Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudiaklaudia123

Poronienie, kolejna miesiączka

Polecane posty

Cześć dziewczyny :( Zacznę od najsmutniejszej wiadomości. W środę, 22.08 poroniłam moją małą fasolkę :(( Byłam w 3 tygodniu. W Poniedziałek zrobiłam test ciążowy, który pokazał 2 kreski, we wtorek zrobiłam badanie krwi, żeby mieć pewność, w środe rano było już po wszystkim... Brzuch bolał mnie na dole od tygodnia, dlatego poszłam do lekarza, ale on stwierdził, że czasem pojawia się ból, to normalne. Ale w środę rano zauważyłam delikatne plamienie... W czwartek wieczorem dostałam miesiączkę, myślałam, że to tylko kolejne plamienie, że jeszcze się oczyszczam, ale dzis jest już piątek, a miesiączka wygląda jak każda inna... Czy to normalne, ze występuje tak szybko od poronienia?? i kolejna sprawa.. identyczna sytuację miałam miesiąc temu.. powinnam dostać miesiaczke 13.07, 10.07 pojawiły się plamienia z lekkim bólem brzucha, które ustępiły, pomyślałam, ze wcześniej dostałam miesiaczkę, ale prawidłowa przyszła dopiero 16.07, także spóźniona.. Staramy się o dziecko od kilku miesięczy. Wtedy nie zrobiłam testu, bo miesiączka nadeszła, więc nie myślałam, ze zaszłam, ale tym razem się spóźniła, stąd mam pewność. Czy to możliwe, ze już wtedy poroniłam?? Że to drugi raz pod rząd?? :'((((

Gość gość
Ile wyniosła beta? 3 tydzień? Liczyłaś od ostatniego okresu czy jak? Bo coś nie gra.

Gość gość
Liczyłaś pewnie od owulacji wiek ciąży? Czyli 5tc od ost. okresu.

Gość gość
Nie poronilas żadnej fasolki bo jej jeszcze nie było. Poronilas blastocyste jak już. To była ciąża biochemiczna

Gość gość
3 tydzień to tydzień po owulacji. To nawet zagnieżdżenia mogło jeszcze nie być a co dopiero żeby gin coś na USG zobaczył. Ile wyszła beta?

Gość gość
Kochana nie poddawaj sie. Ja wiem ze jest ciezko bo ja z kolei nie moge w ogole zajsc w ciaze. Szukam jakiegos wsparcia w Krakowie........

Gość VerkaAferka
Ej nie ma co się poddawać. Ja też z Krakowa. Zaszłam w ciążę, a nie było mi wcale łatwo. Idź do Femina - to prywatna klinika i przyjmuje w niej doktor Jankowski. To po jego leczeniu zaszłam w ciążę.

Gość gość
Jezu, dzieki za odpowiedz. Jak to sie stało. Powiesz cos więcej?

Gość gość
Teraz możesz gdybać czy wtedy była ciąża czy nie, proponuje odczekać ze dwa cykle i do dzieła

Gość VerkaAferka
Wcześniej tego nie przechodziłam, a dopiero Jankowski zrobił mi histeroskopię, ktora wykazała, że mialam polipa na macicy. Po usunięciu trochę poczekaliśmy, a dziś mam dzidziusia :)

Gość gość
Jak znajde tego lekarza?

Gość VerkaAferka
Na Kostrzewskiego, Femina. Powodzenia.

Gość AleksandraO2
Ja też leczyłam się w Feminie. Polecam.