Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, ktore marza lecz nie moga.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Moze nie lecze sie strasznie dlugo, bo ktos powie. Ojej i ty to nazywasz dlugo... to nie wiesz o tym nic itp. 2 lata temu wzielismy slub. Chcielismy miec dziecko juz przed slubem ale nie wychodzilo. Poszlam w koncu do lekarza. Na wstepie dal tabletki anty i zaczal badania. Wyszlo PCOS. Na tym sie skonczylo. Pojechalam wiec dalej do lekarza, do wiekszego miasta. Znow wyniki, maz przebadany rowniez. Meza wyniki super. Mi jednak znow wyszlo PCOS i niedoczynnoac tarczycy. Dostalam leki euthyrox, a na PCOS metformax. Ale dalej nic. Potem wlaczyla mi lekarz inofem ale dalej nic. Znow wyniki. Okazalo sie, ze wroce do tabletek anty, bo trzeba wlaczyc androcur na obnizenie androgenow. Potem wyniki byly okej wiec odstawilam, nic. Dostalam wiec clostilbegyt i castagnus. Odbylam 3 cykle. W ostatnim dostalam zastrzyk. Byla wielka cisza. Robilam bardzo wczesnie test ale negatyw. Poszlam jednak na USG i wyszlo bardzo pogrubione endometrium jednak za dwa dni byl klops przyszla ciotka. Ile to jeszcze... mam dosc. Wszyscy bez problemow zachodza, maja, rodza.

Gość gość
klops wiem jaki chlopiec uzywa tego slowa to ten co ma dzis urodziny

Gość gość
no to wszystkiego najlepszego:) za te kilka dni:) hahaha

Gość gość
Elliot Rodger nie będzie zapomniany.

Gość gość
Psychiczni desperaci. Wynocha z mojego tematu. Nie zasmiecajcie.

Gość gość
Alek Minassian też nie zostanie zapomniany.

Gość gość
I Chris Harper Mercer też nigdy nie odejdzie w niepamięć.

Gość gość
miałam podobnie do Ciebie...nawet leczenie podobne tylko u nas dochodził jeszcze jeden problem plemników męża, leczenie trwało pół roku mieliśmy termin do inseminacji ale nie zadecydowałam się odwołałam po czym w tym samym cyklu zaszłam w ciąże lekarze nie wierzyli że to naturalnie. A miałaś badaną drożność jajowodów?

Gość gość
Ja nie miałam tyle problemów, bo się nie diagnozowałam, ale też długo staraliśmy się o dziecko. Należę do grup żywieniowych, udało mi się dużo schudnąć, poprawić wyniki i...zajść w ciążę po 4 miesiąca jedzenia niskowęglowodanowego. Sposób żywienia do keto. Poczytaj sobie, skoro leki nie pomogły to może właśnie odpowiednie jedzenie pomoże. Wiele dziewczyn cierpiało właśnie na to co ty i ma teraz keto babies :) zdrowe i piękne.

Gość gość
Tak mialam badana droznosc jajowodow. Wyszlo wszystko bardzo dobrze.

Gość gość
Jeski chodzi o wage. Moj maz jest normalny, a ja jestem szczupla. 172 waga 60kg. Jemy normalnie. Sniadanie platki lub kanapki z szynka i jakas salatka lub warzywo. Obiad zwykly polski. Nie za duzo soli, nie lubie.