Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzależniony od E.

Polecane posty

Gość gość
parasolko gościu wielu wcieleń ....ty i różaniec hahahhahahah nie rozśmieszaj mnie hahahahhahahha ,no wyobraziłam sobie ciebie z tym różańcem i nie mogę przestać się śmiać .......hahahhahahaha w jednym ręku kieliszek w drugim różaniec ,to czym ty piszesz na forum ?

Gość gośćparassolka
12.48 ja piszę zawsze tylko prawdę a nie tworzę jakiś chorych wizji i paranoi z niczego zwłaszcza z życia innych bo mnie życie innych nie interesuje .o tym mówię!Radzę puknąć się w głowę i zastanowić nad sobą i swoim zachowaniem.Fantazja was ponosi .Łatwo komuś rozwalić życie prawda? swoje aż tak nudne macie czy sądzicie po sobie? myślę ze jedno i drugie ale to nie ja was będę oceniać tylko Wszechmogący.Co do moich dzieci to już nie są dzieci i uwielbiają mnie.Wyrośli na prawych i dobrych ludzi...mają ugruntowane najważniejsze wartości moralne.

Gość gośćparassolka
12.52 Ja kieliszek?/ chyba coś ci się pomyliło!! ja jestem największym wrogiem alkoholików,to dlatego nie utrzymuję kontaktów z teściową oraz rodziną męża bo wszyscy oni piją.13 08 Byłam w kościele na Różańcu i czuwaniu do Matki Boskiej Fatimskiej o godzinie 17.00 tej samej pod Opiekę której powierzyłam pod Opiekę swojego nienarodzonego syna w Zakopanem w 1997 roku.Wiele objawień miałam ale o tym opowiem tylko osobie duchownej bo tylko osoba duchowna zrozumie i nie wyśmieje .

Gość gość
juz cie zglosilam! nekasz ludzi!!!

Gość gość
hahahhhahahahhahaah, parasolko wielu wcieleń znowu u mnie wywołałeś salwę śmiechu ! No przestań już ,bo brzuch mnie od tego śmiechu rozboli jeszcze

Gość gość
A mnie ona nie śmieszy, bardzo zasmuca....

Gość gość
13:02 to nie objawienia tylko halucynacje ,weź i nie chlaj tyle , idź na odwyk stary ramolu !

Gość gość
I powiedzcie że katolicy nie są nawiedzeni...

Gość gośćparassolka
raczej wy nękacie mnie i to od wielu lat!!!!chmara wsciekłych bestii i chien .!wróci się wam moja krzywda ,począwszy od wulgarnych esemesów i wyzwisk poprzez przekręty za moimi plecami i podrabiane podpisy moje ,fałszywe diagnozy ,szerzenie fałszywy szkalujących tresci itp.zastanówcie się nad tym co robicie!

Gość gość
biedna E jak bardzo cierpi, kiedy to czyta...

Gość gość
kiedy atakujesz ludzi, spodziewaj sie ataku!!

Gość gość
E. nie czyta tego, nie ma czego...

Gość gość
Prawdopodobnie schizofrenia. Oni przeważnie maja paranoje że ktoś ich prześladuje i neka. Co najmniej jakby byli jakimś politykiem który odkryl kompromitujace fakty dla całej partii.

Gość gość
Znów zepsuliście mi temat o mojej ukochanej E. ! Wstydźcie się! Autor.

Gość gośćparassolka
13.08 nigdy nie piłam ! nie obrażaj mnie !Piszecie że wyzywam a wy co robicie? nic tylko mnie pomawiacie i obrażacie ,powinnam was pozwać za to już dawno!Wiem co jest objawieniem a co nie ,wiem kiedy Bóg do mnie mówi poprzez Pismo Święte.Faustynie też objawił się Jezus .Ja widziałam go 2 razy niespodziewanie i nawet mam córkę na świadka bo też widziała ,obie krzyknęłyśmy jednym głosem ,,Jezus''! to było w drodze na ,,Biały krzyż'' po mojej modlitwie .Do dziś mam łzy wzruszenia kiedy sobie to przypominam .On jest cudowny ,przepiękny .

Gość gość
Ona ? To stary psychol z nałogami ! chciał być kimś ,stał się błaznem na swoje własne życzenie ! Mnie to nie smuci ,wręcz przeciwnie ! Każdy ma to ,na co sobie zasłużył ! Z przyjemnością patrzę jak spada coraz niżej i niżej ,ściągając za sobą tych z którymi to draństwo robił !

Gość gość
Dlaczego psujecie mu temat o ukochanej?

Gość gość
13:15 Ty raczej też chora psychicznie...

Gość gość
Oj, ukochany chodźmy stąd! E.

Gość gość
hahahhhahahahhahaah, parasolko wielu wcieleń znowu u mnie wywołałeś salwę śmiechu ! No przestań już ,bo brzuch mnie od tego śmiechu rozboli jeszcze

Gość gośćparassolka
13 11 kiedy atakujecie mnie ,spodziewajcie się ataku! Zawsze ale to zawsze zaczynacie piersi to bez porównania stukrotnie bardziej i w sposób podły.Nie pozwolę się obrażać.Sami pierwsi zaczęliście dawno temu,do dziś nie usłyszałam słowa PRZEPRASZAM zniszczyliście mi pół życia i bardzo dobrą niegdyś opinię,wróci wam, się to.

Gość gość
13:16 Sam sobie zepsuł ,wcielając się w parasolkę gościa !

Gość gość
13.13 dokładnie ,banda przeciw jednej silnej.Tak się jej boją?

Gość gość
Zawsze wszystkim radzę: z takimi osobami nie rozmawiajcie, albo powiedzcie jej, że nie życzycie sobie, aby do was w taki sposób mówiła.

Gość gośćparassolka
13.20 ja się sama wciskam gdzie chcę a ten temat to jedno denne provo ,tak uważam.

Gość gość
gośćparasolka ,daj już sobie spokój z tym błaznowaniem , bo już chyba więcej nie trzeba ! Projekt wam się posypał ,przestał działać ! Następne pod młotek pójdą logowane ,aż dawnym zwyczajem , jak poprzednie fora pójdą w niebyt !

Gość gośćparassolka
,,Uzależniona to byłam ja i syn od auta i kaprysów męża'' a wy zrobiliście z tego jakieś chore wizje i paranoję.Żal mi was.Wstyd .

Gość gość
banda przeciw jednej silnej. x Uważaj, bo do bandy należę też ja. Już piszę do Redakcji SKARGĘ, bo ośmieszasz i upokarzasz MOJĄ wiarę! to godzi w moje uczucia. Też E. We mnie też będziesz błotem rzucać?

Gość gość
13:22 to nie działa ,sprawdzone ! Potrafią łamać paragrafy ,byle tylko wzbudzić zainteresowanie

Gość gośćparassolka
13.32 nie to ja nie życzę sobie wyzywania od ,,psychicznie chorych'',,,kurfiszonów'' ,narkomanek ,,złodziejek '',pijaczek '' itp!Jesteście podli.