Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

camilla19

ładna jestem? proszę o oceny

Polecane posty

Gość gość
ja tu w niej nie widze ani nic z hiszpanki, ani nic z cyganki, ot zwykła laska, jasna cera i widać że farbowane włosy ogólnie brzydka nie jest dałbym jej 7/10 ale ogólnie nie mój typ

Gość gość
buhaha...doopsko wypielas,abym ci zasadzil,ale to nie moj gust.A na co unioslas te stopki?Powinnas sie nieco rozkraczyc,i juz,po co sie maskowac?

To fajnie ze właśnie niema. Iemnej skory tylko jasna bo ciemna skóra wyglada na brudna i nie mówię o opalonej

Gość gość
Dlaczego ciapata nie ma podbródka? Ma niedorozwój podbródka? :O jak korzysta z medycyny estetycznej to może go wyciągnąć kwasem w dół będzie wydawał się dłuższy a nie taki niedorozwój buhaha

Gość gość
zjedz kupe

Gość gość
Cyganicha jest atrakcyjna ALE PRAEZ KARNACJE zle wyglada

Gość gość
Przecietna dziewchyna,nie ma co sie jarac.

Gość gość
pierwsze foto 5/10 drugie 6/10 przeciętna, ujdzie

Gość gość
Buhahshabs myślałem ze tylko ja widze jej brak żuchwy :D :D :D

Gość gość
Autorka jest przeciętna w chuuj 4/10 Ciapata taka Natalia Siwiec/Kylie dam 7/10

Gość gość
ma pospolite rysy i urodę, czym tu się jarac?! nawet by mi szkoda było klaksonu w aucie mijając taką na ulicy

Gość gość
Ona ma zrobione usta :/ straszny plastik Ale facetom sie podoba :O jak pokazałam bratu i jego grupce znajomych to wybrali przykopconą z botoksem

Gość Słow1anin488
No to muszą mieć nieźle kiepski gust, aby lecieć na bladą cygankę rodem z rodziny Adamsów. Szczerze to pewnie jesteś jakimś trollem wrzucając tutaj kogoś zdjęcie z Rumunii. Pokarz mi zdjęcie, gdzie widnieją jakieś polskie napisy (np. szyld sklepu albo Polskie piwo, sok, cokolwiek). Ta dziewczyna nie jest brzydka, ale cygańsko-arabska uroda nie podoba się generalnie białym. Widząc tylko profilowe zdjęcie agatki (szyja + linia szczęki) już mogę stwierdzić, że jest w miarę atrakcyjną blondynką.

Gość gość
bo ta przykopcona lepiej wyglada mimo wszystko od tych dwóch małych kurffffiszonków - camilli i agatki, troche ma za duże usta,ale włosy, cycki, i sylwetka miodzio

Ok powiem to wam ostatni raz dosadnie i nie obchodzi mnie ze macie inne zdanie ciapata Brudaska jest obrzydliwa wstretna i obrzygana gownem ta camila jest 100 razy od niej ładniejsza i precz z brudasami i ich niedobrymi kebabami . Skończyłam i wam radzę tez skończyć ten temat.

I w*********m stad bo ktoś ewidentne jaka sobie robi żeby mnie zdenerwować i nie będę tutaj tolerować hejtu na nowych osoba h na forum zgłaszam wsyStko

Gość gość
Przecież ona nie jest biała. Widać, że to mieszaniec mieszaniec zapewne romski...

Gość gość
jaka zazdrość przez agatke przemawia:D nie masz nawet konkretnych argumentów by wyzywać tą ciapatą tylko walisz wulgaryzmami jak dziecko z podstawówki - najwyraźniej na tym poziomie się młoda zatrzymałaś jak nawet nie znasz innych przymiotników

Kurwa byliście w Hiszpanii? Bo ja byłam i widziałam i tak właśnie wyglądają hiszpanki a nie żadne Romki!!!!

Gość gość
Wedlug mnie to taki ludzki kundel.Nie wiadomo jakiej rasy,niestety.

Gość gość
Ciemna przegięła z ustami a skóra ma jak Hindusi nie jak Arabowie Pieskowa ona ma taka zlepiona

Gość gość
ohohoh dziecko sie zfochowało?:D będzie tu zgłaszać cos:D buhahaha zabolała krytyka i porównania,że ciapata lepsza?!:D i tak mamy screeny,wiec jak usuniesz temat to sa dowody juz zapisane:D

Gość gość
Kylie to rumunka przecież z wybielaną skórą i implantami w tyłku.

Gość gość
ty na pewno byłas - ale palcem na mapie:D o ile wiesz agatka co to w ogóle mapa:D