Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

camilla19

ładna jestem? proszę o oceny

Polecane posty

Gość gość
Paskudna

Gość gość
Typowa galerianka na emeryturze.....sik

Gość gość
Moze powrozysz mi z fusow?

gość dziś nie jestem i nigdy nie byłam galerianką, nigdy nie musiałam, nie muszę i nie będę musieć robić takich rzeczy za pieniądze, moi rodzice mają sporo pieniędzy... ja mogę tylko leżeć i pachnieć ;)

Gość gość
Nosem mozesz otwierac butelki z kapslem.

Gość gość
No tak dlatego musisz się dowartościować na kafeterii. Zrób lepiej nosa

Gość gość
A, mialas juz plastyke krocza?

Gość gość
wyrażenie negatywnej opinii to hejt? liczyłaś na same pochlebstwa?

Gość gość
sztuczna zero naturalności doklejane paznokcie tatuaże na palcach tona tapety rzyg

Gość gość
Ale czego zazdrościć? Spójrz na Kylie Jenner, kendall Jenner, Cassie,

Gość gość
agatka spierdoIino zamknij konski ryj xD

nie jestem sztuczna, nie mialam zadnych operacji, a makijaz to makijaz normalna sprawa a tak jestem w stu procentach naturalna bez zadnych operacji niezly hejt ktos jest ladny to musi od razu byc po operacjach plastycznych haha :D

Gość gość
Postaram się być obiektywna. Nie znam Cię,więc oceniam kogoś kogo widzę pierwszy raz na jakimś zdjęciu,więc to nie jest żaden hejt. Niestety ja bym nie powiedziała,że masz hiszpańską urodę,a bardziej słowiańską bo taka dość chuda,pociągła twarz w żaden sposób nie przypomina rysów rodowitych hiszpanek (ktoś tu chyba jednak Hiszpanie i jej rodaków widział tylko w internecie:D). Nie jesteś brzydka. Jak na młodą, nastoletnią dziewczynę wyglądasz ok. Postarzasz sie niepotrzebnie toną makijażu bo myślę,że bez tego( a na pewno z delikatnym make up-em jak dla tak młodej dziewczyny )wyglądałabyś korzystniej:) mówię serio :) te czarne narysowane brwi aż biją po oczach:/ i uważam też,że tą czarną farbą do włosów postarzyłaś się:/ i możesz to odebrać jako hejt i tu sie pultać, ale na serio sama sobie pewnymi rzeczami krzywdę zrobiłaś, myśląc że dodało Ci to urody. Ogólnie dałabym Ci jakieś 6/10, a na więcej musiałabym się zobaczyć bez tej czarnej farby, wyrysowanych brwi, tak mocnej pomadki i tępej miny w selfiaku. Pozdrawiam:)

gość dziś haha specjalistka od hiszpańskiej urody na pokładzie xD tak na pewno hiszpanie widziałam tylko w internecie jak ty ;) cały twój post bzdury pozdrawiam ^^

Ja byłam w Hiszpanii i hiszpanki maja właśnie takie twarze i włosy tez się wydają takie wilgotne ale taka maja strukturę

Gość gość
Hiszpanki czy młode latynoski tak właśnie wyglądasz dlatego dla mnie one nie są egzotyczne takie zwykle plastusia trochę męskie nic ciekawego.

Gość gość
To Twój problem,że nie przyjmujesz obiektywnych ocen:) nie mi tym robisz krzywde tylko sobie:) z resztą widząć po Twoich komentarzach jesteś jedną wielką ściemniarą, która kreuje się na hiszpanke ( gdzie dałam Ci komplement bo słowiańskie rysy twarzy,które posiadasz są znacznie ładniejsze od tych hiszpańskich i powinnaś to uważać za plus), to do tego jesteś egocentryczna, próżna i sztuczna. Mocna tapeta, tatuaże i farba do włosów genów Ci nie zmienią. Pozdrawiam raz jeszcze - tym razem środkowym palcem:D bo nawet nie chce więcej czytać tematu z Twoimi wypocinami:D zegnam

Gość gość
camilla jesteś wspaniała , podobna trochę do Indili . A czy może też śpiewasz ?

Gość gość
wyglądasz jak morticia z rodziny Adamsów:D:D:D:D:D hahahahhaa masz szanse na taką role w jakimś horrorze:D :D:D nie ma to jak cudne blondyneczki z jasnymi oczkami, uwielbiam takie!

gość dziś haha to nie moja wina że wypowiadasz się na temat a nie masz nawet za duzo pojecia o czym mowisz xD i tak płacz teraz sobie i odgrażaj się środkowymi palcami bardzo mądra jesteś haha xD

Gość gość
wyglądasz na naćpaną i poćwicz trochę, bo zamię za chwile będziesz miała większe od głowy

Gość gość
Taka pierwsza lepsza topielica, nic ciekawego, na ulicy mijam wiele ładniejszych w drodze do pracy.

Gość gość
czego wy przeżywacie jakieś zdjęcie wrzucone na imgur i wykorzystane przez jednego z tutejszych prawików-przegrywów? :D

Gość gość
5/10 ni ziębi ni grzeje