Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze gotowac, jak wytłumaczyć to mężowi

Polecane posty

Gość gość

Niecierpię gotować, dotykać mięsa stać przy garach, mój mąż w ogóle tego nie rozumie. Kazdy czlowiek ma rzeczy ktore lubi robic i takie ktorych niecierpi robic. Ja moge sprzatac, prac czy prasowac ale neinawidze gotowac. Jak wytlumaczyc to mezowi?

Gość gość
A żreć lubisz i srac nie? Weź zdechnij z łaski swojej :o

Gość gość
Przed ślubem nie wiedział czy myślał że jaja sobie robisz?

Powiedz mu: "nienawidzę gotować, nie będę gotować". Są całkiem fajne opcje, jeśli macie dość siana - codziennie dostarczają żarcie na zamówienie z wyliczoną ilością kalorii podzielone na posiłki. Jedzenie dobrej jakości.

Gość gość
U mnie maz gotuje

Gość gość
wiec macie super jesli maz gotuje, moj nie gotuje, twierdzi ze nie ma czasu i ze fajnie byloby zjesc cos cieplego po powrocie, ciagle mowi tylo o tych obiadach. Ja rozumiem alenienawidze tego robic;/

Gość gość
No właśnie średnio nas stać na obiady na miescie codziennie. Nasze dziecko teraz idzie do 2 klasy i jada obiady w szkole, ja tam obiadow nie musze jadac prawie wcale, za to maz chcialby prawie codziennie cieply obiad. Właśnie przed slublem gotowalam czasem ale jakos przestalam, maz jednak twierdzi ze skoro nie pracuje i zajmuje sie domem to powinnam pogotowac, jak jest u Was?

Gość gość
jest mnóstwo przepsiów na "danie w jednym garnku" mozna tez zrobic makaron z feta i szpinakiem. pyszne danie w 10 min.

Gość gość
Masakra co za baba :o

Gość gość
To psychopatka z patologicznego domu

Gość gość
Skoro ty też chodzisz do pracy i zarabiasz to twój mąż nierob i pasożyt też może gotować , ty miałabyś obowiązek to robić gdyby on cię utrzymywał

Gość gość
Skoro oboje zarabiacie na życie to oboje macie się zajmować domem i dziećmi a nie polski Janusz nierob , baba do pracy baba do garów baba do dzieci , babę zatyrac bo to wół

Gość gość
Przecież pisze leserka ze siedzi w domu,i przed ślubem gotowała, ale jej sie znudziło... masakra to takie dziwne ze mąż po pracy chce zjeść ciepły posiłek?

Gość gość
Gotowe zarcie w sloikach da sie kupić i tylko zagrzać,tylko czy to zdrowe to niewiem :-P