Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzależniony od E.

Polecane posty

Gość gośćparassolka
13.28 oj to prawda wiem o wszystkich przekrętach za moimi plecami ,mało tego nadal to robią ,mam dowody./Kto błotem obrzuca?kogo? piszecie o sobie? to wy obrzuciliście tutaj błotem moją wiarę piszą o urojeniach..i zwidach. Podważacie moją wiarę! zgłaszam.!

Gość gość
A gdzie lub komu zgłaszasz? Bo ciągle coś ktoś zgłasza ale sam nie wie gdzie.

Gość gośćparassolka
jestem osobą głęboko wierzącą i nie życzę sobie! podważać mojej wiary albo rzucać wyzwiskami.Choćbym miała nawet zginąć to Jezusa się nie wyprę nigdy!

Gość gość
"banda przeciw jednej silnej." ta banda walczy z nią od lat i złamać nie może ! Już wszystko przerobili ,teraz ośmieszają Jej wiarę /nie mam na myśli stalkerskiej parasolki / wyją do niej ,wyznają miłość , adorują ,a nuż się złamie ,przecież wg nich samotność musi doskwierać jej jak każdej .Tylko ,że Ona to nie każda ,ale jeszcze o tym do końca się nie przekonali !

Gość gość
Endriu przestań już wypisywać te bzdury !

Gość gość
A piszcie do redakcji, niemalże codziennie, w końcu ją zablokują. Jej zachowanie, jako osoby wierzącej, jest po prostu straszne! Lecz jeśli cię kto uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi! (Mt 5,38-42) znasz pewno! i tak postepujesz!

Gość gość
"Jeśli nie chcesz mojej zguby ,krokodyla daj mi luby Bo dziś każda zgrozy szuka: To dziś modne, wdzięczne, ładne, Co zabójcze, co szkaradne " ech ! Albo może.... helikopter wynajmij i nim przybądź po mnie ,może wtedy ci ulegnę ,a ty wszem i wobec wreszcie z radości okrzykniesz , a nie mówiłem ?????

Gość gość
mam ją w domu ,nie muszę z internetu ściągać !

Gość gość
to czytaj ze zrozumieniem...A Siosta Faustyna niech Ci bedzie wzorem i przykladem. Ja tez mam duzo ksiazek, ktorych jeszcze nie przecztalam. pzdr.

Gość gość
13.41 ją czy was? jakże wy śmieszni jesteście w tym swoim zacietrzewieniu.Cokolwiek by nie napisała to zawsze atak.To nie jest normalne

Gość gość
stalkerską? raczej stalkowaną ,spora róznica

Gość gość
nie bron sie! Pan Jezus jest cichy i pokorny.

Gość gość
Czytała i czyta parasolko ,o to się nie martw. Te wczorajsze święcenia ziół, tak na ciebie podziałały ? O pobożność nigdy cię nie podejrzewała i podejrzewać nie będzie ,stary błaźnie ,gościu wielu wcieleń ! I przestań już palić i wąchać te zioła ,widzisz przecież sam jak to na ciebie działa , nie wygląda to ciekawie ,przyuważ !

Gość gość
to nie parasolka! skoncz te zwady!!! nie masz Boga w sercu, nie masz!

Gość gość
nie wczorajsze ,a czwartkowe sorry ! Znowu mi jeden dzień umknął .... ciekawe dlaczego ,widać nic ciekawego się nie wydarzyło , powinna coś zmienić !

Gość gośćparassolka
14.07 mam prawo się bronic jeśli jestem atakowana,pomawiana i szkalowana oraz deptana! ,ja nie pozwolę niszczyć mojej rodziny i swojego prywatnego życia,przez takich jak wy z każdej pracy muszę rezygnować a mam na utrzymaniu dzieci.Ja mam prawo żyć spokojnie .Nie pozwolę na rozpowiadanie w moim środowisku oraz tutaj różnych podłych z palca wyssanych treści na mój temat.Robienie z kogoś ,,prostytutkę'',osobę,,psychicznie chorą'',,złodziejkę'',narkomankę'' pijaczkę '' i co tam tylko wam do głowy przyjdzie jest - jawnym łamaniem Prawa! Sporo się już tego nazbierało o przekrętach nie mówiąc oprócz tego.Na szczęście jest Bóg i są Sądy.

