Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Egzaminator na prawo jazdy zabił nastolatke

Polecane posty

Gość gość
To aż boli, że głupota 2 osób naraz przyniosła śmierć

Gość gość
Tygrysek ma rację JKM mówil że przez pasy giną ludzie. A samochód nie ma być bezpieczny tylko szybki. Jak ktoś chce bezpieczeństwa w kupie złomu to niech zamieszka w kontenerze i jeździ na konsoli.

Gość gość
ona nie miała uprawnień do kierowania autem A egzaminator to imbecyl do kwadratu Ciekawe co wy byście powiedzieli jak by to była wasza 18 letnia córka Szok a chuj powinien siedzieć .

Gość gość
Zobaczcie ten filmik, ona wjezdza n ataory bez zwalniania, bez zatrzymania ani nic. Egzamin na prawo jazdy ma tylko poswiadczyc umiejestnosc kierowania, ktorej ona najzwyczajniej w swiecie nie posiadala. teraz glupia moda, ze KAZDY malolat musi miec prawko, choc siano we lbie, i tak sie to potem konczy

Gość gość
samochód wjechał na tory i zatrzymał sie. Było 10 sekund do nadjechania pociągu. Dużo czasu zeby wysiąsc i uciec. Egzaminator natychmiast powinien dziewczynie kazać opuścić pojazd .

Gość gość
Egzaminator zanim sam wybiegł, powinien nacisnąć guzik rozpinający pasy u kursantki i krzyknąć do niej by uciekała. Silnik zgasł, bo one tak sa ustawione by gasnąć bez powodu -wtedy oblewa się kursanta.

Gość gość
nie lubie egzaminatorow mezczyzn, kobiety sa w tym lepsze moim zdaniem!!! bardziej cierpliwe, tolerancyjne, nie schizuja tak, ze nie umiesz wszystkiego od razu! Biedna dziewczyna, pewnie trafila na jakiegos furiata co chcial jej "pokazac" jak to sie robi i w efekcie ja zabil!

Gość gość
on jej nie zgasł tylko on jej wcisnął hamulec i wtedy auto zdechło Pewnie wydarł się na nią ona odpaliła i auto znowu zgasło bo nerwy i brak doświadczenia wzięły górę Wtedy on spierdolił a ją zostawił samej sobie skurwysyn zabił dziecko

Gość gość
no gotuję mnie !!! jakby to była moja córka to bym go zjadła. Ale ja wiem co to znaczy, bo mnie taki sam uj egzaminował pierwszym razem Ja do samochodu a ten do mnie żebym sie nie rozsiadała bo nie mam uprawnień :-o

Gość gość
gość dziś Skąd wiesz? Jeśli tak, to powinien siedzieć w więzieniu. Dziwi mnie, że zanim sam wyskoczył z samochodu nie nacisnął u niej odblokowania pasów, to była by sekunda. Biedna dziewczyna, biedna jej rodzina....

Gość gośćS
17.22 sugerujesz że piszę głupoty?egzaminator na serio nie musi mieć zapiętych pasów,czasem zapinają a czasem nie.Dziewczyna była w szoku zresztą on też,w takich chwilach człowiek nie myśli racjonalnie mimo ze powinien ,zwłaszcza w chwilach zagrożenia życia.

Gość gość
gośćS dziś Tak jest. Zgodnie z prawem egzaminator nie ma obowiązku zapięcia pasów, a kursant ma taki obowiązek. Co do Tygryska, wyszystko zależy od sytuacji, ale częściej jednak pasy ratują życie. Nie brakuje też takich tragedii, że pasażer z tylnego siedzenia nie zapiął pasów i w momencie uderzenia, gdy przelatywał przez szybę, złamał kark osobie siedzącej z przodu. Nigdy nie należy się godzić, by pasażerowie z tyłu nie mieli zapiętych pasów, bo sa wtedy śmiertelnym zagrożeniem dla tych z przodu.

Gość gość
oczywiście zlot debili, którym sie wydaje ze instruktor o niczym inym nie marzy jak o tym zeby stać na środku czynnego przejazdu i czekać aż i jego coś zabije. A co do naciskania zapięcia pasa, wynoszenia itp pierdół , to w takiej sytuacji w szoku też byście robili rózne, często najmniej sensowne rzeczy, albo w stresie gapili sie bez ruchu na pociąg. Więć skończcie ten festiwal plot i piertolenia co to tam ewam sie na ten temat wydaje. Sa odpowiednie słuzby do zbadania przebiegu wypadku.

Gość gość
Dlatego jej nie wyciągnął za rękę przez swoje siedzenie, tchórz się sam bał i uciekł. Zresztą dlatego egzamin się prowadzi przez jakieś nioznakowane tory kolejowe

Gość gość
19.39 ty bohaterko , czy bohaterze w tej sytuacji bys przed uderzeniem pociagu utopiła sie we własnym goownie ze strachu. więć odczep sie od człowieka

Gość gość
Czytałem że miała egzamin, świeżo po 18 urodzinach bo dopiero miesiąc. Prawdopodobnie przypuszam, że było tak iż egzaminator zatrzymał samochód by ją oblac na torach, ona zaczęła płakać a w tym momencie zauważył pociąg i mówi k***a ruszaj i nie odpala się on ucieka i bum :/

Gość gość
Po nagraniu stwierdzam że dziewczyna nie została poinformowana by uciekać, aż do uderzenia pociągu próbowała odjechać. Chyba sama się za daleko zatrzymała i samochód zgasł.

