Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xyzzxy

Ból w klatce piersiowej, osłabienie i zmęczenie

Polecane posty

Gość Xyzzxy

Witam, wiem że powinienem udać się z tym do lekarza ale wizytę mam w przyszłym tygodniu i chciałbym już może coś się dowiedzieć tutaj. 4 miesiące temu rzuciłem palenie. Wszystko było dobrze do przed tygodnia, kiedy złapał mnie w pracy taki ból w klatce piersiowej że złożyło mnie w pół i prawie zemdlałem, ludzie chcieli wzywać pogotowie ale się nie dałem, w sobotę znowu pojawił się ból ale nie taki mocny jak pierwszy raz też zrobiło mi się słabo, no i wczoraj kręciło mi się w głowie. Leków żadnych nie biorę. Mam 29 lat. Dodam że od kilku miesięcy strasznie bolą mnie nogi od kolan w dół, że jak byliśmy z żoną na weselu nie mogłem tańczyć. Wagę mam ciągle taką samą czyli między 74-77kg. Moje samopoczucie w skali od 1 do 10 to od dłuższego czasu 2. Kiedyś badałem tarczycę i było wszystko w normie, morfologia również. Teraz dawno nic sobie nie badałem ale jest tragicznie dodatkowo te bóle i zasłabnięcia...

Gość Xyzzxy
Nikt nic

Gość gość
te nogi - to może być cukrzyca, zbadaj się

Ból w klatce piersiowej, zmęczenie i osłabienie mogą sugerować jakieś problemy kardiologiczne. Zdajesz sobie jednak sprawę, że przez Internet nikt diagnozy nie postawi. Zgadywać można w nieskończoność. Konieczna jest wizyta u lekarza i zrobienie badań.