Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w życie po śmierci ? Że człowiek ma duszę ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ,lecz od twojego zycia i postepowania zalezy ,gdzie twoja dusza pojdzie :)

Gość gość
gość dziś kosciol katolicki i inne nie maja nic wspolnego z Panem Bogiem! kropka

Gość gość
Ja nie pamiętam swoich narodzin a ty pytasz o takie rzeczy xd

Gość gość
06:52 tak, i to nie jest twój z****** interes, więc wypyerdalaj w przysiadach 🖐️ Zresztą jeśli mam być tam gdzie ty i ten psychiczny, to wolę pójść do piekła. Takie swiadectwo wystawiacie swojemu bogu.

Gość gość
A co do unii, to nie jestem euroentuzjastą, UE ie ma tu nic do rzeczy. Wiarę straciłem przez takich jak wy, podłych ludzi powołujących się na boga. Nie chcę znać boga który ma takich złych ludzi jako wyznawców. Jesteście ZGORSZENIEM.

Gość gość
Jakaś Victoria z Ekwadoru bredzi że była w piekle i jest tam Jan Paweł II i każdy Katolik pójdzie do piekla bo służy nie Bogu tylko Złu. Mówi że Jan Paweł II był chciwy i nie mówił prawdy. To taka wojna religijna. Też powiem że kibice Lecha Poznań pójdą do piekła.

Gość Jam jest Pan
Człowiek wybiera czy chce iść do nieba czy piekła. Tyle teraz nowinek internet ludziom się wydaje że Bóg nie jest potrzebny że go nie ma bo to człowiek jest królem świata. Ale zapłacze krwawymi łzami kiedy drzwi do Raju będą dla niego zamknięte. Taki był ponad to a teraz ogień pali go w usta i nikt nie poda mu wody.

Gość gość
Ile w tym nienawiści. Wszyscy fanatycy są chorzy na głowę.

Gość gość
Jak czytam takich psycholi którym się wydaje że są Panem, to czuję że z agnostyka staję się ateistą.

Gość Jam jest Pan
Ludzie którym się powodzi odwracają się od Boga. Nie dziękują Mu. Uwarzaja że to tylko ich zasługa. Nie zauważają biednych. Gardzą nimi. Przechodzą obojętnie. Ale życie tu na ziemi jest krótkie. Tam Jezus tego biednego weźmie do siebie a bogacz bedzie skomlał o wodę kiedy ogień będzie go palił. Nie bogactwo jest grzechem ale pycha. Dziękujemy Bogu za to co mamy za pracę za talenty.

Gość gość
Ale mnie się nie powodzi, bóg mi totalnie zniszczył życie pod każdym względem. Niech mnie jeszcze pośle do piekła ten podły demon. Przeklinam go z całego serca razem ze wszystkimi ględzącymi bezdusznymi debilnymi dewotami takimi jak ty. Chcę pójść do piekła żeby nigdy nie spotkać ciebie ani tego wcielenia niesprawiedliwości, jakim jest twój bóg.

Gość gość
07;49 ty się naprawdę uważasz za boga? Zdajesz sobie sprawę, że to jest choroba?