Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojesie01927

Mam 14 lat i jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość gość
Mnie tu jeden wyzywał codziennie, co weszłam to pojawiał się chamski temat. Usadzili go.

Gość gość
Dzieci rodzą dzieci. :O

Gość gość
Zastanowiłam się i widzę że popełniłam ogromny błąd.

Gość gość
Nikt nikogo nie urodzi ponieważ nikt nie jest w ciąży. Żadna 14 latka. Która opisałam tutaj w tym temacie.

Gość gość
Naprawdę nie możecie dać już spokój? Żałuję że uniosłam taki temat, zrobiłam głupio, dostałam za swoje i koniec. Nie możecie już przestać się udzielać? To wszystko to jedno wielkie. Kłamstwo.. Nie wiem. Jak. Mam wam udowodnić że Żadna 14 opisana tutaj NIE JEST W CIĄŻY.

Gość gość
Za niepotrzebne zawracanie doopy policji (czyt prowokacje przestepstwa) płaci osoba, ktora sprowokowała, a nie ta która zgodnie z obowiazkiem spolecznym/prawnym zawiadamia o podejrzeniu przestepstwa. Jest to zagrozone karą grzywny do nawet 5000zł i pozbaiwienia wolnosci na okres 3 miesiecy

Gość gość
buuahahaa...jedna kretynka napisala o ciazy,a druga ja caly dzien straszy. Dwie idiotki !! Policja ma co robic,a wy durne jak but.

Gość gość
Dajcie już spokój.. Moja wina zrobiłam źle przyznaje się do błędu. Zapewniam was tylko że nie ma tu żadnej 14 łatki w ciąży która opisałam. Konsekwencje konsekwencjami. Ale dajcie już spokój i przestancie już wracać do tego tematu.. Jeszcze raz przepraszam wszystkich za wprowadzenie w błąd.

Gość gość
Co Wy gadacie za p*****ly mieli by sobie glowe zawracac policja bo ktos podaje sie za 14 latke w ciazy piszac wyraznie ze to prowokacja?? Takiego Przemka prawika nigdy nie odwiedzili a ją by mieli? Sami wiekszosc z Was widzi co ten zrypany łeb pisze i jakie zdjecia wstawia. 7 lat siedzi na kafe od rana do nocy.

Gość gość
Przestan kretynko sie bac,bo gowno ci zrobia,a ta co ciebie caly dzien straszy Policja,to jeszcze glupsza,bo choruje na schizofrenie,i non stop tu nadaje. Wylacz sie,nie pisz juz,bo nie masz sie czego bac. No,chyba ze schizolka pisze sama ze soba,to juz jej zabawa.

Gość gość
Spokojnie autorko one cie tylko straszą. Na przyszlosc nie rob tego typu glupstw bo ktos kiedys to na powaznie weźnie.

Gość gość
Może i faktycznie przesadziłam.. Ale to nie oznacza odrazu żeby kogoś wyzywać, straszyć bądź inne rzeczy.. Ile mam wam pisać że to prowokacja aby sprawdzić jak ludzie reagują na takie rzeczy.. Myślałam że to wszystko potoczy się inaczej.. Jednak ludzie nie mają dystansu do niektórych rzeczy

Gość gość
Daj na luz. Jakas idiotka ma polew z ciebie bo pewnie jest zerem spolecznym nieszczesliwym.

Gość gość
Wiem już napewno tak nie zrobię, poprostu chciałam sprawdzić jak ludzie reagują na taką sprawę. Dostałam nauczkę i wiem że tak się nie robi

Gość gość
20.18 Racja,to powinni ukarac wszystkich,co pisza ,ze papiez g....il dzieci...hehe

Gość gość
A jesli chodzi o Przemka to fakt dziwne że nikt sie nie zajal tym psycholem.

Gość gość
Mogę was zapewnić że nie jestem żadnym psycholem,zboczencem ani żadna z takich osob. Jestem normalna osoba która ma czasami nie zbyt dojrzałe pomysly

Gość gość
Tak szczerze mowiac to jest dobry temat bo co raz wiecej takich młodocianych ciąż. Jest to poważna sprawa. Rodzice teraz za duzo pozwalaja tym gowniarom. Nie jedna z nas tutaj ma lub za kilka lat beda mialy corki w tym wieku.

Gość gość
Myślałam że to wszystko potoczy się inaczej.. Jednak ludzie nie mają dystansu do niektórych rzeczy x dystans do gwałtu na 14 latce??? to moze od razu miejmy dystans do praktyk jak w Serpskim filmie hę?

Gość gość
przez takie skretyniałe tematy ludzie zaczynają mieć wyjepane na takie REALNE sprawy, bo uwazaja, ze w XXI wieku to tylko trolle.

