Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blondynki są bardziej kobiece

Polecane posty

Gość gość
I prawda jest taka że polki z blond włosami wyglądają mdlo bo w Norwegii gdzie kobiety mają wysokie kości policzkowe i lekko skośne głęboko osadzone oczy blond włosy nadają lekkości takim wyrazistym rysom twarzy , polka z blond włosami i pyzata twarzą znika ale kobieta z taką wyrazista urodą zyskuje na tym

Gość gość
Np szwedzka piosenkarka zara Larsson by wygladala okropnie z czarnymi włosami

Gość gość
Miałaś po 1000 laików od facetów z erekcją :O Aspiracje dziewczyn “z klasą” :O

Gość gość
W krórym miejscu Norweżki są wyraziste? Nie ma aż takiej różnicy w urodzie Skandynawek i Polek. Polki się za to bardziej malują i obwieszają tanią biżuterią, sexi kozaczki :D I blond bardzo nie pasuje do wyrazistej urody, ja taką mam i blond to wygląda na mnie, jak ktoś tu wcześniej napisał, jakby mi coś nasrało na głowę. :O

Gość gość
Jest ogromna różnica między polkami a skandynawkami, polki mają albo ulane chomikowate twarze albo podłużne i chude jak koń , szwedki najczęściej mają sercowate twarze albo kwadratowe z wyrazistymi kosciami policzkowymi , pelnymi ustami i mają głęboko osadzone oczy , tzn nie są wypukłe jak u Polek tylko mają takie jakby grube powieki , oczy schowane do środka jak azjatki trochę

Gość gość
Np Frida gusstavson ma urodę typowej szwedki, zapomniałam dodać że one mają zazwyczaj małe zawarte nosy

Gość gość
Blond wygląda tandetnie i tanio

Gość gość
Czarno granatowe kudly to dopiero wygladaja tandetne o tanio , wszystkie pseudo sexy karyny się tak farbuja teraz

Gość gość
14:27 U ciebie na wsi, nikt się teraz tak nie farbuje. To był trend z 2000 roku :D:D:D dopiero internet ci stary założył i nadrabiasz zaległości na wsi?

Gość gość
Wszystkie spalone lambadziary z disco polo mają długie czarne włosy , i wszystkie te miss insta solara i czarne druty

Gość gość
Sama jestem blondynką, ale uważam, ze to g... prawda co tu piszecie. Sam kolor wlosow nie uczyni z was ładnej osoby. Sa zarowno przepiekne blondynki, jak i brunetki, a nawet rude, jak i przecietne i brzydkie, wiec nie wide tu jakiejs przewagi ze wzledu na sam kolor wlosow. Ale mnie osobiscie bardziej podobaja sie ciemne wlosy, choc sama mam jasne ( narazie bo kiedy to moze zmienie tak na probe).

Gość gość
Czyli jednym slowem jesli przerobicie sie na blond czy inny kolor to nagle nie stanieci sie przez to jakis piekne, bo piekna przede wszystkim jest twarz no i cialo. Inna sprawa, ze nie kazdy kolor wlosow pasuje do kazdej twarzy, ale sam kolor nie gwarantuje urody u kogos.

Gość gość
13:30- o nie, nie, mylisz sie moja droga blond najbardziej pasuje do takiej urody jak Magdaleny Mielcarz czy Izabeli Scorupco np. ;) Czyli typowo slowianskiej. A Rosjanki czy Ukrainki bardzo czesto maja blond wlosy i uchodza za pieknosci. Nie przecze,ze sa tez piekne brunetki, ale nie ujmuj niczego blondynkom, bo takich plastikow jak wkleilas o czarnych wlosach tez jest pelno

Gość gość
https://www.rmf.fm/magazyn/news,6504,to-najseksowniejsza-nauczycielka-na-swiecie-internet-oszalal-na-jej-punkcie.html Tutaj przykład pięknej slowianskiej rosjanki, ale takich jest mnostwo ;)

Gość gość
Dla mni najbardzij tandetnymi kolorami są albo platynowy- wrecz bialy blond albo czarny ( u Polek, bo kiedy Polka probuje sie przerobic na latynoske srednio to wychodzi). Są różne odcienie blondu poza bardzo jasnym np. złotawe, karmelowy blond, ciemny blond, miodowy blond itd. Tak samo rozne odcienie brazu. Mnie nie podobaja sie skrajne kolory, albo niemal biale ,albo czarne

Gość gość
Właśnie najbardziej tanie i lambardziarskie kolory to czarny i platynowy blond ,oba te rodzaje kobiet wyglądają jak prostytutki

Gość gość
Znam kilka Polek z ciemna karnacja i ciemnymi włosami, ja mam ciemne włosy i porcelanowa cerę, już biegniemy robić się na karmelowy odcień blondu bo jakaś cizia z forum tak pisze buahahaha Co druga typiara w PL ma ciemny blond. Zaden afrodyzjak.

Gość gość
Co druga typiara ma ten słomiany bądź karmelowy odcień blondu. Nuda. Zero własnego stylu instagramowe cipcie

Gość gość
nie zapominaj o zrobionych ustach :D

Gość gość
Czarna karyna z czarne pazurki :(

Gość gość
02:21 a umiesz pisać po polsku głupia blondynko?

Gość gość
.....rozjaśniacz wyżarł jej mózg

Gość gość Arkadiusz
Bez przesady, sztynki też mają swój urok. Zresztą ostatnio poznałem szatynke, która jest 100% nimfomanką, seks z nią jest nieziemskim przeżyciem. Fake, ze bez IQman nie dałbym rady, nie mniej to szczegół.

Gość gość
jedni lubia blondynki, inni szatynki, ale jaki to ma zwiazek, jak sie mozna przefarbowac? o co klotnie?