Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciocia i masturbacja.

Polecane posty

Gość gość

Chodziła cały dzień za mną dzisiaj masturbacja.. Zawsze w piątek mam do 18 wolną chate, mieszkam z mamą i ciocią (siostry), obydwie pracują do 18.. Myslałem sobie, że po treningu to zrobie, poszedlem na trening, wracam do domu tak około 14 ani nie zjadłem tylko wszedłem do pokoju, rozebrałem się dałem wszystko na łożko i zacząłem się masturbować.. robie to zawsze w pokoju, myslałem, że jestem sam w domu, odpaliłem sobie zdjęcia rożnych kobiet kręca mnie dojrzałe włączyłem taką koleżanke mamy z pracy na fb i zacząłem walić sobie.. dosyć długo to robilem zamykając oczy.. aż w pewnym momencie słysze Gabryś, zerwałem się z fotela patrze ciotka.. zacząłem sie zasłaniać ale słowa powiedzieć nie mogłem, stałem nagi przed ciotką a ona mi powiedziała, że "zrób co chcesz, tylko się ubierz do cholery, wieczorem porozmawiamy " teraz jestem taki zmieszany, zdenerwowany.. nie wiem czy powie mamie czy nie.. nie wychodze w sumie z pokoju, ciotka w domu jest a mama jescze nie.. najprawdopodobniej wróciła wczesniej z pracy.. Co teraz zrobic? mam 16 lat, boje się, że może o tym powiedzieć.. jak wale nie boje się ale jak myśle, że mam się może dowiedziec boje..

Gość gość
Gabryś ty cholero dawaj bolca cioci !