Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam gdzie gryzą komary

Jeśli kobieta chce od razu zdjęcie to jest PUSTAKIEM

Polecane posty

i nawet takiej nie odpisuje

Gość marawstala
Zwykle to faceci nalegaja na wymianę fotek : ) co to oznacza? : )

Gość gość
ale ty masz problemy! twoja babcia MUSIAŁA wyjsc za maz za najbogatszego, nawet jak mial poparzona twarz czy byl kulawy, musiała mu gotowac prasowac i dawac ciagle seks A ty robisz problemy z niczego. Zacznij być na tak, TAK na wszystko. niczego nie kwestionuj. wszystko akceptuj. dawaj kobiecie to, czego oczekuje. Sprobuj, takie wyzwanie, misja, nie byc polakiem negatywnym sztywniakiem Badź super! Zawsze na tak, bezproblemowy! będziesz superowy!

marawstala dziś to znaczy że są PUSTAKAMI i nawet im nie odpisuj, taka moja profesjonalna rada

Gość marawstala
Skoro tak radzisz : )

Gość gość
gość dziś ty masz coś z głową? robić wszystko jak baba każe? hahaha

marawstala dziś Skoro tak radzisz : ) > wiem co mówie, nie potrzebujesz pustaka

Gość gość
99% mężczyzn na portalu randkowym gdzie miałam konto bez zdjęcia, w pierwszej wiadomości o nie prosili, mimo, że w opisie zastrzegłam, że najpierw oczekuję wymiany interesujących wiadomości i lepszego poznania. Ty jako mężczyzna widzisz tylko profile kobiet, więc nie wiesz, że po drugiej stronie sytuacja ze zdjęciami jest identyczna .

Gość gość
W dobie bajkopisarzy takie postawienie sprawy nie dziwi. Ja tam wolę poznawać kobiety tylko na żywo i omijać takie cyrki jakie odwalają się na portalach.

Gość anonimowy od wielu lat
gość dziś Ty chyba nie szukasz 99%, ani nawet 1% tylko chyba JEDNEGO faceta. Więc pustaków olewaj aż się nawinie wartościowy który nie leci na gołą doope i fajne cycki ( nawet jeśli te "walory" posiadasz ). Jeśli pustak zaczyna znajomość wizualnie od fotki ( to też tyczy się kobiet ) to jest to kompletny przegryw bez wartości dla ciebie i należy go olać. Jedyny problem dla was kobiet może być taki że porządny i wartościowy facet nie koniecznie może być wizualnie jak Romeo czy inny przystojniak z TV, ale nie można mieć wszystkiego. Jeśli gadka się klei to poznawać się dalej BEZ widzenia się. Po jakimś czasie gdy już coś o sobie wiecie nawzajem można się spotkać i WTEDY się zobaczyć, bo dopasowanie wizualne jest mniej istotne niż dopasowanie poglądów i charakterów. Nie musi on być jak Ken a ona jak Barbie. Jak takich pustaków szukacie to znajdziecie ale to i tak nie wypali bo szybko euforia minie. Tyle dobrych rad.

Gość gość
Mądrze gada. Ale fakt że to faceci nawet jak nie chcą zdjęcia to pytają np. Jak wyglądasz, ile ważysz itp.

Gość gość
o wygląd można zapytać w dalszym etapie, bo przecież nikt nie chce wieloryba raczej itp, ALE to dopiero jeśli gadka się klei, bo w przeciwnym razie gdy nic nie ma wspólnego to utrzymywanie tego układu tylko przez wygląd prowadzi do pewnej porażki, bo wygląd dosyć szybko się nudzi i co potem? siedzieć i gapić się? pustak w pustaka? A zdjęcia absolutnie nie wysyłać, bo jeśli amator/amatorka jest poważny/-a to się spotka i na żywo zobaczy, tak jak to było przed erą durnych portali i innego szajsu.

Gość gość
mam wolną przestrzeń do zabudowy - dawj zdjęcie tylko ładnego czegoś np. masz przy sobie wieże z Ajfla może być ostatecznie Pana Sonic albo natenczas coś z chip chopu

Gość gość
gość wczoraj Mądrze gada. Ale fakt że to faceci nawet jak nie chcą zdjęcia to pytają np. Jak wyglądasz, ile ważysz itp. Zgłoś Jak pierwsze co pytają to o wygląd to OLAĆ debila/-ke, bo to pustak i napaleniec i nic z tego nie będzie. Szczególnie powinni tak robić bardzo urodziwi ludzie aby pustaki nie leciały tylko na ich wygląd i aby ich tylko wykorzystać. Bycie urodziwym to nie jest jakiś atut tylko często udręka, podobnie jak bycie bogatym, często fałszywi ludzie pod fałszywymi pozorami do takich się laszą. Większy to problem niż myślicie i nie tylko dla kobiet.

