Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa zła, że zamiast urodzić dziecko wolę adoptować psa

Polecane posty

Gość gość

Mam mega spinę z matką mojego męża. Mam 24 lata, 4 miesiące po ślubie. Nie czuje się gotowa na bycie mamą, szczególnie, że jeszcze nie skończyłam studiów i mam masę pomysłów do zrealizowania. Od zawsze chciałam mieć psa, więc przymierzam się do adopcji. I tutaj wkracza moja teściowa i jej wykład, dlaczego to wolę psa niż dziecko...Myślałam, że jej przejdzie po tygodniu, ale jest coraz gorzej. Zaczęła z tego bardzo chamsko żartować, w stylu że jestem "matką czworonogów". Wkurza mnie na maksa... Nie umiem jej powiedzieć, żeby się odwaliła, bo z reguły jestem grzeczną dziewczyną. Ale ona swoje, wałkuje i wałkuje aż cała rodzina męża się ze mnie śmieje, bo ona ich tak nastawiła przeciwko mnie....

Gość gość
I ci nie da spokoju.lepiej za czesto jej nie odwiedzaj-to jedyne rozwiazanie, ma cisnienie na wnuczka i jej nie przejdzie dopoki nie urodzisz

Gość gość
niby taka zajęta a psem się masz czas i uwagę zajmować kłamczucha obrzydliwa!!

Gość gość
olej prukwe :D

Gość gość
gościu powyżej porównujesz opiekę dziecka do opieki nad psem? Współczuję Tobie i dziecku twojemu narodzonemu lub nienarodzonemu lub partnerce Twojej z którą poczniesz dziecko bądź partnerowi który da Ci spermę. Nazwij swoje dziecko pieskiem, wyprowadzaj go na smyczy 3 razy dziennie, dawaj mu karmę... Tępy człowiek, który porównuje dziecko do psa. Wiadomo, że pies wymaga 1% takiego czasu, jaki wymaga noworodek. Amen. Lepiej nigdy nie miej potomstwa.

Gość gość
Ja tam uważam, że opieka nad psem to dobry pomysł. Potem łatwiej przychodzi opieka nad dzieckiem. Z dzieckiem masz też karmienie, spacery, stale obowiązki. Szczeniak szybko opanuje naukę czystości i zgłaszania potrzeb fizjologicznych, człowiekowi niestety takie tempo nie grozi. W czasach pampersów walimy w gacie 2 lata. Wiem, że prukwą się wkurzą i zaczną pluć jadem, ale to prawda. Zacznij od psa, na dziecko przyjdzie czas :-)

Gość gość
Masz dopiero 24 lata i musisz się jeszcze wiele nauczyć. Po pierwsze nie przejmować się teściową i podobnymi ludźmi. Twoje życie, twoje decyzje i nie jesteś ubezwłasnowolniona, żeby ktoś rozkazywał jak masz żyć. Jeśli nie jesteś na utrzymaniu teściowej, nie jesteś od niej w żaden sposób zależna, nie musisz się nią przejmować. Jeśli cię wywali z domu razem z psem, lepiej odpuścić sobie