Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koniec historii milosnej...

Polecane posty

Gość gość
Sylwia od kwestii papierkowej. Myślałem że już Ci przeszło.

Gość gość
Nie bylabym taka pewna ze to tylko przeszlosc.

Gość gość
A co...na bank przeszłość i nic więcej

Gość gość
Ale to bylo najpiekniejsze w moim zyciu:( nie wiem czemu:( i nic sobie nie wymyslam:(

Gość gość
I kogo to obchodzi to twoj problem.

Gość gość
No widzisz,ja do maja miałem do Ciebie ogromny sentyment,dobrze wiesz jak było,niestety łatwo mnie zrazić,nieuczciwością,tak więc się stało i niestety straciłem do Ciebie kompletnie zaufanie...i znikło to coś sorry,nic na to nie poradzę bardzo mi przykro,nie jestem wstanie przejść do porządku dziennego nad tym,że ktoś jest nie uczciwy względem mnie,więc nie miej skrupułów i zapomnij o mnie całkowicie bo to jest tak jak napisałaś w tytule,o ile to Twój temat,koniec historii miłosnej...a tak chciałem być Twój eeeh

Gość gość
To nie jest moj temat

Gość gość
Autorko, spokój i jeszcze raz spokój

Gość gość
Przepraszam za swoją nieuczciwość w tamtym okresie, tylko tyle mogę zrobić, nic więcej bo i tak się nie widujemy wcale ani nie dzwonimy do siebie. Głupio mi, że tak wyszło wtedy. Naprawdę, nawet gdybym tak się nie zachowała i tak byś ze mną nie był, bo przecież nie mógłbyś być ze mną.

Gość gość
Kretyn, hahaha.

Gość gość
freud sie machnal z podswiadomoscia. zapamietywanie. jedziecie zmiennie. instynktownie. aseksualnosc.

Gość gość
Trudno zrobiłaś tak a nie inaczej...

Gość gość
Tyle lat minęło a ja nadal myślę.

Gość gość
nie myśl

Gość gość
Nieuczciwy okazał się on. Potraktował ja fikcyjnie i zaliczeniowo.

Gość gość pomimo burz
Czasami wystarcza... jeden promień słońca... jedno miłe słowo... jedno ciepłe spojrzenie... wyciągnięta dłoń.. jedno pozdrowienie. jeden uśmiech... Potrzeba tak mało, by uszczęśliwić tych, którzy znajdują się obok nas.

Gość gość
15-01 ależ to pasuje co napisałeś, dokładnie miałem tak samo

Gość gość
Dziwne że myślałem że to Twój temat,głupie

Gość gość
A czemu tak myslales?

Gość gość
Nie wiem,zapomniałem że to nie w twoim stylu,zapomniałem jaka jesteś,przez chwilę wróciły wspomnienia....tylko przez chwilę.

Gość gość
A ja już nie chce byc Twoja i wreszcie wiem że straciles coś najcenniejszego u mnie i nigdy nie odzyskasz. Nie jesteś już ważny W. I ja się już nie obwiniam. Jest ktoś inny już na mojej drodze. Lepszy. Żegnam.

Gość gość
Ja Cię już nie kocham. Żal mi tylko wspomnień wspolnych i tych dobrych chwil, chociaż ich było mało. Żal że nie rozumiales mnie i wyrzadziles krzywde. Być może do końca swoich dni będę ponosic konsekwencje i z nikim sobie życia nie ułoże przez to co się stało. Nie udawaj nikogo dobrego, bo to nie ty poniosles krzywde fizyczną związku. Daj mi już święty spokój. Wzbudzaj poczucie winy u kogoś innego. Współczuję trochę kolejnej kobiecie. Mimo to mam nadzieję że jej takiego piekła nie zgotujesz i czasami zastanowisz się nad tym co robisz.

Gość gość
Facet powinien zrobic wszystko żeby kobieta była szczęśliwa w zwiazku. Jeśli nie jest to p***a a nie facet. Brawo dla kobiety. Niech szuka lepszej.

Gość gość
Ten jest facetem na medal. Facet wmawiajacy kobiecie ciężką chorobę a przy tym rozwalajacy jej nerwy do tego stopnia ze wkoncu ma chorobe ale inną. A ona się jak glupia nad nim litowala i szukala po lekarzach co mu dolega i rozgrzeszala. Na dodatek odsuwajacy się od niej, nie wspierający bo chora na chorobę która wymyslil. Gratuluje.

Gość gość
Doprowadził do innej choroby. Lepszej. Tym razem ze skutkami nieodwracalnymi zdrową dziewczynę. Geniusz z IQ wysokim. Nie dasz że psychicznie zniszczył to i fizycznie.

Gość gość
Materialnie, bo wydala majatek na chorobe, ktorej nie ma, wizualnie, przyszlosciowo. I nawet nie wie że to pod przestepstwo podchodzi ale ludzie tacy jak on nie rozumia. Wspolczuje.

Gość gość
już tyle razy cię przeprosiłam, każdy raczej by już przestał się gniewać, taka jest moja opinia