Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zwrócić uwagę starszego mężczyzny?

Polecane posty

Gość gość
Stara i psychiczna :*

Gość gość
Mój kolega (40 lat) wyrwal na gg 19 latkę. Zajęło mu to kilka dni. Jemu wystarczył gruby portwel, jej młode ciałko i niewiele intelektu. pokazywał mi zdjęcia jakie mu wysyłała. nagie, z twarzą i np. wymalowanym szminką na udzie napisie ''suka pana /jego imię/ spotyka się z nią po hotelach, przeważnie w piątki,soboty. Ona ma być mu wierna, on jej nie jest :-D

Gość gość
*PORTFEL

Gość gość
Ja mam 30 a ona mezatka 30 lat. Spotykamy sie po motelach i karmie ja tabletkami na depresje. Smakuje jej. W koncu jest szczesliwa.

Gość gość
Moj mężczyzna( po rozwodzie) ma 48 lat, ja 50. Przede mna zwiazany byl tylko z mlodszymi od siebie i to właśnie sporo. Takie kobiety z powodu jego urody sie nim interesowały. Jednak dopiero ze mną stworzył staly związek. Dlaczego? Z powodu mojego podejscia do zycia, dojrzałości. Jestem tez bardzo atrakcyjna i zadbana. To jednak jest tylko dodatek

Gość gość
10.49 brawo i tym optymistycznym akcentem konczymy ten szokujacy temat :)

Gość gość
10:27 nie k****a wybitnie są mądre szlampo czego jednym z przykładow jest autorka tematu

Gość gość
młode są wybitnie głupie masz przyklad wypowiedzi z 10:37: suka pana, zdjęcia twarzy ja prd:/

Gość gość
Podobają mi się starsi, z młodszym się nie zwiąże, lub rówieśnikiem. Jestem po studiach, mam stałą pracę. Nie jestem gówniara. Pozdrawiam