Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123456789101112

Wyjątkowo atrakcyjna kobieta

Polecane posty

Gość gość123456789101112

panowie o kim byście tak powiedzieli i komu to wyznali? czy nazwanie kogoś wyjątkowo atrakcyjnym to duży komplement? czy raczej pocieszenie dla niezbyt ładnej?

Gość gość
jak niezbyt ładna to tyłek chwalę , że chciałbym mieć go dla siebie co dzień .

Gość gość123456789101112
ale czy wyjątkowo atrakcyjna to to samo co ładna ?

Gość gość
Ja bym tak powiedzial o E. Ale ona mnie nie chce

Gość gość
ja się boję zbyt pięknych więc im nic nie mówię .

Gość gość123456789101112
a jeśli ktoś właśnie już tak powie do dziewczyny czy to jest wyróżnienie ?

Gość gość
wiadomo , że jest to komplement. takiej grubszej to mówię kochane ciałko do pieszczenia bo akurat takie lubię .

Gość gość
Atrakcyjna nie musi oznaczać pięknej czy bardzo ładnej ale raczej seksowną i taką która może sie podobać pod tym właśnie względem. Jeśli ktoś jest piękny to raczej mówią wprost ale Ty piękna ;) Więc to jest komplement ale nie do końca chodzi o urodę tylko o pociąg.

Gość gość
Atrakcyjna - może się podobać.

Uroda i atrkacyjność to kwestia względna. Mawiają że ładnemu we wszystkim ładnie po poniekąd to prawda ale najczęściej jest tak że aby być atrakcyjnym nie trzeba być ładnym a zadbanym...ułożona fryzura, odpowiedni makijaż, zapach, odpowiedni i dopasowany strój, gesty, spojrzenie. Atrakcyjna osoba to osoba która ma to "coś" - dla nas - niekoniecznie dla kogoś innego.

Gość gość123456789101112
czyli słysząc to od faceta mam rozumieć , że nie zakochał się tylko go podniecam i chcę tylko kontaktu łóżkowego ?

Gość gość
jak mu już dasz to się zabuja na całego .

Gość gość
"wyjątkowo atrakcyjna" - tak też to usłyszałam, od faceta, który później chciał mnie przelecieć, czego specjalnie nie krył, myślę że chodzi tu o przyciaganie fizyczne "piękna", "śliczna", "bardzo ładna" itp. słyszę od męża i niektórych znajomych czy koleżanek, jest w tym pewien zachwyt (nie, nie jestem bardzo urodziwą lalką ale niektórym się chyba podobam, a mąż wiadomo zaślepiony ;) )

Gość gość
14.13 wiesz żeby się zakochać ktoś najpierw wpada nam w oko, więc to nie musi się sprowadzać że chodzi tylko o jedno, na razie Ci mówi że mu się spodobałaś, i że pewnie na Ciebie leci

Gość gość
Zgadzam się że żeby być atrakcyjnym nie trzeba wcale być ładnym, jednemu ktoś taki się spodoba a drugiemu nie musi wcale, dotyczy obu płci, wiele znanych osób jest atrakcyjnych i pociągających ale obiektywnie urodą nie wpisują się w kanon

Gość gość
Nie detale stanowią o pięknie a piękna całość odwracająca uwagę od detali. Seneka To samo można powiedzieć o atrakcyjności.

Gość gość123456789101112
"Nie detale stanowią o pięknie a piękna całość odwracająca uwagę od detali" bardzo ładnie to poeta ujął :) pozostaje mieć nadzieje , że to się rozwinie w dobrym kierunku, nie tylko pociągu z jego strony