Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Atrakcynosc kobiety

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jak postrzegacie atrakcyjno艣膰 kobiety? Poprzez wygl膮d? Inteligencje? A mo偶e poczucie humoru? Kobieta atrakcyjna to jaka kobieta?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Prezencja i spos贸b bycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdy pozna艂em moj膮 偶on臋 w pierwszej kolejno艣ci zwr贸ci艂em uwag臋 na jej 艂adn膮 twarz i zgrabn膮 figur臋. Poniewa偶 fajnie nam si臋 rozmawia艂o postanowi艂em kontynuowa膰 znajomo艣膰. Od razu wiedzia艂em, 偶e to jest to. Gdyby by艂a tylko 艂adna, a ci臋偶ko by si臋 z ni膮 rozmawia艂o to nie by艂bym zainteresowany bli偶sz膮 znajomo艣ci膮. . Zanim pozna艂em moj膮 偶on臋, mia艂em przygod臋 z pi臋kn膮 dziewczyn膮, kt贸r膮 pozna艂em podczas wakacji. Ona by艂a 艣liczna i zgrabna ale jednocze艣nie by艂a bardzo prost膮 dziewczyn膮, kt贸ra mia艂a problemy z nauk膮 ju偶 w szkole podstawowej. Prze偶y艂em z ni膮 kilka mi艂ych chwil, ale nie wyobra偶am sobie aby ona zosta艂a moj膮 偶on膮. Po prostu wstydzi艂bym si臋 jej przed znajomymi i rodzin膮. Z ni膮 nie by艂oby o czym rozmawia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A maj膮c 偶on臋 inne kobiety nie s膮 ju偶 dla Cb atrakcyjne? Chodzi o wygl膮d..??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
... a je艣li s膮 to jakie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13.32. Podobaj膮 mi si臋 kobiety zadbane,weso艂e i u艣miechni臋te. Nie musz膮 by膰 pi臋kne, ale brzydkiej nie podrywa艂bym. Kobieta musi mie膰 co艣 z wygl膮du. Nie by艂bym w stanie zmusi膰 si臋 do bycia z kobiet膮, kt贸ra mi si臋 nie podoba fizycznie. Przeci臋tna kobieta te偶 mo偶e by膰 interesuj膮ca. Z wygl膮du nie odpowiadaj膮 mi kobiety oty艂e. Kilka lat temu pozna艂em m臋偶atk臋 -wtedy lat 30. Ona z wygl膮du jest przeci臋tna, ale ma tak膮 艣wie偶膮 m艂odzie艅cz膮 twarz. Ma te偶 tendencj臋 do tycia. Nie jest oty艂a, ale daleko jej do zgrabnej figury. Mimo tego ona mi si臋 podoba. Jest weso艂a, mamy wsp贸lne tematy. Ona nawet ze mn膮 flirtuje. Nie przeszkadza mi to, wr臋cz przeciwnie. Gdyby ona mi si臋 nie podoba艂a to flirt z jej strony przyj膮艂bym z niesmakiem i unika艂bym jej. Gdyby艣my si臋 spotkali w innej rzeczywisto艣ci nie mia艂bym nic przeciwko temu aby by艂a moj膮 partnerk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A przyk艂adowo.. je艣li kobieta ma tali臋 osy, szerokie biodra, i w og贸le emanuje kobieco艣ci膮, powiedzmy mie艣ci si臋 w tzw kanonie pi臋kna figur膮, ale ma brzydka twarz? Albo na odwr贸t? Wtedy te偶 mo偶e by膰 atrakcyjna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13:53 Tobie flirt nie przeszkadza a czy 偶onie? ;) Og贸lnie to trudny temat, kto艣 nazwie kogo艣 atrakcyjnym a kogo艣 przeci臋tnym lecz czy to jaka艣 prawda uniwersalna? Ka偶demu mo偶e podoba膰 si臋 co艣 innego :) Ta sama osoba mo偶e wywo艂ywa膰 r贸偶ne reakcje. Dla jednego kobieta b臋dzie ju偶 za du偶a a drugi b臋dzie zachwycony, dla innego ju偶 b臋dzie za szczup艂a i mizerna a inny dostanie wytrzeszczu ;) Kogo艣 innego ujmie g艂os i piekne w艂osy a innego ciep艂o, biust i piekne stopy :D Ile os贸b tyle definicji. Ale og贸lnie chodzi o to 偶eby dobrze si臋 czu膰 z tak膮 osob膮 i czu膰 przyci膮ganie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
" Prze偶y艂em z ni膮 kilka mi艂ych chwil, ale nie wyobra偶am sobie aby ona zosta艂a moj膮 偶on膮. Po prostu wstydzi艂bym si臋 jej przed znajomymi i rodzin膮. Z ni膮 nie by艂oby o czym rozmawia膰." x Ale posuwac jej si臋 nie wstydzi艂es :O Tyle w艂a艣nie warci s膮 faceci :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14.12 Trudno odpowiedzie膰 na twoje pytanie. Mam z tym problem gdy偶 moja 偶ona jest zgrabna i ma 艂adn膮 twarz. Mia艂em kole偶ank臋, kt贸ra by艂a bardzo zgrabna, szczup艂a i do tego mia艂a du偶e piersi. Wr臋cz idea艂 je艣li chodzi o cia艂o i figur臋. Feler w tym, 偶e ona mia艂a wyj膮tkowo szpetn膮 twarz. Zastanawia艂em si臋 nad tym czy chcia艂bym j膮 jako moj膮 partnerk臋. Nawiasem m贸wi膮c mia艂em u niej kiedy艣 szanse gdy nie zna艂em jeszcze mojej 偶ony i by艂em singlem. Jej cia艂o kusi艂o. Pie艣ci膰 takie cia艂o to marzenie ka偶dego faceta. Tylko ta jej twarz.....S膮dz臋, 偶e jednak odpu艣ci艂 bym sobie zwi膮zek z ni膮. Ona by艂a bardzo fajna z charakteru i by艂aby 艣wietn膮 partnerk膮. Ja jednak z czasem ogl膮da艂 bym si臋 za innymi gdybym by艂 z ni膮 w zwi膮zku. Spotka艂em kilka pi臋knych kobiet w r贸偶nych etapach mojego 偶ycia wi臋c wiem, 偶e skok w bok z 艂adniejsz膮 kobiet膮 by艂by tylko kwesti膮 czasu. Je偶eli ma si臋 atrakcyjn膮 偶on臋 to 艂atwiej oprze膰 si臋 pokusom,kt贸re czyhaj膮 na ka偶dym kroku. Wiem, 偶e podpad艂em teraz wielu kobietom. Ta moja kole偶anka wyjecha艂a z Polski. Za granic膮 znalaz艂a partnera, z kt贸rym wzi臋艂a 艣lub.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwa偶am 偶e m臋偶czyzna goni za idea艂em kobiety. Ja np jestem przeci臋tna. Mam przeci臋tna figur臋, twarz.. i nie widz臋 偶eby np moi znajomi koledzy "ogl膮dali si臋 za mn膮". Natomiast moja kole偶anka jest 艂adna, figur膮 idealna, i ca艂y czas si臋 ko艂o niej kr臋c膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie musi by膰 zgrabna , cia艂ko mo偶e mie膰 ale 偶eby g艂upia nie by艂a i nie przeklina艂a za du偶o .

