks z kims z kim sie mieszka i to tak wiele lat. Dla mnie to odpychajace. Moze jestem niedojrzala,ale dla mnie to nieromantyczne mieszkac z facetem.