Gość gość
Nikt nie jest w żadnej ciąży. Miałam zamiar właśnie dziś napisać że to była prowokacja aby zobaczyć reakacje ludzi. Jednak wszystko potoczyło się nie tak jak miało.

Gość gość
Nawet jeżeli to nie była by prowokacja tylko faktycznie jakąś dziewczyna opisała by taki problem mając 14 lat. Zamiast pomoc takiej osobie odrazu zgłaszali goście to na policję i oskarzali o gwałt? Być może chłopak ma tyle samo lat? Co do autorki, nie zachowałas się odpowiednio jednak bardzo dobrze że poruszyłas taki temat. Tak jak w jednej z odpowiedzi było każdy z nas kiedyś będzie miał córkę i każdemu może się z nas to przytrafić i to nie koniecznie musi być gwałt

Gość gość
Uważam że jak najbardziej dziewczyna dobrze zrobila robiąc ten temat :) nie ma co ja hejtowac, a co jak za kilka lat wasze dziecko powie wam to samo co w tytule? Dajcie już biednej dziewczynie spokój, dość ja przestarszyliscie

Gość gość
Skąd wiesz, że Przemka nie usadzili? Tego pierwszego, oryginalnego? Dużo tu było fejków, ale ten Przemek prawdziwy już tu dawno nie pisze.

Gość gość
gość dziś Nawet jeżeli to nie była by prowokacja tylko faktycznie jakąś dziewczyna opisała by taki problem mając 14 lat. Zamiast pomoc takiej osobie odrazu zgłaszali goście to na policję i oskarzali o gwałt? Być może chłopak ma tyle samo lat? Co do autorki, nie zachowałas się odpowiednio jednak bardzo dobrze że poruszyłas taki temat. Tak jak w jednej z odpowiedzi było każdy z nas kiedyś będzie miał córkę i każdemu może się z nas to przytrafić i to nie koniecznie musi być gwałt x Tak, zgłasza sie goscia i oskarża o gwałt, bo każde wspolzycie z osoba ponizej 15 r.z JEST GWALTEM. Pomocą jest zgłoszenie tego na policje. Od razu dowiadują sie o tym rodzice, ktorzy sa odpowiedziani za dziecko i dostanie opieke psychologiczną. To czy ten chłopak ma lat 14 czy powyzej 15 r.z to już ustala policja.

Gość gość
Dziewczyny mam jeszcze jedno. Pytanie do was. Ktoś z was wspomniał że ta co straszy policja robi to często, skąd to wiecie?

Gość gość
No to sie zdziwisz, bo ja wrocilam z pracy o 17 i to ja pisze o paragrafach ;)

Gość gość
Ja pare lat temu napisalam na kafe ze popelnie samobojstwo i co? Ktos ten post zglosil, przyszlo mindo domu 2 policjantow. Musialam leciec na komende i skladac zeznania. Jeden policjant wypytywal sie o moja sytuacje zyciowa, dlaczego taj napisalam itp. Spisali protokol i musialam sie podpisac pod tym. Oni musza reagować na takie rzeczy, w sensie ze jest zgłoszenie ze ktos chce popełnić samobójstwo. Nie wiem jak w tym przypadku, ale pisanie w necie ze 14latka jest w ciazy tez nie jest madrym pomysłem. Poczekaj autorko jakis tydzien i daj znac czy ktos przyszedł, o ile rzeczywiście ktos ten wpis zglosil. A na forum, owszem, jest osoba ktora pisze ze zglasza cos na policje, ale ja odbieram to w ten sposob ze robi to dla jaj. Pare dni temu ktos zapytal o orgazm po porodzie i ta osoba napisala ze zglasza to na policje. No to ewidentnie bylo dla jaj, a mniej inteligentni sie burzyli. A mnie sie chcialo smiac haha. Natomiast to co ty autorko napisalas juz smieszne nie jest.

Gość gość
Mnie o 6 zrobili pobudke 2 dni po tym jak zamiescilam post z zapytaniem jak ludzie przemycaja egzotyczne zwierzeta w samolocie, ze celnicy sie nie orientuja i czy to jest w ogole wykonalne. Mialam wtedy zaledwie lat 16 i była to zwykła ciekawosc dziecka. Trzymali mnie przez 5 h na przesluchaniu..

Gość gość
To chyba dobrze, że policja reaguje jednak na takie rzeczy, ale jednak brak empatii kafeterian mnie przeraża - w sensie że naprawdę gotowe są zgłosić na policję post zamiast choćby doradzić jakąś organizację czy to feministyczną czy kościelną, już nieważne, ale mogącą zaoferować realną pomoc, bo zgłaszanie gwałtu wbrew woli ofiary wcale pomocą nie jest.