Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chciałem żeby jej było przykro

Polecane posty

Gość gość
Bo kobietę trzeba adorować, komplementować, uwodzić. My kobiety skąd mamy wiedzieć, co w waszych główkach siedzi. Wy tylko potraficie się lampić i nic więcej.

Gość gość
Bo faceta trzeba adorować, komplementować, uwodzić. My faceci skąd mamy wiedzieć, co w waszych główkach siedzi. Wy tylko potraficie się lampić i nic więcej.

Gość gość
Początki uczucia nie są linią prostą. Jednego dnia się budzimy i możemy góry przenosić a wobec ukochanej osoby być niczym wirtuoz uwodzenia, czasem mamy bardzo ciężki dzień i nawet gdy ta osoba wygląda jak milion dolarów nie damy z siebie wiele. Czasem budzimy się na smutno a wtedy tęsknimy a cały dzień jest rozbity.

Gość gość
Troki od kaleson ! Zależy mu i nic nie robi;)

Gość gość
12:41 Są sytuacje gdzie nie można sobie na to pozwolić.

Gość gość
Zrobiłem pierwszy krok, nie mam sobie nic do zarzucenia. Właśnie dlatego że mi zależało

Gość gość
nadmiernym ilewanie mozna zranic uczucia dziewczyny i taka zzemsta nie popłaca bo dziewczyna bywa ze na wieki sie odwraca no chyba ze to taka co za meskimi gaciami lata;)

Gość gość
Mnie tez na nim zalezy

Gość gość
msciwośc świadczy o małosci człowieka

Gość gość
dziś najpierw zraniłes a teraz pierwszy krok zrobiłes eno tylko medal Ci dac a u dziewczyny mozesz byc juz spalony zreszta pewnie juz inna masz na oku

Gość gość
gość dziś zgadza sie>:)

Gość gość
Autor ma ZA / zespół Aspergera/, zle odbiera intencje innych osób, kieruje własnymi regułami i zasadami często błędnymi w odbiorze rzeczywistości. Za wyznane uczucia zablokował mnie i oszukał że ma inną dziewczynę, za niby "oziębłość"/ - karze mnie ciszą, brakiem rozmów, na prośbę potrzebuję twojej bliskości - oddaleniem się ode mnie bądź wystawieniem mnie i odwołaniem bądź nie przybyciem na spotkanie. Pomózcie mi i jemu! Chce z nim być , ale nie małżeństwem pisanym, bo ja nie mam ZA I jak każda normalna kobieta potrzebuję drugiego człowieka blisko.

Gość gość
Autor odebrał stan depresyjny dziewczyny jako" przykro", bo chciała jak najlepiej, a on " olał" ją za kochanie go. Twoja choroba autorze nie pozwala ci normalnie spojrzeć na zycie.

Gość gość
10:45 A Ty masz chyba schizofrenie, bo to nie o Tobie temat.

Gość gość
Ja też to olalam ale nie byłam na to gotowa a teraz jak jestem on mnie olal al.Więc daruję se już to chociaż mi zależy,ale już nie ma sensu...

Gość gość
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Jak dziewczyna go olała, to teraz poczuła, jak jest być olanym. I bardzo słusznie.

Gość gość
11:37 A jak Cię olał, gadalas z nim, że jednak chcesz?

Gość gość
Nie ale wysłałam mu różne sygnały i nic