Gość gość
dziś 19:24- tez obstawiam ze tak bylo:(

Gość gość
jasne a wy już wszystkie wyrok wydałyście bo wszystko już wiecie. Prokuratura zaczyna zbierać materiały ale wy nie musicie. Jakby zginął razem z ta dziewczyną to byłybyście zadowolone.

Gość gość
zabił dziecko s******l bez dwóch zdań !!!! A tu moralizatorki co dopiero 20 stron opisywały jak to matka utopiła troje dzieci Teraz bronią wielkiego pana egzaminatora Otóż jakby któraś miała mózg i sprzęt to doskonale widać na tym filmie co i jak A co do tego że uj nie siedzi Nie siedzi bo w Polsce winę trzeba udowodnić Mam nadzieję że uj zapłaci za swoje :-( zabił dziecko rodzicom żeby go trafiło

Gość gość
20 23 ciekawe co ty byś stwierdziła jak by to było twoje dziecko ???? Pogłaskałabyś go po głowie, bo w szlachetny sposób spierdolił z samochodu a dzieciaka zostawił na pastwę losu A ona nie miała prawa jazdy ON ZA NIĄ ODPOWIADAŁ .

Gość gość
Czytałem że miała egzamin, świeżo po 18 urodzinach bo dopiero miesiąc. Prawdopodobnie przypuszam, że było tak iż egzaminator zatrzymał samochód by ją oblac na torach, ona zaczęła płakać a w tym momencie zauważył pociąg i mówi k***a ruszaj i nie odpala się on ucieka i bum :/ xxx zacznij pisać jakieś felietony, dobrze ci idzie bajdurzenie i naciąganie faktów

Gość gość
pewnie rodzice wezmą adwokata I wasze współczucie od razu minie heh bo przecież to rodzice powinni go przeprosić że ich córka taka głupia była :-o A oni może jeszcze będą chcieli zadośćuczynienia Albo zaraz przeczytam zdechła to zdechła oj tam oj tam idiotki z kafe

Gość gość
Młoda dziewczyna, bez doświadczenia za kółkiem i w ogóle w sytuacjach nagle niebezpiecznych. Takich reakcji człowiek się uczy. Nie dość, że przejęta egzaminem, to za chwilę jeszcze oblaniem, torami i wreszcie nadjeżdżającym pociągiem. Instruktor też oblał...

Gość gość
To całe zdarzenie to jakis horror. Ten pociag musiał byc tuż przed nimi, przeciez przed przejazdem niestrzeżonym sie zatrzymuje i rozgląda, czy nic nie nadjezdza?:O Nie wiem co powiedzieć, jak w ogole do tego doszło, ze dziewczyna wjechała i to z egzaminatorem, przed właściwe nadjeżdżający na nich pociąg?:O

Gość gość
Nie dość, że przejęta egzaminem, to za chwilę jeszcze oblaniem, torami i wreszcie nadjeżdżającym pociągiem. Instruktor też oblał... X Dokładnie jeszcze przejęcie że skasuje samochód na pociągu próbowała za wszelką cenę ruszyć zamiast uciekać.

Gość gość
dziś To całe zdarzenie to jakis horror. Ten pociag musiał byc tuż przed nimi, przeciez przed przejazdem niestrzeżonym sie zatrzymuje i rozgląda, czy nic nie nadjezdza?pechowiec.gif Nie wiem co powiedzieć, jak w ogole do tego doszło, ze dziewczyna wjechała i to z egzaminatorem, przed właściwe nadjeżdżający na nich pociąg?pechowiec.gif X Objrzyj film ona zwolniła by się zatrzymać przed ale źle wymierzyla odległość i stanęła na torach samochód zgasł. On ucueka. Bum.

Gość gość
20 39 co ty pieprzysz ona w ogóle nie hamowała Hamował on i to gwałtownie żeby pokazać jej błąd tylko nie wziął pod uwagę że auto sdechnie pociąg nadjedzie tak szybko a ona nie da rady ruszyć Skoro on spierdolił to już od początku miał w głowie taki plan ale chciał uratować auto więc kazał jej jechać żeby ją nauczyć rozumi i nauczył chuj dziecko zabił A jak masz coś z oczkami do do okulisty :-o

Gość gość
20 39 ty jesteś nienormalna

Gość gość
Same jesteście nienormalne. Nie oglądałam filmu, a odnoszę sie do waszych wypowiedzi. Po prostu trudno mi sobie wyobrazic, ze dziewczyna nie zatrzymała sie przed niestrzeżonym przejazdem i to tak tragicznie sie skonczylo, ile miała czasu zeby zjechać z torów? Kilkanascie sekund? To ten pociąg musiał byc blisko, a dodam, ze motorniczy nierzadko trąbi ostrzegawczo, kiedy zbliża sie do przejazdu:O