Udost臋pnij ten post

Ka偶dy ma sw贸j typ Ka偶dy ma jakiego艣 bzika :) Blondynki, brunetki Do wyboru ale Najwa偶niejsze :) Liczy si臋 to co艣 Jaka艣 chemia by膰 musi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hmm powiem cos o znajomej. Twarz 艂adna, dla niekt贸rych bardzo, figury modelki brak, lekka nadwaga ale do艣膰 proporcjonalna, po prostu wi臋ksza troch臋 wsz臋dzie, ubiera si臋 zachowawczo, 偶adnych tam obcis艂ych ubra艅 czy sp贸dniczek. Powodzenie? Owszem, pomimo i偶 ma m臋偶a i tak ja podrywaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:03 Powiem Ci 偶e nie chcia艂abym by膰 na miejscu twojej 偶ony :O Ty tak naprawd臋 nie kochasz 偶adnej kobiety, jedynie ich po偶膮dasz. Co mi po facecie, kt贸ry by艂by ze mn膮 tylko ze wzgl臋du na m贸j wygl膮d? A tak naprawd臋 m贸g艂by z ka偶d膮 inn膮, r贸wnie 艂adna lub 艂adniejsza. Mam obrzydzenie do p艂ci m臋skiej :O faceci nie zas艂uguj膮 na mi艂o艣ci a tym bardziej na wierno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musi dobrze ssac k****a i malo gadac wtedy jest idealna do zwiazku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:03 藕le zrozumia艂a艣 chyba odp tego goscia pod moim pytaniem... On wypowiedzia艂 si臋 tylko na temat atrakcyjno艣ci, wok贸艂 niego kr膮偶y艂 :) ;) pytanie by艂o o atrakcyjnosc a nie o to dlaczego kocha 偶on臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16:25

