Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojesie01927

Mam 14 lat i jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość gość
Dwie sprawy, seks poniżej 15 r. ż. z automatu traktowany jest jako gwałt, że niby dziecko nie wie o co chodzi, więc będziesz mogła taką ciążę usunąć legalnie, ale czy chcesz przez to wszystko przechodzić? Jeszcze jest wcześnie. Możesz zamówić tabletki i za max 3 dni będziesz je mieć w domu, wtedy z chłopakiem, pod nieobecność rodziców zaplanujcie sobie akcję. On ma się tobą zająć, podawać ci najlepiej barszcz i czekoladę, bo stracisz trochę krwi, trochę wiecej jak na okres, będzie ci słabo, więc się tobą zajmie. Po 10h będzie z głowy i nikt się nie dowie. Bo zakładam, że nie urodzisz? Masz dopiero 14lat, masz jeszcze czas na dziecko.

Gość gość
przeczytajcie wiadomość wyżej to była prowokacja aby sprawdzić jak zareaguje na to społeczeństwo

Gość Bojesie01927
Ludzie przeczytajcie wyżej.. Mówię wam że to prowokacja.. Aby sprawdzić jak ludzie reagują na posty takich ludzi..

Gość gość
Prowokacja czy nie, ten temat zostanie w internecie na zawsze, może kiedyś wejdzie tu prawdziwa 14latka z podobnym problem i wtedy przeczyta moją wypowiedź z poprzedniej strony jak może usunąć nie mówiąc nikomu.

Gość gość
Już napisałam do administratorów, że zostało popełnione przestępstwo. Wiec autorko właśnie sobie narobilas problemów i nieważne czy to była prowokacja czy nie.

Gość gość
Ludzie nie mają dystansu Zglaszacie bez sensowny post na policję.

Gość gość
Przestępstwo to jest morderstwo, gwałt. A nie zgłaszanie na policję postów które są zrobione z prowokacja na to jak zareaguje społeczeństwo. Ludzie czytajcie wyraźnie. Jeden drugiemu podkłada kłody pod nogi. Wyraźnie napisała że jest to prowokacja więc po co dalej kontynuować temat?

Gość gość
Szkoda ze jak ludzie wystawiają gole foty to tego nie Zglaszacie na policję :p bo przecież tak samo tu mogą wchodzić dzieci to zobaczyć :)

Gość gość
Przestańcie gadać głupoty jeśli chłopak też ma 14 czy 15 lat to nic mu nie zrobią.

Gość gość
Ale nikt tu. Ie jest w żadnej ciąży. Do jasnej cholery ludzie nie rozumieją słowa PROWOKACJA albo EKSPERYMENT Społeczny.

Gość gość
Jeden człowiek drugiemu podkłada kłody pod nogi i robi na złość tylko po to żeby ktoś miał z tego satysfakcję że ta druga osoba będzie miała problemy. Zalosne..

Gość gość
Pani od eksperymentu społecznego (hehe). No i jakie wnioski?

Gość gość
Takie że ludzie nie mają dystansu :)

Gość gość
11;09 no widzisz, a ja to zglosilam na policje.. Zreszta pewnie kłamiesz

Gość gość
Umieszczanie swoich golych zdjec w necie to nie przestępstwo a seks z nieletnia owszem.

Gość gość
Jak mam udowodnić że to była głupia prowokacja? Może jak policja przyjedzie i zobaczvxy że tak naprawdę nie ma żadnej ciąży to wtedy uwierzcie :)

Gość gość
Zgłaszanie na policję głupich tematów. Pani od policji, kiedy mam się jej spodziewać? :) Ciekawe czy wszystko tak zgłaszasz :)

Gość gość
Nie wiem ale jak moja kolezanka napisala na kafe o samobojstwie to szybko przyjechali. Ty tez sie spodziewaj wizyty.

Gość gość
To nie jest glupi temat. Ktos napisal ze ma 14 lat i jest w ciazy, na to jest w Polsce paragraf. Dostaniesz wezwanie na komende w celu złożenia wyjasnienia. Pollicjant cie zacznie wypytywac, spisze protokol, podpiszesz sie i pójdziesz. Jesli to prowokacja to odechce ci sie pisania takich rzeczy w necie. Mysliscie ze jestescie aninomowi? Otóż nie.

Gość gość
Czekam, i czekam :) Zalosne będzie to gdyzobacza ile tak naprawdę mam lat i że to była faktycznie prowokacja :) Co może zamkną mnie w więzieniu?

Gość gość
A widziałaś ile na kafeterii jest takich tematów co jest nie zgodne z paragrafem? I jakoś tylko do mnie się doczepilyscie

Gość gość
Ile czasu zajęło jej to zanim przyjechała to policja?

Gość gość
12:44 idiotka z ciebie. po prostu zlozysz wyjaśnienia i powiesz im ze to prowokacja. Jesli jestes dorosla to beda sie pytac czy w domu nie ma jakiejs nastolatki lub kto inny nie korzystal z komputera. A na zamykanie w więzieniu kretynko to trzeba miec wyrok sadowy. A jak zlapia zloczynce na goracym uczynku to nie zamykaja w więzieniu tylko w areszcie. Nie masz podstawowej wiedzy.

Gość gość
Z tym zamykaniem w więzieniu to był żart i sarkazm :)

Gość gość
Głównie pytam się czy mam się spodziewać ich dzisiaj czy może jutro czy za tydzień :)

Gość gość
I czy jest wgl szansa że nie przyjadą, bo to że ona to zgłosiła nie znaczy że muszą przyjechać

Gość gość
Mała rozpłodowa kuuirwAAA Z CIEBIE. 14 lat i dawac sie ruuchac. Oby co zgnil ten bachor w brzuchu bo wstyd taka matka.

Gość gość
Albo jakis pedofil to pisal ze jest 14 latka w ciazy żeby sie podniecac. Spodziewaj sie polocji bo nikt normalny nie posze takich rzeczy dla jaj.

Gość gość
Autorko wyżej przeczytaj Calosc tematu a potem pisz :)

Gość gość
Gdyby co było to do tej co pisała że ma dziecko zgnic w brzuchu tylko wiadomość się później wysłała :)