Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podrywaja pieken kobiety

Polecane posty

Gość gość

No wlasnie jestes piekna i podoba Ci sie facet ktory sam Cie nie podrywa- niesmialosc, jest juz w zwiazku itd.

Gość gość1123
patrza sie caly czas i w sumie na tym ich inwencja sie konczy takich ktore zrobia cos wiecej, odezwa sie czy napisza na jakis facebooku to jest 1 na 10

Gość gość
ja staram się utrzymywać kontakt z kolegą, piszę do niego - tak, też pierwsza, proponuje spotkanie itp.

Gość gość
Niestety nawet te mega ładne dziewczyny zazwyczaj nie dają sygnałów że podobasz jej się. Czekają na twój pierwszy krok. Ale... Zazwyczaj się gapią, a jak spotkacie się wzrokiem to patrzą w ziemię udając że w ogóle na Cb nie patrzą ;)

Gość gość
Staram się utrzymywać kontakt wzrokowy

Gość gośćdo
Jestem w związku, on jest w związku, więc nie podrywam. Unikam jak ognia, choć serce wariuje. Czasem się gapię, czasem nie.

Gość gość
A ja się gapie na tych co mi się podobają, i tych co mi się nie podobają. Bo lubię obserwować ludzi. To samo z uśmiechem, jestem z natury wesoła i uśmiecham się do ludzi. A co do faceta, to wychodzę z założenia, że jak się mu podobam , to będzie chciał mnie poznać bliżej i zrobi krok w moją stronę.

Gość gość
ja nie podrywam, bo nie jestem w typie każdego faceci wolą coś innego więc po co mam się ośmieszać wybieram z tych, którym się podobam