Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzależniony od E.

Polecane posty

Gość gość
Nieładnie podważać zdanie psychologów. A kim ty jesteś, że podważasz?

Gość gośćparassolka
11.42 bzdura? chyba wiem czy mam ugruntowane i niezależne poglądy czy nie!! Moje poglądy nie podlegają wpływom innych ,jestem osobą bardzo ugruntowaną i konserwatywną.Nikt nie jest w stanie niczego mi narzucić ani swojej samooceny nie uzależniam od innych...bo kimże dla mnie są osoby drugie żeby mnie oceniać? tylko ja mam do tego prawo i tylko ja znam siebie najlepiej.Nie podważaj mojego zdania!

Gość gość
Podważa, bo sama jest uzależniona. A kluczem do wyleczenia z każdej chorej miłości, jest zrozumienie swego stanu i wnętrza.

Gość gość
Nie reagujcie na zaczepki chorej osoby.

Gość gość
Parasolko gościu licznych wcieleń ,masz uzależnienie tzw krzyżowe ! Ty nie tylko masz pie*dolca na jej punkcie ,ale uzależniony jesteś od używek ,internetu/stąd tyle masz wcieleń/ i ciągle od rana do nocy masz przymus pod różnymi nickami z innymi się droczyć ! A jak jest ostro tym lepiej ,alkohol ,używki i adrenalina ci skoczy ,wtedy wiesz , że jesteś jeszcze i żyjesz

Gość gośćparassolka
11.49 chyba raczej ja ją za psucie publiczne mojej opinii dla własnych celów i rozpowiadanie fałszywych treści na temat mojego dziecka,tak że zważaj na słowa bo doskonale znam swoje prawa! dosyć tego!ja się jak ona na siłę nikomu do łóżka za pieniądze nie pcham.To co zrobiła jest karalne ,przekręt nad przekręty ! za wydawanie diagnozy bez badania za plecami osoby ,fałszowanie dokumentacji medycznej oraz zniesławienie grozi kara najmniej grzywny!Prawda zawsze wychodzi na jaw!Wychodzę ,muszę coś załatwić.

Gość gość
Takie osoby, jak parasolka sa najwiecej zaburzone!

Gość gośćparassolka
chodzi o uzależnienie dziecka od transportu debile! jak wy nic nie rozumiecie.MĄŻ nie chciał wozić syna na trening( bo mu było szkoda na paliwo) a potem synowi nie słusznie obrywało się od trenera za nieobecności więc kiedyś zapytałam go ,,dlaczego w tej przyjaźni ich jest tyle zależnośći''?syn zawsze chciał żebym była z nimi bo tylko ja go potrafiłam wspierać ,motywować i kibicować mu,ojciec go olewał a ja nie miałam prawka ,ot cała filozofia paranoicy.

Gość gość
Ja też mam w indeksie 4 i 5 i co z tego? Wiedza to jedno, a praca zawodowa, doświadczenie to dwa!!!

Gość gość
Oczywiście że jesteś uzależniony, to swego rodzaju obsesja i ma ona swoje podłoże z dzieciństwa/ przeszłości. To można leczyć. Wizyta u psychologa powinna pomóc.

Gość gośćparassolka
powinnam was w tym momencie podać do sądu za obrazę! szok! chamstwo w Państwie!ja tak tego nie zostawię! wy gnojki cholerne! nie myślcie sobie ze jesteście bezkarni!

Gość gość
wyzywa, wiec brakuje jej juz argumentow... a ostatnie slowo nalezy do Boga, a nie do ciebie!

Gość gość
Już wiem dlaczego ja tak bardzo wierzę w Boga, bo ludzie są tacy straszni!

Gość gośćparassolka
12.05 oceny powinny być obiektywne a nie wynikać z jej własnych interesów czy kaprysów ,co mnie obchodzi że była o kogoś tam zazdrosna??? co to ma wspólnego z moją oceną? podła zdzira.Odegrała się na mnie [przez swoje chore wyobrażenia.Nie łączy się prywaty z ocenianiem ,prosta zasada!Dokładnie czułam że zrobiła to celowo.Już nie mówią o tym co zrobiła potem.Tym powinien sąd się zająć.

Gość gość
Wyzywa od gnojków, debilów i chamów i jeszcze chce do sądu podawać, z daleki od takich, jak ty..

Gość gość
lec do sadu i wzpad z mojego tematu, awanturnico!

Gość gośćparassolka
12.07 dokładnie! więc pamiętaj że Bóg jest nierychliwy ale sprawiedliwy !i wam się wróci! już się wraca.

Gość gość
nie sadze!

