Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojesie01927

Mam 14 lat i jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość gość
Mnie tez nieletnia dzis jakis wyr....al,tylko nie wiem,czy bedzie z tego zapylania ciaza.

Gość gość
gość dziś Ta g****iciel jak ja nawet nie jestem pełnoletnia. Nie oglądałaś nigdy na yt eksperymentów. Społecznych na reakcję ludzi? x Eksperyment społeczny bez udziału socjologa i psychologów? Na to są paragrafy. Manipulacja tłumem w celu uzyskania oczekiwanego efektu (bez wzgledu na jego powodzenie, samo usiłownie rowniez jest przestepstwem).

Gość gość
gość dziś Ta g****iciel jak ja nawet nie jestem pełnoletnia. Nie oglądałaś nigdy na yt eksperymentów. Społecznych na reakcję ludzi? x Eksperyment społeczny bez udziału socjologa i psychologów? Na to są paragrafy. Manipulacja tłumem w celu uzyskania oczekiwanego efektu (bez wzgledu na jego powodzenie, samo usiłownie rowniez jest przestepstwem).

Gość gość
To nie wyzywacie odrazu człowieka od g****iciela skoro napisałam. Wam już ze jestem. Normalna dziewczyna.. Przesadziłam z tym postem i koniec. Wy nigdy nie zrobilydcie nic głupiego? Możecie wyrazić swoje zdanie ale żeby odrazu wtrącać w to policję

Gość gość
Tematem * poprawiam się

Gość gość
wyzywac ciebie od g****iciela? skoro jestes w stanie kłamac odnosnie tak powaznych spraw to jestes tez w stanie klamac w tej chwili ze strachu przed konsekwencjami. Jest roznica miedzy "zrobieniem czegos złego" typu klotnia z kasjerką czy zaspanie do pracy, a manipulowaniem ludzmi, bo sie dzieciak naogladał pranksterów w USA i postanowil pojechac po bandzie o zgwalconej 14 latce...

Gość gość
Nie napisałam. O żadnym g****ie. Proszę was ludzie bądźcie bardziej wyrozumiali nie jestem żadnym pedofilem.. Jak ja mam wam to udowodnić?

Gość gość
Pojadę na to przesłuchanie o ile. Wgl pojadę, i co zobaczą że nie jestem żadnym pedofilem a to było jedno wielkie kłamstwo i po sprawie.. Po co to komu.. Ja rozumiem że. Muszę ponieść konsekwencje ale zrozumiałam że zrobiłam strasznie źle i po. Co ciągnąć to dalej

Gość gość
gość dziś Nie napisałam. O żadnym g****ie. Proszę was ludzie bądźcie bardziej wyrozumiali nie jestem żadnym pedofilem.. Jak ja mam wam to udowodnić? x Coraz bardziej zaczynam wierzyc, ze masz to 14 lat, bo twoje rozumowanie jest na poziomie dziecka. KAZDE obcowanie seksualne z dzieckiem ponizej 15 r.z JEST GWALTEM

Gość gość
Nie nie mam 14 lat.. Mam troszke więcej jednak nie jestem jeszcze pełnoletnia i popełniłam. Głupote zartujac sobie z tak poważnej rzeczy. Czy naprawdę nie możecie już poprostu odpuścić?

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu do 20 r.ż urodziła jeszcze drugie i potem masz dzieci odchowane i całą młodość przed sobą :) a z dziećmi będziesz chodzic na imprezy, pewnie szybko zostaniesz babcia. Nic tylko się cieszyć. Tylko zaszyj sobie dziurę

Gość gość
gość dziś Nie nie mam 14 lat.. Mam troszke więcej jednak nie jestem jeszcze pełnoletnia i popełniłam. Głupote zartujac sobie z tak poważnej rzeczy. Czy naprawdę nie możecie już poprostu odpuścić? x Nie. Nie mozemy. Witamy w swiecie dorosłych. Chciałas pobawic sie w dorosłego, domorosłego psychologa to teraz poczuj konsekwencje. Jeśli masz mniej niz lat 17 za twoje czyny beda odpowiadac rodzice. Są przypadki, w których dziecko trafiało nawet do pogotowia opiekunczego i rodziny zastepczej po takich ekscesach

