Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojesie01927

Mam 14 lat i jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość gość
Ogolnie policja serio bierze takie zgloszenia a dla Ciebie to nauczka bedzie! Bedziesz juz mial/a w papierach.

Gość gość
Dobrze zamiast mnie straszyć powiedzcie mi mniej więcej kiedy mam się ich spodziewać? Na oko dziś jutro?

Gość gość
7 dni roboczych. Tylko nie wyjezdzaj z miasta poki nie przyjada.

Gość gość
Debilce zachciało sie żartów i śmiechów teraz sra pod siebie ze strachu. Ubaw z Ciebie :-D

Gość gość
Tak pedofilko bój sie. Mniej nasrane w gaciach ze strachu chora idiotko.

Gość gość
No to czekam. Mam nadzieję że osoba która to zgłosiła ma teraz satysfakcję i się z tego cieszy ze zgłasza na Policje prowokacje. Gratulacje ciesz się i miej powód do dumy że podkładasz ludzia kłody pod nogi za to że. Ktoś wyraznie ci napisał że to. Prowo :)

Gość gość
Wyzwiska podobno też są karalne :)

Gość gość
I b. dobrze z tym zgłoszeniem, gimbaza się nudzi w wakacje i pisze głupie prowo, niech ma nauczkę, bo następnym razem napisze, że podłożyła bombę.

Gość gość
14:20 No cóź, trzeba uważać co się pisze w necie. Wielu z was nie ma żadnych granic i kultury.

Gość gość
Oj dobrze już czekamy na policję i miejcie satysfakcję że kogoś udupiliscie XD

Gość gość
Poszukajcie sobie i zobaczcie ile jest takich tematów. Tylko szkoda że do mnie się doczepilsycie a. Do innych już nie :) Ja nie. Mam się czym. Przejmować ponieważ była. To prowokacja a nie prawda

Gość gość
Jaką satysfakcje debilko? Że ktoś spełnił obowiązek obywatelski i zgłosił 14 letnia ciężarną? To jest karalne sypianie poniżej 15 lat!! Czaisz to debilko? Po wizycie dzielnicowego odechce ci sie żartow tego typu!! Obyś nie była matką bo wstyd bedziesz miala w okolicy i w papierach.

Gość gość
Autorka teraz trzęsie gaciami i bardzo dobrze. Trzeba było myśleć, a za bezmyślność się ponosi konsekwencje. Chciało Ci się prowokować to bierz na klatę konsekwencje.

Gość gość
A wiesz autorko, że tu była faktyczna sprawa, która skończyła się w sądzie? Więc mogłaś pomyśleć zanim napisałaś to denne prowo.

Gość gość
Twoim zdaniem pisanie o 14 letniej ciezarnej jest prowokacją? Masz ubaw z tego?? Nie bedziesz taka uśmiechnieta jak pogadaja z toba panowie policjanci.

Gość gość
Była była i facet poszedł siedziec. Tez lubial popisac o 12-14 latkach.

Gość gość
Mozesz wyjac dildo ze sraki zboczeńcu bo juz po ciebie jada pedofilska chołoto!!

Gość gość
Była też sprawa hejtu, która skończyła się w sądzie więc autorko uśmiech z twarzy Ci zejdzie jeśli nie wierzysz w konsekwencje swojego niemadrego zachowania. Nikogo nie będzie interesować czy to była prowokacja

Gość gość
Dobrze już skończmy temat. Zrobiłam źle, ale ponosi się konsekwencje swoich czynów, i teraz nie 'sram w gacie' jak to połowa z was mówi tylko grzecznie czekam na policję :) więc zostawcie ten temat już i koniec.

Gość gość
I pewna Anna pseudo Freydeis tez dostała za swoje żebrając o żarcie i kase ludziom wciskała kit że boedni glodni po wypadku z corka. Szykuj sie jadą jadą!!

Gość gość
To niech jadą ja czekam i już możecie skończyć pisać w tym temacie bo naprawdę to że wy mnie straszycie to mnie nie rusza. Bo nie mam sobie nic do zarzucenia oprócz tego że zachowałam się nie odpowiedzialnie.

Gość gość
Moga cie wyslac do psychiatry czy nie masz jakis zaburzen np pedofilskich piszac takie rzeczy. Wiec masz czego sie bac.

Gość gość
Równo pod sufitem to ty nie masz, że zakładasz taki temat:-o jprdl...

Gość gość
Nie odzywa sie czyli obesrana ze strachu albo wzieli ją na przesłuchanie.

Gość gość
dziewczynka teraz pisze, ze nie jest w ciazy, bo sie boi ze chłoaka g****iciela straci. gość dziś dziś a czy ona gdzieś napisał, że została zgwałcona??? x Art. 200. § 1. Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. Art. 10. § 1. Na zasadach określonych w tym kodeksie odpowiada ten, kto popełnia czyn zabroniony po ukończeniu 17 lat.

Gość gość
Nie odpisuje ponieważ uważam że temat został skończony. Wyraźnie przyznałam się do błędu i napisałam że była to prowokacja i zachowałam się nie dojrzało. Nie będę kontynuować tej sorawy

Gość gość
A tutaj paragrafy na brak reakcji na popełnione przestepstwo badz samo jego podejrzenie: art. 304 § 1 Kodeksu postępowania karnego, obowiązek zawiadomienia o popełnionym przestępstwie (fachowo nazywanym zawiadomieniem o podejrzeniu popełnienia przestępstwa) jest obowiązkiem społecznym każdej osoby. x Pomijam juz fakt, ze Duda mial podpisac ustawe o zmianie w prawie obowiazku tego z oywatelskiego na prawny

Gość gość
Żadna 14 letnia osoba nie jest tutaj w ciąży. Ludzie jak mam wam udowodnić że to jest prowokacja? Żebyście wkoncu przestali pisać że doszło tutaj do gwałtu czy do jakiego kolwiek czynu seksualnego. Ludzie nie możecie zrozumieć że to było jedno wielkie KŁAMSTWO

Gość gość
dziewczyno zastanów się co piszesz

Gość gość
Zachowałam się bardzo głupio i nie dojrzałe przyznaje. Ale każdy popełnia błędy, widzę że go popełniłam ale nie będziemy ciągnąć tego wieczność.