Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsza matka okiem męża

Polecane posty

Gość gość

Jestem mama. Spedzam z moim synem 24h na dobe . Dbam zeby byl najedzony ubrany i usmiechniety. Wszystko co robie to z mysla o nim .Pomagam mu poznawac swiat i rozwijac sie . Wymyslam kolorowe smaczne potrawy zeby tylko zjadl chodz troche. Sa dni ze tez mam dosc ale kocham go nad zycies. nie dam go skrzywdzic . Jedyny bol jaki mi towarzyszy to slowa wypowiadane z ust mojego meza JESTES NAJGORSZA MATKA ! i wtedy moj swiat sie zawala. czy ja pije ? czy ja imprezuje ? czy ja go bije i nie zajmuje sie nim? czy on jest nieszczesliwy? Ja wychodzac sama na zakupy mam wyrzuty sumienia ze go nie zabralam ;( . Maż przy kazdej klotni atakuje mnie tymi slowami bo wie ze spuszcze glowe i po prostu do oczu naplyna lzy, wie ze to slowa6 ktore koncza wszystko bo ja juz nie umiem wiecej nic powiedziec .... Jedynyk moim celem bylo byc najlepsza mama na swiecie a w ulamku sekundy czuje ze trace wszystko . juz czasem mam dosc i coraz czesciej mysle o rozwodzie. mam wyprane posprzatane dzieckiem sie zajmuje a jemu wiecznie zle ...

Gość gość
no to dorób sobie kolejne dziecko, bo tak zazwyczaj robią pieprznięte babska, facet zły, pije a one robią z nim bachora za bachorem

Gość gość
Może zjadź sobie jakiś dodatkowy, inny cel w życiu nie związany z macierzyństwem?

Gość gość
Twój mąż jest najgorszym mężem.

Gość gość
Dziecko kiedyś będzie starsze i siła rzeczy nie będzie potrzebowało już tak mamy. Pójdzie do przedszkola,później szkoły i co wtedy? Myślałaś o tym żeby wrócić do pracy? W tej chwili masz wyrzuty sumienia nawet wtedy kiedy zostawisz dziecko na chwile,ale to dziecko ma też ojca i ten ojciec również powinien się nim zajmować. A może mąż widzi w tobie wyłącznie matkę,może zapomniałaś,że jesteś również kobietą,żoną?

Gość gość
nie moge pojsc do pracy . idealny tata pracuje 12 godzin wychodzi o 5 rano wraca o 19 mieszkamy w Angli nie mamy tu nikogo

Gość gość
Co za sk******el :-O !!!! A tak sie mowi, ze.konkubinat to patologia. Tutaj matka dwoi sie i troi a taki zlamas MAZ rzuca takie slowa. On to robi swiadomie Zneca sie psychicznie nad toba