Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się założyć rzęsy w 35 tygodniu ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze nigdy nie miałam. Chcialabym te 1:1 podobno wygodne na codzień. tylko obawiam się że nie wyleże na plecach nieruchomo. Robilyscie mamusie?

Gość gość
Dla mnie sie nie dalo. Na grupie pisaly, ze lezaly. Ja zawsze jak zakladalam rzesy lezalam okolo 2 godziny i 30 minut wiec w 35 tygodniu po tym wysiadlby mi kregosup i jeszcze za bardzo naciska ciezar na zyle glowna co moze zaburzyc wymiane krwi u dziecka. Dziecko nie oddycha jak wiesz, a wymiana tlen, dwutlenek wegla nastepuje przez tetnice w lozysku. Najlepiej lezec na bokach.

Gość gość
Raczej nie. Ja po 30min leżenia na plecach wysiadam a co mówiąc 2h...

Gość gość
ale na co ci rzesy akurat w koncowce ciazy?wiele lat mialas na to zeby sobie sprawic, teraz beda inne problemy

Gość gość
Trochę odbiegnę od tematu i spytam, czy widziałaś co potem się dzieje z naturalnymi rzęsami? Jesteś w 35 tygodniu, możesz urodzić za 3 do 7 tygodni, więc zastanów się czy będziesz miała czas przy niemowlaku, aby lecieć na uzupełnienie wypadających rzęs, lub na zdjęcie resztek, które zostały.

Gość gość
chcesz poderwac lekarza na sali porodowej? po co ci to

Gość gość
bedziesz przed nim trzepotac jak jakas idiotka :P hahaha juz to widze

Gość gość
Wlasnie tego sie obawialam mnie co chwilę słabi tylko na boku jest znośnie. Chodzi mi o to żeby nie malować się codzienne a jak nie pomaluje oczu to jestem nie podobna do siebie ,jak chora

Gość gość
5ylko ze te rzęsy się tak z miesiąc trzymają czyli do porodu odpadna. A chyba chodzi o malowanie przy niemowlaka a nie teraz, bo teraz chyba masz więcej czasu ;)

Gość gość
Malowanie rzęs to 5 minut. Ty jesteś autorko nienormalna? czy ty myslisz, ze przy dziecku niema czasu pierdnąć? To pomalujesz na kiblu jak pójdziesz srać. Czy może srać tez nie będziesz chodzić i założysz sobie woreczek stomijny?

Gość gość
Nie jestem w ciazy a lezenie na plecach 2h to dla mnie meczarnia. W ciazy nie ma opcji, chyba ze na siedzaco ale to bardzo dlugo trwa wiec wytrzymanie w jakiejkolwiek pozycji to problem . zakladanie trwa ok 3h, uzupelnianie 2h . ale pamietaj ze rzesy sie trzymaja max miesiac wiec jak nie masz w planach potem regularnego uzupełniania to to nie ma sensu.

Gość gość
ty się skup na tym dziecku co je zrobiłaś a nie kuźwa na rzęsach

Gość gość
Po co ci rzęsy, przecież już masz męża, nie musisz szukać faceta.

Gość gość
a skąd wiesz, że ma męża, bycie w ciąży nie oznacza od razu o tym, że się posiada męża, teraz co dziecko to inny tatuś

Gość gość
Te rzęsy to porażka 21 wieku. Dziewczyny wyglądają strasznie. Kup dobry tusz za tą kasę

Gość gość
Chce wyglądać szykownie w czasie porodu czy to takie dziwne??? Mam nadzieje ze moje piękne oczy odciągna od widoki mojego rozwarcia na dwadzieścia palców

Gość gość
Kochana tylko że jeżeli nie masz full make UP to same rzęsy wyglądają komicznie. Więc nie będziesz ładnie wyglądać. Szukasz męża na porodówce czy co? Tak się spocisz podczas porodu że połowa ci wypadnie.

Gość gość
Ja zakładałam jakos w 36 tygodniu 2:1 ciężko było wylezec i leżałam na bokach raz na jednym raz na drugim i było ok.

Gość sitirka
rzęsy założyć się da, pytanie jak długo Ci się utrzymają, bo przecież ciąża to burza hormonów. Ja w ciąży nie jestem i regularnie przedłużam rzęsy w salonie magic visage na mokotowskiej i utrzymują się mi nawet do 5 tygodni.

Gość gośćKatarynka
A weź z ciekawości się zapytaj na następnej wizycie, ja właśnie zaczęłam ciążę i się zastanawiam czy to nie ma przeciwwskazań bo czuję się jak łysa bez rzęs. Pani Ola na pewno będzie wiedziała.

Gość gość
Ja nie mogłam leżeć na plecach nawet 5 minut, ztesztą później już nie próbowałam.

Gość nefitkaa
ciąża to burza hormonów, wtedy organizm szleje dlatego np rzęsy mogą szybciej wypadać, ale to jest kwestia indywidualna, ja chodzę do salonu magic visage i dziewczyny zawsze dobrze doradza idź i zapytaj jak to będzie, kolejna kwestia jest też taka czy jesteś w stanie wyleżeć około 3 godzin na łóżku.