Gość gośćparassolka
14.12 nie ja? sugerujesz ludziom ze to nie ja piszę? jaka prawdę chcesz zamieść pod dywan? weto! Przekonaj się kim jestem Dzwoń !!510 470 222 koniec z tym .

Gość gość
14:17 znowu mnie rozśmieszyłeś tym wpisem hahahahahahahh śmiech to zdrowie ,dziękuje !Lepsze to niż terapia u specjalisty i to za darmo , jeszcze raz z całego serca dziękuję !

Gość gość
Stallker nie ma żadnego prawa ,więc się o to prawo parasolko, nie upominaj ! Jesteś nikim w moich oczach ,jedynie kimś z kogo można się pośmiać !

Gość gość
14.18 W przeciwieństwie do ciebie, jestem wierząca i moje wpisy tutaj teź były. A TOBIE RADZĘ, ZA TĄ ROZRÓBĘ NA FORUM – IDŹ DO SPOWIEDZI

Gość gośćparassolka
14.22 to ja byłam stalkowana! nie odwracaj kota ogonem mam cytować esemesy na mój telefon???Dokładnie ! nie macie żadnych praw jeszcze myślicie ze w dalszym ciągu jesteście bezkarni chore!!!

Gość gośćparassolka
prawda się sama obroni ! odpowiecie mi za stalking z 2010 roku! i za całą resztę za rozpowiadanie między ludźmi że niby,,mąż mnie zgwałcił ''-również!!

Gość gośćparassolka
14.22 radzę się wrócić w temacie i doczytać kto tę rozróbę całą zapoczątkował! jak zawsze zresztą!

Gość gość
Znacie powiedzenie Nie ruszaj g..wna bo zacznie śmierdzieć ? Stosujcie je w życiu!

Gość gość
Nie rozmawiajcie z osobą z różnych wcieleń, świrów nie brakuje!

Gość gość
koniec, .......! zepsułas komus temat! i caly dzien!!!

Gość gość
Wrzucila do sprawdzenia podany przez ciebie telefon parasolko ! Ty larwo pezajaca po goofnie ,udająca religijną babę ,lowisz tutaj potencjalne ofiary ? To co napisali o tobie to dla ciebie jeszcze za mało ?

Gość gośćparassolka
nie mówiąc już o tym ze cały ten temat jest jedną wielka bzdurą,wywody nie wiadomo o kim i na jaki temat.Myślicie ze kogoś znacie choć tak naprawdę nic nie wiecie! myślicie ze wolno wam pisać co wam chora wyobraźnia dyktuje i jeszcze to roznosić między ludźmi? a niby kto wam dał takie prawo? To co robicie jest niemoralne ,irracjonalne ,chore i wbrew prawom .Próbujecie wszystko wywracać do góry nogami ale nic z tego! są świadkowie ,są zapisy ,są fakty .!Zachowujecie się jak jakaś jedna wielka mafia !sadząc mnie po sobie! ,nigdy nie będziecie mną ani taką jak ja,nigdy mnie nie złamiecie bo mnie nie da się złamać.Bóg daje mi siłę!Jesteście jak hieny ,jak wściekłe psy w klatkach które nie mogą mnie rozpruć.Skończyłam z wami...na dzisiaj a jeśli jeszcze raz zobaczę ze ktoś próbuje bluzgać w moim imieniu oraz chwilę potem wyzywa mnie od awanturnic pod moją nieobecność podając kłamliwie ze to ja coś piszę ,to oświadczam ze poruszę niebo i ziemię żeby postawić was przed sądem.Dosyć tego.Nie jest wcale tak trudno dojść po IP.

Gość gość
Mówiłam wam, nie ruszajcie gowna, bo smierdzi!!!