Gość gość
gość dziś Edit. Sprawa juz jest w toku i w takich przypadkach nie ma opcji by ją wycofac. Temat nad ranem zostanie zablokowany i nie bedzie mozliwosci usunecia do ustalenia twojego miejsca pobytu i konca sprawy sądowej.

Gość gość
Czyli według was jak to wszystko będzie wyglądać? Skoro możecie straszyć to chociaż opiszcie przebieg sytuacji

Gość gość
Ciesz sie ze w ogole chciałam cie o tym poinformować. Bo jakbym tego nie zrobiła, a ciebie nie byłoby w tym czasie w domu to byłabys na liscie poszukiwanych..

Gość gość
I zadowolona jesteś z tego? Że popełniłam głupote a ty odrazu musiałaś to zgłosić..

Gość gość
Witamy w swiecie dorosłych.

Gość gość
Gdyby tobie się coś takiego stało to co mi teraz nigdy w życiu nie zgłosiła ym tego na policję. Powiedziałabym swoje co o tym myślę ale nie wlaczyla w to osób 3

Gość gość
Za brak zgłoszenia gwałtu jest paragraf i grozi za to kara, wiec zapetliłabyś sie. Jestes zdemoralizowanym dzieciakiem i ewidentnie potrzebujesz pomocy służb..

Gość gość
żadnego gwałtu nie było to jest jedno wielkie kłamstwo, napisałam źle popełniłam głupote i błąd. naprawde trzeba mi jeszcze bardziej podkladac kłody pod nogi?

Gość gość
Naprawdę aż tak bardzo zależy ci na tym żeby mnie straszyć. Nie dość już dostałam za swoje? Groźby i zastraszania z twojej strony również są karalne.

Gość gość
Kłamałaś wtedy to możesz i teraz. Sama rzucasz sobie je pod nogi. Raz drugi trzeci odpowiesz za swoje czyny to moze w pogotowiu opiekunczym ci wybiją "pranki" z głowy na forum dla dorosłych. To nie jest zapytaj.pl Dla mnie rozmowa jest skonczona

Gość gość
Nie przypominam sobie żebym z dzieckiem przechodziła na ty. Ja cie tylko informuje, a tobie radze sie dowiedzieć czym są groźby.

Gość gość
Ohoho, niezły tupet ma to dziecko. Nie dosc, ze nabroiło to jeszcze sie odgraza. :D

Gość gość
Nie odgrazam. Tylko skoro zgłosiłyscie to na policję to temat skończony. Nie musicie się już tutaj udzielać i straszyć.. Co będzie to będzie.. Temat zamknięty.

Gość gość
Dziecko,jestes gorszym debilem,niz ta co ciebie straszy...buhahaaaa Pisali juz tobie,ze gowno ci zrobia,a ty dalej klikasz z ulomna. Pisz dalej.....

Gość gość
Za kare bedziesz chodzic w starych butach,bo matka ci nie kupi..he,he..

Gość gość
To ty prosisz o "gość dziś Czyli według was jak to wszystko będzie wyglądać? Skoro możecie straszyć to chociaż opiszcie przebieg sytuacji" i dziwisz sie, ze ludzie ci odpowiadaja.

Gość gość
Hehe Straszycie ją jakby co najmniej sama zapłodniła tę 14 latkę z tematu Jak przychodził tu mój stalker to mu nie groziliście paragrafami J****e strażniczki prawa i moralności

Gość gość
Masakra, jak chce sie idiotkom pisac bzdury i straszyc dziecko:-o a ty dziecko wylacz kafeterie bo na zawal kiedys zejdziesz :-/