Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koniec historii milosnej...

Polecane posty

Gość gość
23-54 No właśnie

Gość konnica
miał lobotomie i głód nikotynowy lance na sztorc panowie

Gość gość
Dlaczego nie potrafię o Tobie zapomnieć :( nie myśleć i nie zaglądać tu i ówdzie :( chyba jestem p******y

Gość gość
Cieszę się :) że myślisz o mnie.Ewa

Gość gość
Wyjaśnię Ci jeszcze że od 2 miesięcy nic tu nie pisałam .Tak jak kiedyś mówiłam że dla mnie to żenada co piszą .Pozdrawiam :)

Gość gość
Przykro mi...nie pisałem do Ewy ale pozdrawiam

Gość gośćBaba
To ty jakaś upośledzona umysłowo jesteś skoro dwa lata zajęło ci dojście, że to iluzja

Gość gość
Tak to jest jak się wierzy, że człowiek jest inny albo się zmieni. Że będzie inaczej i zazna się szczęścia.

Gość gość
W czym autorka zawiodła zaufanie. A może ty tak to odbierasz. Pomysl może warto odpuścić dume i nabrać troche pokory. Może sam ją do tego zmusiles . Ludzie jesteście jak dzieci. Tak dorośli ludzie nie postępują.

Gość gość
Moja rada niech autorka wyzna mu prawdę o swoich uczuciach a facet niech dorosnie do zwiazku. I nie zalatwiajcie tego publicznie tylko w cztery oczy.

Gość gość
Sexu jej trzeba i facetowi. Tak myślę.

Gość gość
Macie używkę temat do komentowania:):)Prawda jest inna ,pozostanie słodką tajemnicą.

Gość gość
Czego nam trzeba to nasza sprawa.Seks ? to dla Was temat pożywka :):) proszę nie kometować ostatnich wpisów .Nie mój temat i znikam.Udanego podrzegania w innych tematach;)

Gość gość
Komentować wkradł się błąd.

Gość gość
teoria liczb. niewymiernych. nie dodaje sie jud.

Gość gość
Ja nie wiem jaka jest prawda ale facet powinien się zachowywać. Nie krzywdzic dziewczynę. Co to za facet. I tu nie ma usprawiedliwienia. A prawda wygląda tak że jak dziewczyna znajdzie sobie nowego i będzie układała sobie życie na nowo to on się dopiero obudzi więc darujcie sobie durne wpisy na tą dziewczyne i rady. Facet zakochany nigdy nie pozwoli dziewczynie odejść.

Gość gość
Mało tego znahdzie sobie inną a i tak ta jedyna będzie w myślach. Faceci są głupi. Po kilku miesiącach plują sobie w twarz. Zapomnij dziewczyno o nim.

Gość gość
To wg ciebie jest "prawda inna". Co człowiek to inna opinia. Tak naprawde to ty sam nie znasz prawdy. Ja już tyle zlamasow spotkałam na swojej drodze że szkoda gadać. Poniszczyli kobiety psychicznie do tego stopnia że latami się nie mogą pozbierać. I to piękne na duszy kobiety. Bądź tak dobry i usuń się z tego forum a najlepiej zostaw kobiety w spokoju.

Gość gość
nie ma to jak stracić prawdziwą miłość, to kazdego faceta z biegiem czasu mocno zaboli a potem ta miłość jest już nie dostepna

Gość gość
Wystarczy że kobieta cierpi to już jest coś nie halo z facetem. Nie uważacie. A ten zaslepiony i nie wie czemu cierpi, bo czegoś brak u niego i czegoś nie okazuje. Kończę komentowanie. Oceniam to z punktu widzenia kobiety. Żal.

Gość gość
I to napisała znajoma tej co ją tak "źle potraktowales", ona już nie wejdzie tutaj i dopilnuje żebyś już nigdy z nią nie miał kontaktu, nie tylko ty masz obrońców, pożegnała sie jak to ona w jedyny możliwy sposób bo z tchorzami inaczej się nie da

Gość gość
PS było jej pozwolić się pożegnać dawno temu jak Cię prosiła szczerze o spotkanie, bo chce odejść, chodziło tylko wtedy o pożegnanie, nic więcej:(

Gość gość
być może teraz miała by już nowe życie ale nic straconego wg mnie

Gość gość
ona już straciła do ciebie sentyment a ja myślałam że u takiej osoby jak ona to niemożliwe, pierwszy raz jej się to zdarzyło, trujesz jadem jak możesz, co się podnosiła, była radosna jak dawniej, zdrowiala, wychodziła z problemów to ten znowu wracał, po co wracasz? zapytaj samego siebie żeby jej dokopać bardziej, no bo napewno nie wspierać

Gość gość
taki pies ogrodnika z Ciebie że większego nie ma, nie chcesz jej wspierać i nie chcesz jej to sie odpieprz za przeproszeniem, znajdzie się inny, ktory to zrobi jak dasz jej zapomniec, jasno się wyraziłam? są inni faceci na świecie, lepsi, nie znasz wogole prawdy:) i nie poznasz już

Gość nyc xxx
mum ok?

Gość gość
ona Cię juz nie kocha, to tylko wspimnienia, tak myślę, nic więcej

Gość gość
ona nie jest ciężko chora, nosi krzywdy psychiczne po nim, zadane przez niego, niech się wszyscy o tym dowiedzą co on wyprawial, bolesne cierpienie zadane celowo kobiecie i z premedytacją

Gość gość
9.46 A do kogo pisałeś?

Gość gość
Do ciebie sam do siebie w eter....