Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koniec historii milosnej...

Polecane posty

Gość gość

Pewnie tego nie przeczytasz ale napisałam kartke a na tej kartce nasze imiona i ją porwalam. Ofiarowalam ci dwa lata życia, tyle czasu żyłam tą iluzją miłości z twojej strony. Skasowalam już wszystko, wyrzuciłam pamiątki. Nie chce mieć już z Tobą kontaktu, nie chce żyć w ciągłym bólu i niepewności, nie chce Cię już kochać. Aż tyle czasu zajęło mi uswiadomienie sobie tego. Już nie musze udowadniać swojej wartości i jak odejdziesz i nie będziesz macil w moim życiu wierze że kiedyś pokocham na nowo a Tobie życzę szczęścia z inną. Nie wracaj już. Powodzenia.

Gość gość
Do kogo to?

Gość 1 2 4 6
coś się zaczęło. co. jajco. koniec wolnej europy. stalówka.

Gość gość
Do faceta ktory pobił rekordy swoim zachowaniem a i tak go kochałam. I życzę mu szczęścia ale bezemnie.

Gość gość
Dobrze zrobiłaś

Gość gość
Jakie rekordy?

Gość gość
Fifirifi naprawdę to do Ciebie?

Gość gość
On się nawet nie domyśla jak mnie ranil swoim zachowaniem i wpedzal non stop w poczucie winy ale teraz moje serce staje się wolne. A kto je zajmie okaże się z biegiem czasu...Może nikt. Samotność lepsza niż namiastka miłości

Gość gość
Uff nie ja w poczucie winy.

Gość gość
Ta osoba już raz pojawila się na tym forum. Był poczatek jest i koniec. Teraz musze zadbac o siebie i nie żyć tylko czyimis problemami ale już tylko swoimi.

Gość 0102
nietsche byl geniuszem. odkryl króla elekcyjnego. nudzi mi się. zapodaj jakis kawal.

Gość gość
Ale powiedz coś więcej autorko.

Gość gość
Ten o kim mowa wyczuje to. Jutro będę już inną kobietą. Już niedostępna dla niego. Będę realizować siebie. I czekać na kogoś dla mnie...

Gość gość
Wysoką cene już zapłaciłam. Już większej nie moge zapłacić. Proszę go w myślach żeby odszedł i dał mi żyć na nowo.

Gość gość
Nie było początku to i końca nie ma.

Gość gość
Jeszcze ci się nie znudziło tu pisać? :(

Gość gość
Nudzę się nie chodzę tak jak myśleli.

Gość gość
M kocha K i jest nieszczęśliwa, że z nim nie jest, K kocha M i jest głupi, bo się boi z nią byc.

Gość gość
00:13 nie, nie znudzilo mysle o Tobie co robisz, pewnie juz o mnie zapomniales o swojej dawnej, mlodzienczej milosci

Gość gość
Bzdety lepszy kit aby nie poznał nikt.

Gość gość
Ale z ciebie uparciucha :( teraz masz dwa tematy,tęsknota i chęć powrotu do tego pana,drugi jak cię najdzie.... to moja skromna osoba,czym sobie zasłużyłem na takie wyróżnienie.I ta sentencja na FB eeh kiedy ci przejdzie.Lepiej skup się na swoim Zeusie

Gość gość
Przypomnij sobie jak się wzruszyłeś, gdy się okazalo, że haslo: wszystkie dzieci są nasze jest aktualne:), jak rozczula cie jej twarz, jak podobają się tobie jej włosy, nogi, ciało, miękka skóra;) jak lubisz na nią patrzeć, jak lubisz jej uśmiech:) czy ktokolwiek wzbudzał w tobie takie uczucia? W Kanadzie wszystko zostanie za wami.:)

Gość gość
A ta historia zakończyła się w pewien wigilijny wieczór....dawno,dawno temu :(

Gość Jowisz to
grafologia wymyslcie sobie kwadrature kola i zmierzcie no sek w tym ze wiem heroina jest slaba 48 to 00? daj mi szanse cofnac

Gość gość
Jak że snu :)

Gość gość
00:24 wez nic mi nie mow o tym Zeusie, nie odzywamy sie do siebie wcale, mimo ze on ma mnie odblokowana, nie pisze do niego, napisal mi ze nic nie czuje i nie teskni, wiec mu pozyczylam szczesliwego zycia skoro mi tak napisal, Ty zawsze w moim sercu zajmujesz szczegolne miejsce, nawet mimo ze dziela nas lata od rozstania, nigdy Cie nie zapomne, tego co mi na chwile w zyciu dales, dla mnie to bylo jedno z najpiekniejszych przezyc, do dzis nie wiem czemu tak jest....naprawde dla mnie z Toba bylo mi w tym krotkim czasie wspaniale.

Gość gość
przeszłość