Gość gość
ja wyglądam i mam do tego odpowiednią wagę towarową czy jestem obiektym zainteresowania normalnego mężczyzny z chorobą progresywną? ;-)

Gość gość0877A
na portalu randkowym przedewszystkim przegladalam zdjecia i wsrod tych ktorzy napisali do mnie odpisywalam tym ktorzy wizualnie mi sie podobali i chcialam ich blizej poznac, to nie zadne pustactwo czy jak to sobie glupio nazywacie a podstawa funkcjonowania takiego portalu oraz szukania partnera, wszystko musi sie uzupelniac, to ma byc osoba z ktora potencjalnie mam spedzic reszte zycia wiec wybieram wobec kryteriow jakie sobie sama ustale...nie jakie kafeterianom drogim wsciekle jadowitym bedzie pasowalo i co uznaja na forum za jedyne sluszne i wlasciwe, nikt zycia za mnie nie przezyje :)

Gość gość
A jak pisze do faceta, ktory ma zdjecie w profilu a ja bez, to taka dostaje odpowiedz: - najpierw fotka ( chociaz twarz) chce wiedziec z kim pisze, albo: - ja swoja fote dalem i nie bede pisac z kims kto sie boi ujawnic swoja twarz. I co Wy na to?

Gość gość
ja prosiłam kolesia z neta o zdjęcie to mi dał ale po tym go w tłumie raczej nie rozpoznam - ogólnie lubię męskie dłonie ale dał mi profil lewej ja wolę prawą no idzie mi na przekór poprostu droczy się bo lubi się drażnić ze zwięrzetami bo to robił jak był mały to obrywał listki z koniczyny więc ja nie wiem dlaczego tak czyni

Gość ten zawsze anonimowy
gość dziś nie odpisuj bo to przegryw. Chcesz aby facet tylko cię chciał za ładną buźke czy twoje ciało??? Jak chce fotke to pustak, a swoją też wstawił bo szuka baby pustaka która poleci na jego pustacki ryj. Szanujący się facet doceni prywatność szanującej się kobiety i nie będzie ją męczył o fotke od razu. Pustakó niestety jest masa ale bardzo łatwo ominąć takich i przefiltrować. Chcesz wartościowego faceta to pisz do takich bez fotek którzy mają coś sensownego napisane w profilu i interesuje ich coś więcej niż tylko wygląd i szybki seks. Szanuj się dziewczyno i choć wiem że to trudne w dzisiejszym chorym świecie to jednak trzymaj się swoich zasad. Z czasem trafisz kogoś bez fotki kto może się okazać wspaniale pasujący. Dasz rade, tylko bądź cierpliwa.

Gość gość
gość dziś olej pustaka, chyba że szukasz problemów

Gość gość
jestem facetem i uważam że 95% facetów poniżej 30stki to pustaki. Starsi już mniej ale też z 80%. Z wiekiem faceci mądrzeją ( nie wszyscy ) i rozumieją że wygląd to nie wszystko. Dziewczyny, bądźcie ostrożne i cierpliwe, nie dajcie się wprowadzić w błąd że musicie się ujawnić, ale też same nie bądźcie pustakami i nie pytajcie o foto, bo to płycizna.

Gość gość
01.45 Dzieki za odpowiedz.

Gość gość
Tutaj na forum jest grupa wyłudzają zdjęcia mail nawet całe opisy. Długo bym pisał abym miał zaufanie i to jeszcze na fb z profila nie fejka.

Gość gość
faceta najlepiej poznaje się przez pisanie. dawniej pisałem z dziewczynami listy i maile i to była piękna sprawa, ujawniają się różne rzeczy wtedy i jak widzidzie że to nie to to wtedy nie trzeba tego dalej ciągnąć i pakować się w fizyczne sprawy, typu seks. Seks jest na końcu, gdy już naprawde dobrze się poznacie a nie na początku znajomości. Cierpliwy facet to taki który was szanuje i będzie dla was przyjacielem a nie chce z was od razu zrywać ubranie. Mamy chore czasu i wszystko szybko, a potem problemy, rozwody i płacz. Cierpliwi budują związki z dobrymi fundamentami od początku.

Gość wartościowi są cierpliwi
gość dziś 01.45 Dzieki za odpowiedz. > szanuj się dziewczyno i unikaj pustaków, niestety jest ich dużo i musisz być cierpliwa, może będziesz musiała olać 50, 100, 200 lub 1000 facetów mim trafisz na takiego któremu będzie zależeć na twoim sercu a nie tylko teoim ciele. Życze Ci powodzenia i cerpliwości.

Gość gość
prawda jest że dobre rzeczy zajmują czas

Gość gość
marawstala wczoraj Zwykle to faceci nalegaja na wymianę fotek : ) co to oznacza? : ) x oznacza ze KAZDY FACET to PUSTAK

gość dziś każdy to brak wyjątku, powiem PRAWIE wszyscy

Gość gdzie mój aniołek
każdy szuka tylko jednej osoby, większość z milionów nikogo nie obchodzi

Gość gość
większość kobiet to pustaki genetyczne od urodzenia