Gość gość
gościu parasolko teraz jesteś psycholożką ? Taka babina bogobojna wywołująca swoją "wiarą " salwę śmiechu ! Gaździna spod Nowego Targu więcej ma wiary w sobie ,bo ta wiara u niej, jest prawdziwa ,a nie jak u ciebie podszyta fałszem i kpiną , użyta tu na forum dla zabawy ! Byle tylko wyśmiać i poniżyć innych ,dla których Bóg i wiara to rzecz święta ! Wszystkich możesz psycholu oszukać ,nawet siebie ,jedynie Boga nie oszukasz ,to jest pewne !

Gość gośćparassolka
12.10 moje wyzwiska w porównaniu z waszymi są niczym i w porównaniu z tym co zrobiliście z moim życiem ! Awanturnico? sami zaczynacie atakować jak się wam kilka słów prawdy napisze i obrażać a potem awanturnico,,chore! wczoraj też ktoś próbował mnie wrobić w wasze wulgarne pyskówki ale się wam nie udało! Przy was to święte nerwy trzeba mieć! nie będę tu cytować waszych wcześniejszych ,,epitetów'' w moim kierunku bo cenzura nie puszcza .Zdźbło w oku moim chcecie widzieć a belki w swoim nie widzicie! taka o was cała prawda! i tyle!Skończyłam z wami rozmawiać,na przyszłość radzę sprawdzić o czym mowa a nie tworzyć chorych wizji i bajek!paranoicy.

Gość gośćparassolka
12,13 kocham Boga ponad swoje życie więc nie bluźnij ! Niemal zakonnicą kiedyś nie zostałam bo tak kocham Boga! i od dziecka czuję Jego Opiekę nade mną także uważaj bo wróci Ci się już niejednemu i niejednej moja krzywda się wróciła,radzę nie zadzierać.Adieu

Gość gość
Za to jej nękanie, idźcie wy… A ty pseudo-wierząca odmów Różaniec za pokutę.

Gość gość
o jejku, co za straszna baba... i jeszcze wiare osmiesza! kto ci placi_

Gość gość
Parasolko ,gościu wielu wcieleń ,wiesz dobrze co się sprzedaje najlepiej i co ma największe zainteresowanie i najbardziej dochodowe w świecie :) Sex ,religie i wiara ! Więc albo defekujesz na forum ,bo to podobno też są czynności seksualne /;gdyby nie weszła na forum ,toby tego nie wiedziała/ rzucasz mięsem i wulgaryzmami,albo się modlisz i to jak ? Wklejasz religijne pieśni ,bronisz krzyża walcząc o swoje " sanktuaria " z czatem i kamerkami włącznie ! Brawo ,Brawo !!!!!!Moje gratulacje ! To jest sztÓka nad sztOkami ,nikt ci "artysto" dorównać nie może !!!!

Gość gość
Święty Michale Archaniele, Książę i Wodzu zastępów anielskich, przybywaj na pomoc ludziom zagrożonym przez moce ciemności.!

Gość gość
Boże co za wariatka. Po co opisujesz swoje życie prywatne a później nieudolnie straszysz ludzi sądem? Dorosnij kobieto bo wstyd dla dzieci.

Gość gość
parasolka gość wielu wcieleń ,nie opisuje faktów ze swojego życia , to stalker ,hejter , haker i forumowy błazen ! Psychol uzależniony od internetu i nie tylko ,mający pie*dolca na punkcie osoby ,która ma go w w tyle .To jego życie ,innego już nie ma .Będzie siedział nad klawiaturą do końca ,aż go śmierć nie rozłączy !

Gość parassolka
12.24 codziennie modlę się Różaniec i proszę mnie nie obrażać nie jestem żadną wariatką!!!Ja kamerki?? jakie kamerki ? jakie czaty ? jak śmiesz!-,,Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu''znasz? Dekalog się kłania.!i nie tylko Dekalog bo tu jeszcze obmowa ,oszczerstwo oraz zniesławienie podlega pod Prawo .Przeginacie!

Gość gość
Ty masz coś z głową ewidentnie. Sama wywalasz flaki publicznie a później masz pretensje. To jest dorosła osoba? Kogo twoja wiara obchodzi i po wuj się z nią obnosisz na kazdym kroku?

Gość gośćparassolka
12.24 pseudo wierząca? Jakim prawem to piszesz ? nie jesteś mną nie wiesz jak bardzo kocham Boga,nie wiesz co czuję,nie jesteś moim sumieniem,nie masz mojej duszy ,więc nie oceniaj bo nie wiesz co piszesz,nie znasz mnie ani trochę! mam bardzo głęboką więź z Jezusem nie będę tu zdradzać szczegółów ale bardzo mocno wierzę i postępuję wg Przykazań