Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30tka2018

Cieszcie się z urody i młodości póki je macie

Polecane posty

Gość gość
Kurffa nawet moja babcia znalazła sobie dwóch absztyfikantów w wieku 70 lat! xD przegrywy, do budy!

Gość gość
Przeciez facetom latwiej celowac w naiwna 20-latke, niz w swiadoma siebie, i swoich potrzeb 30-latke. Latwiej mu owinac sobie wokol palca 20-letnia pannice, na dodatek bez zobowiazan. Boicie sie, ze 30-latka bedzie was do oltarza ciagnac. Sami czesto jestescie juz po 30-stce, uwazacie sie za Bog wie kogo, i oczekujecie Bog wie kogo. A tu tylko jakis karzelek, ktory nadal mieszka z rodzicami, bez fajnej pracy i ambicji. Nic nie moze zapewnic 30-latce. Do bzykania 20-latka jest spoko, do zycia -nie koniecznie.

Gość Taka jedna 29
No cóż, za mną nigdy jakoś stadami nie latali, nawet jak miałam 20 lat. Zawsze wokół były ładniejsze i zgrabniejsze i ja na ich tle wypadałam blado. Jako 18-26-latka poznawałam facetów głównie przez neta, czasem się poznało kogoś w klubie - ale tam większość to napalone prostaki. Teraz mam 29 lat, sporo nadprogramowych kilogramów i odpuściłam sobie, nawet przez neta nie będę szukać, bo grubsza pod 30-kę jest skreślona.

Gość gość
Teraz mam 29 lat, sporo nadprogramowych kilogramów i odpuściłam sobie, nawet przez neta nie będę szukać, bo grubsza pod 30-kę jest skreślona. x kwestia podejścia, przyjaciółka mojej matki jest mocno otyła a jednak znalazła całkiem niczego sobie faceta z którym jest obecnie zaręczona. Każda kobieta ma szanse znaleźć drugą połówkę wszystko zależy i nie wyłącznie od wyglądu.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - ciekawe jak to zrobić. Faceci mają mnie gdzieś a ja do nich łasić się nie będę jak desperatka bez krzty godności.

Gość gość
14:24 mają Cię 'gdzieś', bo aura odpychająca. Nikt nie proponuje łaszenia się i desperacji, ale kobieta ma na ogół cały arsenał wabików, w których powierzchowność nie jest jedynym ani nawet najważniejszym. Można być ładnym, ale nie seksualnym, można być mniej urodziwym, ale fascynować i przyciągać stylem bycia, zachowaniem, gestem, słowem. Żadna kobieta się kobieca nie rodzi, to trzeba sobie wypracować, więc KAŻDA ma szanse i możliwości :)

Gość gość
Szczupły i zadbany facet po 30+ ,też chce mieć zadbaną i szczupła kobietę,natura niestety nie jest sprawiedliwa dla kobiet(dlatego szuka kobiety która da mu zdrowe dziecko wiec 20+ kobiety szuka a nie 30+ i więcej) ,szybciej dojrzewamy i szybciej więdniemy i trzeba się z tym pogodzić,z facetami jest odwrotnie i jak w pewnym przysłowiu facet czym starszy jest jak dobre wino ,a kobieta jak samochód czym starzy tym.....

Gość gość
gość dziś wiadomo, że debile generalizują... ale że kobieta? wstyd

Gość gość
Świadoma czasu kobieta ,droga(pewnie jeszcze młoda nie doświadczona ) koleżanko widzi świat takim jakim jest ,a nie takim jakim kreuje go TV,gazety,internet i pseudo celebryci ITD.

Gość gość
gość dziś Nie pisz bajki na mój temat, ani nikogo innego, byś się nie zdziwiła. Przestaw swoje wymysły kobietom, których życie uczuciowe po 30 ma się świetnie. Myślę, że taka projekcja własnych subiektywnych realiów na inne kobiety, jest bezsensowna, po co się tak pocieszać ;)

Gość gość
Wyprane mozgi sa fajne. :D POMARZYC o zainteresowaniu jakiegos nedznego alkoholika. Hihihi. Ale na szczescie szkolka sie niedlugo zaczyna i te bachory nie beda mialy czasu tych bzdur wypisywac. :D

Gość gość
Nie napisałam o tobie droga koleżanko.... tylko o sobie ,kobiecie która ma już kilka lat na karku i wiele w życiu widziała ,pozdrawiam i życzę szerszego spojrzenia na świat .

Gość gość
gość dziś Życzysz mi tego, czego Tobie samej brakuje? :) Powodzenia

Gość gość
Wiele ku/tasow i uchlanych krzywych ryjow widziala? No to faktycznie doswiadczona niesamowicie hiehiehie. Musi byc z siebie dumna. Wielkie roznice byly miedzy tymi ku/t/asami i ryjami? :D

Gość gość
Wszyscy umarli z zazdrosci przez to doswiadczenie..

Gość gość
Ja mam 32 lata, kilka miesięcy temu się rozwiodłam i nie mogę się opędzić od facetów. Nawet dawni znajomi ze szkoły podgadują na fejsie, jak się dowiedzieli, że jestem sama... a ja właśnie nie chcę na razie faceta, chce odpocząć od związków. Po rozwodzie potrzebuję oddechu.

Gość gość
Naprawdę!???????pewnie zawsze byłaś nieatrakcyjna -pięć lat nie robi spustoszenia w urodzie co ty gadasz ! Ja mam 38lat i nadal mam mega powodzenie. Poza tym czy to jest ważne żeby jakiś jeden z drugi ogladneli się za tobą?? .....a wy laski jedzcie zdrowo cwiczcie codziennie a problemu nie będzie

Gość gość
Hahahah. Stare baby po 30ce, zapijaczone, zaniedbane, pomarszczone - roją swoje fantazje o równolatkach uganiających się za nimi - skoro dookoła tyle pięknych, świeżych, jędrnych -nastek i dwudziestek... Do parzalnika świnie - i nie wypisywać żałosnych elaboratów na pejsbooku - "o rety o rety - mówił że mnie kocha, zerżnął i odszedł do następnej. a taki mlody BÓG z niego był"