Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzależniony od E.

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze tu jesteś ,jeszcze szczekasz parasolko ? Gosciu wielu wcielen , spadaj ! Już Cię rozpracowali , wiedzą coś za jeden !

Gość gość
Znacie powiedzenie Nie ruszaj g..wna bo zacznie śmierdzieć? Stosujcie je w życiu!

Gość gośćparassolka
13.39 wrzuciłam numer bo nikt mi nie będzie wmawiał że jestem facetem ani nikt nie będzie tuszował prawdy robiąc ze mnie trola.

Gość gość
Ten numer ma w zablokowanych ,jak i inne ! Tak się wkopać i to publicznie ! Larwo pelzajaca po goownie , wiedziala ,że to ty umilasz jej od dawna! Teraz ma dowód .Dużo na tym dorabiasz do emerytury ?

Gość gośćparassolka
14.45 kolejna obraza za te wyzwiska powinno się wam dostać i to solidnie!,

Gość gość
Zamknij się wreszcie d u r n i u ! Ten numer każdy może sprawdzić wrzucając go do netu !

Gość gość
Wpadłeś parasolko w trans i d i o t o ? Nie potrafisz przestać ? Już jest po ! Sam się podłożyłeś !

Gość gośćparassolka
ja mam numer zablokowany?paranoja ! właśnie przez telefon z mamą rozmawiam.Dlaczego miałabym mieć zablokowany numer? chore kolejny wasz wymysł i kłamstwo! na wasze potrzeby.!

Gość gość
Stary puknij się w ten swój posiwiały łeb , kilka razy ! Z tym profilem już jest po ,rozumiesz ,czy nie ? Ale przyznasz ,że mi dobrze idzie ! Wprawdzie braw nie oczekuję ,ale wiem na co mnie stać ! Z następnymi twoimi profilami ,nickami też sobie poradzę ,chyba nie masz już żadnych wątpliwości , p r a w d a ?

Gość gośćparassolka
14.49 w czyich zablokowanych?? chore wymysły ,,.Umilasz''? skądś to znam ,pamiętasz panie taduszu k pogrózki twoje do mojego szwagra krzysztofa?,,jeszcze zobaczysz ty gnido jak ci prawnie i moralnie życie umilę'' czy pamięć już zawodzi?więc zejdz mi z drogi bo ze mną nie wygrasz!Mojego numeru zablokowanego nikt nie ma ....!Pogróżki i przekręty za plecami ,wrabianie w narkotyki ,pedofilię,gwałty,itp.to wasza domena!

Gość gość
W moim telefonie zablokowany jest ! Inne tego typu, telefony również ! Jeszcze nie dotarło do ciebie d u r n i u ,że ten twój profil jest rozpracowany ? Im dłużej larwo babrająca się w goownie ,będziesz zaprzeczać ,tym więcej osób o tym się dowie ! Więc pisz ,pisz dalej udając babę spod krokwi świętą , a ja tym czasem zajmę się rozpracowaniem dalszych waszych profili , nie wiem czemu ,ale sprawia mi to przyjemność wielką :) :) :)

Gość gość
15:05 Nie strasz mnie larwo , nie strasz ani szwagrem krzysztofem ,ani tym drugim dupkiem ! Życie umilacie mi od lat ,więc informowanie o tym jest zbyteczne , a nawet bardzo nierozważne z waszej strony ! To ,że pracujecie zespołowo, też wszyscy wiedzą ! Na dodatek umie trafić na Myśliwską i na Rozrywki ! Podejrzewa ,a nawet jest pewna ,że trafić tam może więcej osób ! Nie macie wstydu ,nie macie żadnych ambicji ,ani honoru ! Żadnych cech ,które powinien mieć każdy człowiek !

Gość gość
cały dzień na forum siedzicie...zlitujcie sie kobiety nad sobą!!!

Gość gość
Taki psycholog jak z koziej doopy trąba ! Skarżcie psychole ,klakierzy i tak już nic nie wskóracie ! Ten telefon który podała nęka ludzi ,szukacie jelenia ! Ma go zablokowanego , aż dziw, że jeszcze nie zadzwonił inny, jak macie to w zwyczaju ! Chcecie przykryć prawdę ? Piszcie ,szybciej w takt muzyki pójdzie wam łatwiej ! https://www.youtube.com/watch?v=8Uk7Y2WwxpY

Gość gość
o klakierów usunęliście ,zrobiło się wam gorąco ? Psycholożka źle się skojarzyła ? No fakt ,kiedyś tam , już była :) No wystarczy was tylko pocliwić ,a w obłęd wpadacie !

Gość gość
17.06 tutaj było mało dobrych, normalnych osób...najwięcej było nienormalnych, wojących - łącznie z tobą.

Gość gość
O sobie piszesz ? Nie dziwi nic

Gość gość
ten twoj haos w tym pisaniu mnie perzeraża! a w ogole te stawianie spacji w niewłaściwym miejscu - tylko świadczy o nieuctwie...

Gość gość
hahahahahhaha wymyśl coś lepszego ,potrafisz ? Ciągle cię widzę ,a to nie jest ciekawy widok

Gość gość
tłuk, nieuk

Gość gość
haahhahahahahah

Gość gość
to chyba maszynistka biurowa się wnerwia i specjalistka od komputera Odry hahahahahahahha

Gość gość
tyle osiągnęłaś w życiu , no i szmata i mop w ręku ! Nie atakuj ,bo ze mną , nie masz szans ! Z ukrycia kiedyś mogłaś wiele ,ale wszystko kiedyś się kończy ! W konfrontacji ze mną wysiadacie w przedbiegu

Gość gość
co za podłe babsko ta E!!! to ona wredna jest!

Gość gość
18.57 no, objawiła sie o 18.53

Gość gość
ona się nie objawia ,ona cały czas jest ,żyje tu i teraz w ciele ! Widzisz ,macha ci ,ale nie na zgodę ! Zgody nigdy już nie będzie między nami ,chyba to rozumiesz i zdajesz sobie z tego sprawę ,dlaczego ?