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15.03Nie jest ze mn膮 tak 藕le. Nie zdradzi艂em 偶ony mimo tego, 偶e mia艂em do tego okazje.Je偶eli na co艣 sobie pozwoli艂em to tylko na niewinny flirt, ale to tylko wtedy gdy to kobieta zaczyna艂a. W jednym przypadku by艂a to moja kumpela ze szko艂y, kt贸ra by艂a jedn膮 z najpi臋kniejszych dziewczyn w szkole. Ona jest m艂od膮 wdow膮. Pomaga艂em jej w trudnych chwilach. W drugim przypadku by艂a to moja znajoma o10 lat m艂odsza ode mnie. Spotykamy si臋 u niej w domu na kawie. Jej m膮偶 w tygodniu przebywa daleko od domu gdy偶 pracuje w terenie. Ona zacz臋艂a flirt, a ja nie mog艂em si臋 oprze膰 ze wzgl臋du na to, 偶e mam do niej s艂abo艣膰 gdy偶 fajnie nam si臋 rozmawia i ona jest du偶o m艂odsza ode mnie. Zaznaczam jednak, 偶e z 偶adn膮 z tych kobiet nie poszed艂em do 艂贸偶ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chwalisz sie cieniasie !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu nie ma czym si臋 chwali膰. Flirtowanie to nie pow贸d do przechwa艂ek gdy偶 to nic nadzwyczajnego. Ka偶dy mo偶e flirtowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Ja jednak z czasem ogl膮da艂 bym si臋 za innymi gdybym by艂 z ni膮 w zwi膮zku. Spotka艂em kilka pi臋knych kobiet w r贸偶nych etapach mojego 偶ycia wi臋c wiem, 偶e skok w bok z 艂adniejsz膮 kobiet膮 by艂by tylko kwesti膮 czasu. Je偶eli ma si臋 atrakcyjn膮 偶on臋 to 艂atwiej oprze膰 si臋 pokusom,kt贸re czyhaj膮 na ka偶dym kroku." x No prosz臋, prosz臋. Zwyk艂e pytanie o atrakcyjno艣膰, a przy okazji wychodzi ile warci s膮 niekt贸rzy faceci. Domniemam, 偶e autor powy偶szej wypowiedzi i tak pr臋dzej czy p贸藕niej zdradzi 偶on臋. Wystarczy 偶e za par臋 lat jej uroda troch臋 sie popsuje lub si臋 mu opaczy. W ko艅cu pokusy czyhaj膮 na ka偶dym kroku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie jestem atrakcyjna, bo jestem nie艣mia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Opaczy no :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
19.18 Nie艣mia艂a nie znaczy 偶e nieatrakcyjna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem Ci 偶e nie chcia艂abym by膰 na miejscu twojej 偶ony pechowiec.gif Ty tak naprawd臋 nie kochasz 偶adnej kobiety, jedynie ich po偶膮dasz. Co mi po facecie, kt贸ry by艂by ze mn膮 tylko ze wzgl臋du na m贸j wygl膮d? A tak naprawd臋 m贸g艂by z ka偶d膮 inn膮, r贸wnie 艂adna lub 艂adniejsza. Mam obrzydzenie do p艂ci m臋skiej pechowiec.gif faceci nie zas艂uguj膮 na mi艂o艣ci a tym bardziej na wierno艣膰. x Be艂kot frustratki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No prosz臋, prosz臋. Zwyk艂e pytanie o atrakcyjno艣膰, a przy okazji wychodzi ile warci s膮 niekt贸rzy faceci. Domniemam, 偶e autor powy偶szej wypowiedzi i tak pr臋dzej czy p贸藕niej zdradzi 偶on臋. Wystarczy 偶e za par臋 lat jej uroda troch臋 sie popsuje lub si臋 mu opaczy. W ko艅cu pokusy czyhaj膮 na ka偶dym kroku. x Nic nie zrozumia艂a艣 lala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najbardziej atrakcyjne kobiety s膮 po prostu 艂adne, zgrabne i z du偶ym biustem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Lidka 28
Ja czu艂am si臋 nie atrakcyjna po ci膮偶y, nie mniej jak schud艂am po zastosowaniu Slimunox, to moja samoocena wr贸ci艂a do normy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobiety rzadko posiadaja inteligencje patrzac na jakich dupkow lataja

Udost臋pnij ten post